Οι 4 πιο αναξιόπιστοι άντρες του ζωδιακού για σχέση!

Θα σε αφήνουν πάντα με την απορία και το παράπονο

Οι 4 πιο αναξιόπιστοι άντρες του ζωδιακού για σχέση!

Η αίσθηση του ανικανοποίητου και η "αναμονή" μπορεί να είναι ανεκτά και διασκεδαστικά, όταν συμβαίνουν σε ένα ριάλιτι ή σε μια τηλεοπτική σειρά, αλλά αν ο σύντροφός σου σε φέρνει συνέχεια σε αυτήν την κατάσταση, δεν είναι και το πιο διασκεδαστικό πράγμα στον κόσμο. Αν είσαι ο τύπος που σου αρέσει να «πατάς στα σίγουρα», τότε το να ξεκινήσεις μια σχέση με ένα από τα παρακάτω ζώδια, θα σε αφήνει πάντα με την απορία και το παράπονο, αφού ποτέ δεν θα ξέρεις τι πρόκειται να κάνουν στο επόμενο βήμα τους και ποια είναι η θέση σου μέσα στη ζωή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι από τα πιο «φευγάτα» ζώδια. Όταν θέλει να κάνει κάτι, θα το κάνει και αυτό είναι όλο. Είναι παράξενος, συνειδητά ανεξάρτητος και σε μεγάλο βαθμό ζει με το μυαλό του, οπότε τα συναισθήματα των άλλων είναι ένα μάλλον άγνωστο πεδίο για εκείνον. Αυτό το ζώδιο του αέρα είναι αναμφισβήτητα το πιο καινοτόμο και συνηθίζει να πηγαίνει εκεί που το οδηγούν οι ιδιοτροπίες του, δίνοντας ελάχιστη σημασία στις συνέπειες ή στη λογική των πραγμάτων. Οι Υδροχόοι έχουν επίσης τη φήμη ότι είναι απόμακρα άτομα, οπότε, αν τους πεις ότι περίμενες να εμφανιστούν ή να απαντήσουν στο μήνυμά σου, δεν πρόκειται να νιώσουν καμία ενοχή.

ΙΧΘΥΕΣ

Όπως και οι Υδροχόοι, οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι που ξοδεύουν πολύ περισσότερο καιρό στη χώρα της φαντασίας, παρά στον πραγματικό κόσμο. Αν και είναι άτομα γενναιόδωρα που διαθέτουν ενσυναίσθηση, οι Ιχθύες έχουν την τάση να απορροφώνται από τα ίδια τους τα συναισθήματα. Όσοι έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο του νερού είναι άτομα ρομαντικά και αναζητητές της ευχαρίστησης από τη φύση τους. Παράλληλα είναι πολύ ευεπηρέαστοι και μπορούν να αποδιοργανωθούν εύκολα από τα πλάνα τους (αν υποθέσουμε ότι είχαν έτοιμο κάποιο πλάνο για να ξεκινήσουν). Είναι δύσκολο να αντισταθούν στην ιχθυακή φύση τους, αφού τείνουν να ακούνε πρώτα την καρδιά και μετά το μυαλό. Και επειδή είναι τόσο πολύ συναισθηματικοί, το πιο πιθανό είναι να μη θελήσεις να τους φορτώσεις με υπερβολικές ευθύνες ή υποχρεώσεις.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως ένα πολυσχιδές ζώδιο, οι Δίδυμοι δεν μπορούν να συγκεντρώσουν το μυαλό τους στο πώς… να σώσουν τη ζωή τους, πόσω μάλλον μια σχέση. Αυτό το χαρακτηριστικό τους καθιστά ακατάλληλους για να βασιστείς. Αν κλείσεις ραντεβού με Δίδυμο, το πιο πιθανό είναι να αργήσει, επειδή δεν μπορούσε να αποφασίσει τι θα φορέσει και, εκτός αυτού, θα πρέπει να περιμένεις το απροσδόκητο, δηλ. οτιδήποτε απίθανο που δεν θα έβαζες με το μυαλό σου. Όπως και ο άλλος αέρινος τύπος, ο Υδροχόος, ένας Δίδυμος δεν συνηθίζει να εκδηλώνεται συναισθηματικά, με τη διαφορά ότι άλλοτε χρησιμοποιεί τις αναλυτικές του ικανότητες και άλλοτε όχι. Υπάρχει επίσης και η φήμη του Διδύμου ότι έχει ως ότι προτεραιότητα το να περνάει καλά πάνω απ’ όλα, κάτι που δεν βοηθάει καθόλου στο να χαρακτηριστεί... υπόδειγμα αξιοπιστίας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν μιλάμε για ασυνέπεια ή ανευθυνότητα, ο Τοξότης θα μπορούσε να πάρει το πρώτο βραβείο. Ως επαναστατικό και ανήσυχο πνεύμα, δεν μπορεί να καθίσει ήσυχος ούτε στιγμή και τίποτα δεν τον τρομάζει περισσότερο από το να νιώσει βαρεμάρα. Ακόμα κι αν κάνεις μαζί του συγκεκριμένα σχέδια, δεν είναι καθόλου απίθανο να δεχτεί μια καλύτερη... προσφορά και μάλιστα θα ξεχάσει να σε ενημερώσει έγκαιρα. Κάποιος, κάποτε, είπε ότι ένας Τοξότης συνήθως πορεύεται στη ζωή με διφορούμενες σχέσεις και μ’ ένα τηλέφωνο που συνήθως είναι απασχολημένο ή δεν έχει καλό σήμα. Οπότε, αν νομίζεις ότι μπορείς να έχεις μια έντιμη δέσμευση με αυτό το πύρινο ζώδιο, το πιο πιθανό είναι στο τέλος να απογοητευτείς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved