4 ζώδια που η λέξη «αποτυχία» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους

Και μόνο στο άκουσμά της βγάζουν… σπυριά.

4 ζώδια που η λέξη «αποτυχία» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους

Τα ζώδια αυτά που θα σου αναλύσουμε πιο κάτω, δεν ανέχονται κανενός είδους αποτυχία στην ζωή τους. Η λέξη και μόνο τους προκαλεί αναφυλαξία. Γεννήθηκαν για να πετυχαίνουν στόχους, να νικούν και να είναι πάντα πρώτα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Δεν δέχονται τίποτα λιγότερο από το τέλειο και είναι ικανά να δώσουν και την ψυχή τους για να το πετύχουν. Μάλιστα σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν πέφτουν σε βαθιά μελαγχολία και τα βάζουν με τον ίδιο τους τον εαυτό. Δύσκολο να συνέλθουν…

ΚΡΙΟΣ

«Όλα για τη νίκη». Αυτό είναι το μότο του Κριού και το ξέρουν καλά όσοι συναναστρέφονται με αυτό το ζώδιο. Δεν κάνει πίσω με τίποτα. Είναι ατρόμητος και θα τα δώσει όλα για να πετύχει το σκοπό του. Ο Κριός έχει για κυβερνήτη του τον Άρη και αυτό από μόνο του τον κάνει θαρραλέο, ριψοκίνδυνο, ηγέτη και… πολεμοχαρή. Δεν υπάρχει η λέξη «αποτυχία» στο μυαλό του. Τρελαίνεται, όταν κάτι στραβώνει. Είναι γεννημένος για να έρχεται πρώτος, αρχηγός, «κατακτητής» και θέλει να είναι ο καλύτερος όλων.

ΛΕΩΝ

Μα είναι δυνατόν ο «Βασιλιάς» να δεχτεί κάτι λιγότερο από το τέλειο; Ο Λέοντας για ένα όνομα ζει. Φυσικά και θέλει μόνο τα καλύτερα, θα προσπαθήσει να τα αποκτήσει με κάθε τρόπο και δεν θα διστάσει μπροστά σε καμία πρόκληση. Μοιάζει πάρα πολύ με τον Κριό στο κομμάτι αυτό. Είναι γεννημένος ηγέτης και «κατακτητής». Είναι κοινό μυστικό ότι το ζώδιο αυτό «λάμπει» και θα υπερασπιστεί την «λάμψη» του, όπως μπορεί. Προφανώς και κοιτάζει μόνο την κορυφή. Δεν δέχεται την αποτυχία και η λέξη αυτή δεν υπάρχει καν στο μυαλό του.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος από την πλευρά της είναι τελειομανής. Θα αφιερώσει ώρες ατελείωτες, προκειμένου να έχει το αποτέλεσμα που θέλει και πάλι δεν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη. Ό,τι αναλαμβάνει, προφανώς και θα το φέρει σε πέρας. Είναι εργατική, αποτελεσματική, οργανωμένη και αρκετά έξυπνη, πολυμήχανη και προνοητική, υπολογίζοντας τις περιπτώσεις που μπορεί να της τύχουν και να την βγάλουν από τη νικηφόρα πορεία της. Δεν δέχεται την αποτυχία. Δεν την αντέχει για κανένα λόγο και ακόμα και στη σκέψη της λέξης αυτής βγάζει σπυριά. Η τελειομανία της είναι μεν ελάττωμα, αλλά και προτέρημα κάποιες φορές. Η Παρθένος έχει τεράστιες αντοχές και δεν θα το βάλει εύκολα κάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν θες να ισοπεδώσεις ψυχολογικά έναν Αιγόκερω, πες τον αποτυχημένο. Σιχαίνεται την αποτυχία και την φοβάται όπως ο διάολος το λιβάνι. Είναι ένα ζώδιο που λειτουργεί με βάση τη λογική, είναι εργατικό, ακούραστο και όταν θέτει έναν στόχο, θα τον πετύχει ο κόσμος να χαλάσει. Στο μυαλό του δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από τη «νίκη» και την κατάκτηση της κορυφής. Σε κάθε δυσκολία που μπορεί να εμφανιστεί, πεισμώνει ακόμα περισσότερο και καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια. Δεν θα δεχτεί ποτέ την οποιαδήποτε «ήττα» στη ζωή του, παρότι αυτή είναι που θα του δώσει τη σοφία, ώστε την επόμενη φορά να στεφθεί νικητής και τροπαιούχος!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved