3 ζώδια που κρύβονται κι αποφεύγουν τα προβλήματά τους

Δεν είναι όλα για όλους

3 ζώδια που κρύβονται κι αποφεύγουν τα προβλήματά τους

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα είναι κομμάτι του χαρακτήρα μας και κατ’ επέκταση του ζωδίου μας. Άλλο ζώδιο αναλαμβάνει δράση και προσπαθεί να τα χτυπήσει στη ρίζα τους, άλλο κρύβεται και προσπαθεί να τα αποφύγει. Ποια ζώδια ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία;

Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίδυμος είναι συνήθως αναβλητικός και δεν αναλαμβάνει την επίλυση ενός προβλήματος, εκτός αν του μπει το μαχαίρι στο λαιμό. Ακόμα και τότε όμως, θα προσπαθήσει να βρει πρόχειρες λύσεις για να το ξεφορτωθεί, έστω και προσωρινά, με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να επανεμφανίζεται μεγαλύτερο και να τον αναγκάζει πλέον να αφιερώσει τον πολύτιμο χρόνο του για να το αντιμετωπίσει.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΖΥΓΟΣ

Είναι γνωστό ότι είναι το ζώδιο της αναποφασιστικότητας, αλλά δεν είναι μόνο αυτή η αιτία που ένας Ζυγός φτάνει σε αδιέξοδο μπροστά σε ένα πρόβλημα. Ο κύριος λόγος είναι ότι προσπαθεί να βρει την ιδανική λύση, χωρίς να αδικήσει, αν πρόκειται για άλλους και χωρίς να ζοριστεί, αν πρόκειται για τον εαυτό του. Συχνά μάλιστα το αγνοεί εντελώς, αντί να το χειριστεί και μετά δυσανασχετεί γιατί δε νιώθει έτοιμος.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς ζει στον δικό του μικρόκοσμο, γι’ αυτό εκπλήσσεται δυσάρεστα και αιφνιδιάζεται εύκολα με ένα πρόβλημα. Φορτίζεται συναισθηματικά, τον παίρνει από κάτω, παθαίνει σύγχυση και είτε κρύβεται από αυτό, αρνούμενος να το αντιμετωπίσει, είτε «πνίγεται» και θέλει επειγόντως βοήθεια ή καθοδήγηση για να βρει τη σωστή λύση, αλλιώς θα τα κάνει «θάλασσα».

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved