Αυτά είναι τα ζώδια που «τα παίζουν», μπροστά σε ένα πρόβλημα

Το ένα από αυτά το έχεις μαντέψει ήδη!

Αυτά είναι τα ζώδια που «τα παίζουν», μπροστά σε ένα πρόβλημα

Τα παρακάτω 3 ζώδια στην διαχείριση του όποιου προβλήματος, μικρού ή μεγάλου, παίρνουν βαθμό κάτω από τη βάση. "Μπλοκάρει το σύστημά" τους εύκολα, τα παίζουν, πανικοβάλονται, η ψυχραιμία πάει περίπατο και πραγματικά κάνουν λες και ήρθε το τέλος του κόσμου. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε, αν και το ένα από αυτά το έχεις μαντέψει ήδη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουρα περίμενες να δεις την Παρθένο πρώτη στην λίστα. Είναι ένα ζώδιο το οποίο, παρά το γεγονός ότι ανήκει σε αυτά της Γης, οπότε είναι προσγειωμένο, πρακτικό και σταθερό, συχνά στην ζωή του έχει συναισθηματικά ξεσπάσματα για ασήμαντους λόγους και αφορμές. Μεγιστοποιεί τα προβλήματα και τις καταστάσεις και έχει υστερικές αντιδράσεις, προκαλώντας στρες και αναστάτωση και στους γύρω του. Πρέπει να μάθει να ελέγχει τις παρορμήσεις αυτές κυρίως για τον ίδιο της τον εαυτό γιατί με την υστερία μόνο κακό προκαλεί.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν έχει σημασία πόσο σοβαρό ή ασήμαντο μπορεί να είναι το πρόβλημά του, ο Τοξότης αντιδρά ακριβώς το ίδιο. Είτε χάνει τη δουλειά του είτε λερώθηκε η μπλούζα του. Οι αντιδράσεις του είναι υπερβολικές, φωνάζει και κοπανιέται για το... κακό που τον βρήκε, ξεσπά σε όποιον κι όποια προσπαθεί να τον λογικέψει ή να τον ηρεμήσει και καταλήγει να μιλά για αυτό από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αυτό γίνεται κυρίως γιατί βγαίνει από τη βολή του και έχει να αντιμετωπίσει κάτι που του χαλάει την ομαλή του καθημερινότητα και τώρα πρέπει να ξοδέψει το χρόνο του εκεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρά το γεγονός ότι ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο με το οποίο μπορείς να κάνεις παρέα ευχάριστα, έχει μια αδυναμία σημαντική (και ποιος δεν έχει άλλωστε!). Βιώνει μεγάλες αλλαγές στην διάθεσή του. Κάποιες φορές, εκεί που πετάει από την χαρά του και νιώθει καλά, με ένα πρόβλημα τον πιάνει πανικός και άγχος, ακόμα κι αν είναι ασήμαντο και έχει άσχημα ξεσπάσματα ή θα κλαίγεται για την άδικη ζωή και την κακούργα κοινωνία. Μέχρι να ηρεμήσει, θα χρειαστεί χρόνο και σίγουρα πρέπει να έχει δίπλα του ψύχραιμους ανθρώπους για να μπορέσουν να τον καλμάρουν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved