4 ζώδια που συχνά νιώθουν ξεκομμένα από τους γύρω τους

Αισθάνονται μόνα παρότι μπορεί να έχουν ανθρώπους κοντά τους

4 ζώδια που συχνά νιώθουν ξεκομμένα από τους γύρω τους

Τα ζώδια αυτά νιώθουν μοναξιά μέσα σε έναν χώρο, στον οποίο μπορεί να βρίσκονται την ίδια ώρα χίλια ακόμα άτομα. Μπορεί να έχουν άπειρες επαφές στο κινητό τους, όμως δεν έχουν κανέναν για να πάρουν τηλέφωνο, όταν κάτι συμβεί ή αν κάτι τα αναστατώσει. Νιώθουν ξεκομμένα και απομονωμένα. Επειδή έχουν γνωστούς και όχι φίλους πραγματικούς. Μπορεί κάποιες φορές να τα βάζουν με τον εαυτό τους και να τον κατηγορούν γι’ αυτό, ωστόσο δεν είναι μόνο δικό τους το λάθος.

ΛΕΩΝ

Θα σου ακουστεί κάπως περίεργο, ωστόσο ο Λέων είναι ένα από τα ζώδια που νιώθουν και είναι μόνα. Αρκετά συχνά αισθάνεται ξεκομμένος και στη μέση του πουθενά. Παρότι εκείνος είναι πάντα εκεί για τους ανθρώπους που νοιάζεται, όταν αυτός έχει ανάγκη, ελάχιστοι είναι στο δικό του πλευρό για να τον στηρίξουν και να τον βοηθήσουν. Το ζώδιο αυτό περιβάλλεται κυρίως από ψεύτικους φίλους και στο τέλος της μέρας καταλήγει να νιώθει μόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το γεγονός ότι η Παρθένος είναι αρκετά συχνά ένα μοναχικό άτομο οφείλεται μεν στα δικά της λάθη, αλλά και στην στάση των άλλων απέναντί της. Μπορεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις και όχι μόνο, να βλέπεις την Παρθένο να γελά, να περνά καλά και να το ρίχνει έξω, ωστόσο βαθιά μέσα της είναι ένα άτομο μόνο. Νιώθει ένα μεγάλο κενό και την «στοιχειώνει» το αίσθημα της απομόνωσης.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός παρότι είναι κοινωνικός, πρόσχαρος και λαλίστατος, μοιάζει πάρα πολύ με τον Λέοντα στο κομμάτι αυτό. Ο Ζυγός πάντα βοηθά τους άλλους, είναι εκεί για να τους στηρίξει και νιώθει χαρά όταν ξέρει ότι έχει προσφέρει χαρά σε όσους αγαπά. Όμως στο τέλος της ημέρας, ο χαμένος είναι εκείνος γιατί ποτέ δεν παίρνει πίσω όσα έδωσε ή έστω ένα… μέρος. Νιώθει μόνος και απογοητευμένος. Θα αισθανθεί καλύτερα, όταν βρει ανθρώπους που θα του ανταποδίδουν όσα κάνει, θα τα αναγνωρίζουν και θα τον κάνουν να πιστεύει ότι είναι πραγματικοί του φίλοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν είναι και ο πιο εξωστρεφής άνθρωπος που θα συναντήσεις. Έχει θέματα συμπεριφοράς, μιας και είναι λίγο απόμακρος και αγενής κάποιες φορές, ενώ προτιμά τη μοναξιά του και την απομόνωση από το να έχει γύρω του ανθρώπους τους οποίους δεν θέλει. Το μεγάλο λάθος που κάνει ο Σκορπιός, είναι ότι με τον τρόπο του διώχνει από κοντά του όσους αγαπά και μόνο όταν είναι πολύ αργά καταλαβαίνει το λάθος του και αρχίζει να στεναχωριέται που έχει μείνει «μπακούρι». Όμως τότε είναι πια αργά...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved