Οι 4 πιο «άγριες» γυναίκες του ζωδιακού!

Για όσους θέλουν δυνατές παρουσίες στη ζωή τους

Οι 4 πιο «άγριες» γυναίκες του ζωδιακού!

Οι γυναίκες που δεν είναι «γατούλες», αλλά αντιθέτως βγάζουν προς τα έξω ένα πιο αυστηρό προφίλ, ξέρουν πώς να είναι ειλικρινείς, χωρίς να γίνονται αντιπαθητικές. Λένε την αλήθεια με πολιτισμένο τρόπο, έχοντας πάντα ως στόχο την αλλαγή του κόσμου προς το καλύτερο. Αυτές οι ατρόμητες και αποφασισμένες προσωπικότητες έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων, όχι μόνο επειδή έχουν ισχυρή άποψη, αλλά και επειδή ξέρουν πώς να διοχετεύουν το άγχος και το φόβο τους σε κάτι χρήσιμο.

Αναφερόμαστε στις γυναίκες που δεν αρνούνται να εκτεθούν ή να «τσαλακωθούν» και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν φοβούνται να πούνε αυτό που σκέφτονται. Παρακάτω θα διαβάσεις ποιες είναι οι γυναίκες του ζωδιακού που ξέρουν πώς να υπερασπιστούν τόσο τον εαυτό τους όσο και τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Η βασίλισσα Λέαινα είναι η πιο εξωστρεφής και δραματική γυναίκα του ζωδιακού. Όπως τα λιοντάρια της φύσης, έτσι και οι Λιονταρίνες του ζωδιακού μπορούν να αναλάβουν και να καταφέρουν όλα αυτά που τους φέρνει η ζωή. Είναι άτομα ριψοκίνδυνα και συχνά παίρνουν αυθόρμητα ρίσκα. Αυτό μπορεί κατά καιρούς να τις βάζει σε μπελάδες, αλλά είναι αρκετά επινοητικές ώστε να λύσουν με επιτυχία τα τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια Παρθένος μπορεί να είναι τόσο αυστηρή όσο δείχνει, ενώ η ακλόνητη εργασιακή ηθική της καθώς και η δέσμευση της στους στόχους την κάνουν ασυναγώνιστη. Είναι εύκολο να νομίσεις ότι μια γυναίκα Παρθένος είναι ανίσχυρη, εξαιτίας της προσγειωμένης και ευγενικής συμπεριφοράς που έχει συνήθως. Όμως αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Μετά από κάθε επιτυχία της, θα δεις μια Παρθένο που εργάζεται ακούραστα για να δημιουργήσει κάτι καλύτερο, αγνοώντας τους κανόνες και κάνοντας κάτι διαφορετικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γυναίκα Τοξότης είναι ένα άγριο, περιπετειώδες, αισιόδοξο, αυθόρμητο και διανοητικό πλάσμα. Ως ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον Δία είναι ανοιχτή στο να δοκιμάσει νέα πράγματα. Μπορείς να βασιστείς σε μια γυναίκα Τοξότη ότι θα σου δείξει τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων και ότι θα φτιάξει τη διάθεση όλων, όταν όλα τα πράγματα πάνε στραβά. Αλλά και όταν η εξυπνάδα και ο σαρκασμός της δεν επαρκούν, αυτό που την αναδεικνύει σε μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες του ζωδιακού κύκλου είναι η έμφυτη ικανότητά της να «γυρίζει τούμπα» μια αρνητική κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως θα δώσει τα πάντα πριν παραδεχτεί μια ήττα, ενώ παράλληλα υπερασπίζεται σθεναρά αυτούς που αγαπά. Είναι η καλύτερη επιλογή για ηγέτης γιατί διαθέτει μεγάλο αυτοέλεγχο. Παρόλο που η επιμονή, η ανεξαρτησία και η γενναιότητα της μπορεί να απομακρύνει τους ανθρώπους, η επιθυμία της να είναι αληθινή με τον εαυτό της και με αυτούς που έχουν σημασία, θα προσελκύσει τελικά τους άλλους. Οι γυναίκες που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι εξαιρετικοί ηγέτες, οργανωτικά μυαλά και υπεύθυνοι πολίτες.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved