Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Έτσι θα δώσεις τέλος σε έναν πόλεμο μαζί τους!

Πώς θα σταματήσεις μια εξοντωτική διαμάχη με τα ζώδια του αέρα;

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Έτσι θα δώσεις τέλος σε έναν πόλεμο μαζί τους!

Όλοι έχουμε περάσει από εξοργιστικούς καυγάδες ή έχουμε ανοίξει «πόλεμο» με ανθρώπους με τους οποίους όμως πρέπει να συνεννοηθούμε. Είτε πρόκειται για τον/την σύντροφο, τους γονείς, το αφεντικό, τον συνάδελφο ή τον καλύτερο μας φίλο, θα πρέπει τελικά να τα βρούμε μαζί τους.

Αν λοιπόν έχεις πραγματικά τη διάθεση να ξεφύγεις από όλη την στενοχώρια, τη δυσφορία και τα αδιέξοδα που δημιουργεί ένας καυγάς ή μια παρεξήγηση με ένα οικείο πρόσωπο, θα πρέπει να ξέρεις ότι κάθε άνθρωπος «έχει το κουμπί του». Και αν πατήσεις το σωστό κουμπί, είσαι πολύ κοντά στο να τερματίσεις μια δυσάρεστη κατάσταση, η οποία αν διαρκέσει καιρό μπορεί να αποβεί εξαιρετικά εξοντωτική.

Διάβασε παρακάτω ποιος είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος για να επαναφέρεις την ειρήνη, μετά από μια διαμάχη που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και σε ένα από τα ζώδια του αέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλει σταράτες κουβέντες και σεβασμό στη νοημοσύνη του

Αν νομίζεις ότι μπορείς να τελειώσεις γρήγορα και ανώδυνα έναν πόλεμο με Δίδυμο, μάλλον ονειρεύεσαι! Αυτό το ζώδιο του αέρα έχει τέτοια αντίληψη που δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις εύκολα. Στην περίπτωση που δεν είσαι έντιμος μαζί του, ούτε πρόθυμος να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση, ο Δίδυμος θα συνεχίσει τη ζωή του και χωρίς εσένα. Να ξέρεις πάντως ότι δεν είναι από τα ζώδια που τρέφουν μνησικακίες, οπότε αν μπορείς να ξεπεράσεις την περηφάνια ή τον εγωισμό και να συζητήσεις μαζί του δείχνοντας σεβασμό στη νοημοσύνη του, τότε όλα θα πάνε καλά.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΖΥΓΟΣ

Αναζητήστε τη δίκαιη λύση και τον συμβιβασμό

Το πιο σημαντικό πράγμα για τον Ζυγό είναι η δικαιοσύνη. Ανεξάρτητα από το ποιος φταίει, πέρα και πάνω απ’ όλα, η φύση του τον οδηγεί στην ελπίδα ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Είναι ένα ζώδιο που υπηρετεί πιστά το δόγμα «αμοιβαίες υποχωρήσεις», προκειμένου να αποκατασταθεί το ζητούμενο, που είναι πάνω απ’ όλα η ισορροπία δυνάμεων! Εάν, λοιπόν, είσαι πρόθυμος/η να συζητήσεις την κατάσταση μαζί του απ’ όλες τις πλευρές και να καταλήξετε σε έναν διπλωματικό συμβιβασμό, δεν υπάρχει λόγος να μην επιλυθεί η διαμάχη μεταξύ σας. Θυμήσου ότι οι Ζυγοί απεχθάνονται τις συγκρούσεις και το πιο πιθανό είναι να επιθυμούν να σταματήσουν τον «πόλεμο» όσο είσαι κι εσύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείξε ότι επιδιώκεις τη συμφιλίωση, αλλά μην βιάζεσαι

Αν και ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο του αέρα που χρειάζεται την επικοινωνία, είναι επίσης γνωστό ότι μπορεί να «εξαφανιστεί» από κάποιες σχέσεις, όταν τα πράγματα δείχνουν να δυσκολεύουν. Ανεξάρτητα από το ποιος φταίει, ένας Υδροχόος, απλώς δεν έχει διάθεση «να λερώσει τα χέρια του» σε έναν καυγά. Επειδή μιλάμε για ένα σταθερό ζώδιο που μπορεί να γίνει πολύ σκληρό και άκαμπτο, μην τον πιέσεις να διαπραγματευτεί την ειρήνη μαζί σου. Δώσε του να καταλάβει ότι επιθυμείς να επιλύσετε την κατάσταση και μετά άφησέ τον να έρθει κοντά σου όταν νιώσει έτοιμος. Ένας Υδροχόος θα κάνει σίγουρα αυτήν την κίνηση, αν τον ενδιαφέρει η συμφιλίωση μαζί σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved