Οι 3 άντρες του ζωδιακού που, εκτός από την ερωτική τους ικανοποίηση, χρειάζονται και συναίσθημα

Η ψυχική προσέγγιση και η αγάπη για την σύντροφό τους είναι πάνω απ’ όλους και όλα

Οι 3 άντρες του ζωδιακού που, εκτός από την ερωτική τους ικανοποίηση, χρειάζονται και συναίσθημα

Υπάρχουν κάποιοι άντρες του ζωδιακού, που, θεωρούν πολύ σημαντική τη συναισθηματική οικειότητα στις σχέσεις τους. Και αν ψάχνεις για κάτι δυνατό, που θα αντέξει στο χρόνο, αυτά τα ζώδια είναι πιο πιθανό να σε προσελκύσουν.

Οι 3 κύριοι της λίστας μας έχουν ανάγκη το συναισθηματικό δέσιμο και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που συχνά αναζητούν τα σημάδια αυτού του δεσίματος από τις πρώτες μέρες που συνδέονται με ένα άτομο. Και θα βρουν τρόπο να συνεχίσουν να χτίζουν όλο και περισσότερο αυτούς τους δεσμούς καθώς περνάει ο καιρός. Η ψυχική προσέγγιση και η αγάπη για την σύντροφό τους είναι πάνω απ’ όλους και όλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κύριος στόχος στη ζωή ενός Ταύρου είναι να δημιουργήσει σταθερότητα τόσο στην εργασία του όσο και με τους φίλους ή τις σχέσεις του. Οπότε, όταν μιλάμε για την σύντροφο της ζωής του, δεν θέλει εκπλήξεις, απλώς εμπιστοσύνη και συναισθηματική εγγύτητα. Ενώ μπορεί να είχε στη ζωή του ένα-δύο πρόσκαιρες περιπετειούλες, προτιμάει περισσότερο τις μακροχρόνιες σχέσεις που του δίνουν χρόνο να γνωρίσει καλύτερα το ταίρι του. Του αρέσουν οι μακροσκελείς συζητήσεις, κατά προτίμηση εκ του ασφαλούς, καθώς και το συναίσθημα που έρχεται μετά, όταν δηλαδή συνδεθεί με κάποιο άτομο και άρχισε να δημιουργείται ένας δεσμός μεταξύ τους. Ο Ταύρος δίνει μεγάλη σημασία στο να βρίσκεται με μια γυναίκα, η οποία επενδύει εξίσου στην ιδέα της δέσμευσης μαζί του. Νιώθει μεγάλη συναισθηματική ασφάλεια με το να ξέρει ότι έχει κάποια στο πλευρό του που μπορεί να βασίζεται.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λίγα ζώδια που είναι γνωστά για τον υπερβάλλοντα συναισθηματισμό τους και ο Καρκίνος βέβαια είναι στην κορυφή αυτής της κατηγορίας. Αυτός είναι ο λόγος που για να νιώσει άνετα και να ανοιχτεί σε μια σχέση, πρέπει οπωσδήποτε να συνδεθεί με το ταίρι του, σε σημείο που να γίνουν ένα σώμα και μια ψυχή. Ψάχνει για κάποια που ειλικρινά θα τον «πάρει» μαζί του, που θα τον ρωτάει πως πέρασε τη μέρα του, θα είναι δίπλα του, όταν η ζωή δείχνει το σκληρό της πρόσωπο, θα ακούσει τον πόνο του και τα παράπονά του και θα δείξει κατανόηση στη συμπεριφορά του που μπορεί να γίνει αρκετά αλλοπρόσαλλη μερικές φορές. Ο Καρκίνος λατρεύει τις περιποιήσεις και την φροντίδα εκ μέρους της συντρόφου του, αλλά έχει επίσης την ικανότητα να ανταποδίδει ό,τι παίρνει και μάλιστα με το παραπάνω. Είναι η δεύτερη φύση του να φροντίζει τη γυναίκα δίπλα του και να της προσφέρει την αίσθηση ότι την αγαπάει πολύ. Είναι το ζώδιο που θα μιλήσει για γάμο και οικογένεια και το στήσιμο ενός σπιτικού, όλα δηλαδή εκείνα που του επιτρέπουν να θέσει τα θεμέλια και να ριζώσει σε μια σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για τη σέξι πλευρά του και δεν θα έχει αντίρρηση για μια ερωτική συνεύρεση χωρίς ιδιαίτερους δεσμούς, όταν είναι εκτός σχέσης. Όμως όταν πρόκειται να μπει σε μια σοβαρή σχέση, δίνεται ολοκληρωτικά στο να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται με την σύντροφό του. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν εκτιμά τίποτα περισσότερο από μια βαθιά αίσθηση εμπιστοσύνης. Θέλει να αισθάνεται ασφαλής μέσα σε μια σχέση που δεν θα του επιφυλάσσει εκπλήξεις και απρόοπτες εξελίξεις και δεν μπορεί να νιώσει άνετα ή να μείνει ψύχραιμος, αν διαισθανθεί ότι η γυναίκα που είναι δίπλα του κρύβει κάτι ή αποτραβιέται στον εαυτό της. Αν «πιάσει» περίεργες ή ασαφείς δονήσεις στην ατμόσφαιρα, θα χάσει τον ύπνο του τα βράδια και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλει με τίποτα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved