Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, από αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να φυλάγεσαι!

Κράτησέ τον μακριά ή -ακόμα καλύτερα- βγάλ' τον τελείως από τη ζωή σου

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, από αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να φυλάγεσαι!

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που χαλάνε την καλή σου διάθεση, σε γεμίζουν αρνητισμό και σε παρασύρουν στο δικό τους μίζερο και μουντό κόσμο. Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια του Αέρα, μην τους αφήσεις να σε τυλίξουν με τη μαυρίλα τους. Κράτησέ τους μακριά ή -ακόμα καλύτερα- βγάλε τους τελείως από τη ζωή σου γιατί μόνο έτσι θα δεις προκοπή.

Παρακάτω θα βρεις ποιον τύπο ανθρώπου, πρέπει να διώξεις από τη ζωή σου:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως Δίδυμος, είσαι διασκεδαστικός και αυθόρμητος από τη φύση σου. Διώξε από τη ζωή σου ανθρώπους που αποστραγγίζουν τη θετική ενέργειά σου ή σε εμποδίζουν να περάσεις όμορφα, κάνοντάς σε να νιώθεις άσχημα για την ανεμελιά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά, είσαι συμβιβάσιμος, συζητήσιμος και υποχωρητικός και πολλές φορές τα αποτελέσματα των αποφάσεών σου σε δικαιώνουν. Θα πρέπει να απομακρύνεις από τη ζωή σου τον οποιονδήποτε σε ανταγωνίζεται ή σου δημιουργεί επιθετικές τάσεις γιατί αποπροσανατολίζεσαι και από την πίεση κάνεις λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις να είσαι ανεξάρτητος, αυτόνομος και ελεύθερος να κάνεις αυτά που έχεις στο κεφάλι σου, οπότε απομάκρυνε οποιονδήποτε δε σου δίνει το χώρο που χρειάζεσαι για να βγάλεις τον πραγματικό εαυτό σου και νιώθεις ότι ασφυκτιάς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved