Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, από αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να φυλάγεσαι!

Κράτησέ τον μακριά ή -ακόμα καλύτερα- βγάλ' τον τελείως από τη ζωή σου

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, από αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να φυλάγεσαι!

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που χαλάνε την καλή σου διάθεση, σε γεμίζουν αρνητισμό και σε παρασύρουν στο δικό τους μίζερο και μουντό κόσμο. Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια της Φωτιάς, μην τους αφήσεις να σε τυλίξουν με τη μαυρίλα τους. Κράτησέ τους μακριά ή -ακόμα καλύτερα- βγάλε τους τελείως από τη ζωή σου γιατί μόνο έτσι θα δεις προκοπή.

Παρακάτω θα βρεις ποιον τύπο ανθρώπου, πρέπει να διώξεις από τη ζωή σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχεις μια έμφυτη επιθυμία να πρωτοπορήσεις, να βρεθείς μπροστά, να πάρεις τα ηνία μιας κατάστασης, οπότε το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι είναι κάποιος που προσπαθεί συνεχώς να σε υπονομεύει ή να σε γεμίζει διλήμματα και ανασφάλειες, εμποδίζοντάς σε να ρισκάρεις το όποιο βήμα σου.

ΛΕΩΝ

Ως Λέων, η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου δεν είναι πάντα μεγάλη. Γνωρίζεις ακριβώς για τι είσαι ικανός και υπερήφανος για όλα όσα έχεις κάνει για να πετύχεις. Βγάλε από τη ζωή σου, όποιον σε κάνει να αμφιβάλλεις για σένα και τις δυνατότητές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ θέλεις να είσαι ελεύθερο πουλί, ανεξάρτητος ή τουλάχιστον να έχεις αυτή την αίσθηση. Απομάκρυνε οποιονδήποτε προσπαθεί να σε κρατήσει δεμένο ή σε περιορίζει.

Διάβασε επίσης: Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός στη ζωή σου!

Τα 3 ζώδια που δε θα παραδεχτούν ποτέ ότι σε κατηγόρησαν άδικα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved