Αυτά είναι τα ζώδια που μπορούν εύκολα να σε ξεγελάσουν

Έχουν εξυπνάδα πάνω από το μέσο όρο

Αυτά είναι τα ζώδια που μπορούν εύκολα να σε ξεγελάσουν

Τα παρακάτω ζώδια είναι αρκετά έξυπνα, πολύ πάνω από το μέσο όρο, κάτι που μπορεί να τα κάνει πιο δημιουργικά και δραστήρια, αλλά, επίσης δεν αποκλείεται να γίνουν υπεροπτικά και να υποτιμήσουν το μυαλό των άλλων. Εύκολα μπορούν να ξεγελάσουν τον οποιοδήποτε, ανάλογα με τις συνθήκες αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί.. το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Ποια είναι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι προσεκτικοί και αναλυτικοί. Αν θέλουν να υπερτερήσουν σε κάτι, θα έχουν ετοιμάσει «τη δουλειά» εκ των προτέρων. Είναι από τα πιο λαμπρά μυαλά σύμφωνα με την αστρολογία, αλλά τείνουν να υποτιμούν τη νοημοσύνη των άλλων. Αν θέλουν να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια ή να σε ξεγελάσουν, μπορούν να το κάνουν με άνεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για το δημιουργικό τους πνεύμα. Βρίσκουν απαντήσεις και λύσεις σε διάφορα θέματα που οι άλλοι δεν μπορούν. Μπορούν να παραμείνουν ήρεμοι όταν το κλίμα είναι τεταμένο και να μη χάσουν στο ελάχιστο την ψυχραιμία τους. Δεν θα πάρουν ποτέ προσωπικά μια υπόθεση και θα συνεχίσουν να επικεντρώνονται στην επίτευξη του στόχου τους. Είναι απρόβλεπτοι χαρακτήρες, οπότε είναι δύσκολο να καταλάβεις ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους και τείνουν να υποτιμούν τους άλλους, ιδίως αν είναι πιο συντηρητικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι έχουν τόσα πολλά θαυμαστά χαρακτηριστικά, όπως σοφία, υπομονή και εργατικότητα. Συχνά δεν δείχνουν πόσο έξυπνοι είναι. Εάν ένας Αιγόκερως θέλει να ξεγελάσει κάποιον, θα επιλέξει να παίξει το παιχνίδι του χαζού και με μεγάλη επιτυχία. Ξέρουν ότι τελικά θα βγουν νικητές. Πρώτα θα δημιουργήσουν ένα αξιόπιστο περιβάλλον, έτσι ώστε, όταν αποφασίσουν «να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα», κανείς δεν θα το δει να έρχεται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις με έναν Τοξότη για να καταλάβεις πόσο λαμπρό μυαλό είναι.Οι Τοξότες τείνουν να είναι πολύ απλοί, με μια ισχυρή αίσθηση του σωστού και του λάθους, ενώ διαθέτουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ίσως να σοκαριστείς με το γεγονός ότι ένα τόσο γοητευτικό και φιλικό άτομο, διαθέτει επίσης και ένα είδος μεγαλοφυΐας. Αν ο Τοξότης θέλει να σε ξεγελάσει και να πλασαριστεί πρώτος, μπορεί να το κάνει χωρίς «να ιδρώσει» στο ελάχιστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όπως ο Τοξότης, έτσι και οι Δίδυμοι είναι σπουδαίοι στην επικοινωνία και έχουν κοφτερό μυαλό. Είναι εξαιρετικά έξυπνοι και αιχμηροί στο λόγο τους, οπότε μπορούν να βρεθούν μπροστά από οποιοδήποτε, χωρίς μεγάλη προσπάθεια εκ μέρους τους. Οι Δίδυμοι ξέρουν να κάνουν τις σωστές ερωτήσεις και είναι τόσο συμπαθητικοί που τους είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσουν στον αντίπαλό τους μια απατηλή αίσθηση ασφάλειας. Όμως μπορεί να σε αγοράσουν και να σε πουλήσουν μέσα σε μια στιγμή.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα 4 ζώδια δεν πρέπει να τα φοβάσαι

Αυτή είναι η φυγή του κάθε ζωδίου από την πραγματικότητα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved