Αυτά τα 4 ζώδια δεν πρέπει να τα φοβάσαι

Οι έρευνες έδειξαν ότι δεν είναι επικίνδυνα

Αυτά τα 4 ζώδια δεν πρέπει να τα φοβάσαι

Ενώ μπορεί να έχουν μια κακή φήμη να τους ακολουθεί, στην πραγματικότητα, αυτά τα ζώδια μάλλον είναι τα πιο ακίνδυνα και δεν πειράζουν ούτε μύγα. Όχι γιατί δεν μπορούν, αλλά επειδή δεν θέλουν. Σύμφωνα με έρευνες του FBI, οι οποίες είχαν να κάνουν με εγκληματικά στοιχεία και με τις ημερομηνίες γέννησης των μεγαλύτερων και πιο διαβόητων κακοποιών, δεν περιλαμβάνονται πουθενά, σε αντίθεση με άλλα κι άλλα που φαίνονται άκακα, αλλά φιγουράρουν συχνά στις λίστες με εγκλήματα και μάλιστα κατά της ζωής. Ποια είναι τα ζώδια που δεν πρέπει να φοβάσαι; Δες τα παρακάτω:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον Δίδυμο τον κακομοίρη τον έχει κράξει κόσμος και ντουνιάς. Έχει ακούσει πραγματικά τα εξ αμάξης, όμως δεν είναι όλα σωστά, ούτε αληθή. Μπορεί να είναι λίγο διχασμένη προσωπικότητα και οι αποφάσεις του να αλλάζουν ανά πέντε λεπτά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι κάνει κακό στους γύρω του. Είναι ένα άτομο εξωστρεφές και ό,τι νιώθει το λέει και το δείχνει. Δεν το κρατά μέσα του και αυτό τον βοηθά στον να διατηρεί μια καλύτερη ψυχική ισορροπία. Επίσης δεν κρατά κακίες, ξεχνάει εύκολα και πάει γρήγορα παρακάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι από την φύση του καλόκαρδος. Θέλει να βοηθάει και να προσφέρει στον κόσμο. Τον ενδιαφέρει το κοινό καλό και είναι έξυπνος. Εάν κάποιος πειράξει έναν Υδροχόο, τότε εκείνος θα βρει έναν αναίμακτο τρόπο για να πάρει την εκδίκησή του και να μην μπορεί κανείς να τον ενοχοποιήσει. Κανείς δεν ξέρει εάν το FBI τον θεωρεί ως ένα ακίνδυνο ζώδιο επειδή είναι… φιλήσυχος ή επειδή απλώς δεν μπορεί να βρει στοιχεία εναντίον του για να τον συλλάβει. Ο Υδροχόος είναι έξυπνος, καταφέρνει να ξεφεύγει και μπορεί να χειριστεί ανθρώπους και καταστάσεις με ευκολία.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ο βασιλιάς της «ειρήνης», της «δικαιοσύνης», της «αρμονίας» και της «ισορροπίας». Είναι ο άνθρωπος που θα δώσει πάντα τόπο στην οργή. Θα αποφύγει συγκρούσεις και καβγάδες με κάθε κόστος και θα προσπαθήσει να διατηρήσει την όποια ισορροπία και ηρεμία γύρω του. Δεν μπορεί να επιβιώσει κάτω από άλλες συνθήκες. Ακόμα και κακό να του έχεις κάνει και να σε μισεί, δεν θα σε πειράξει, απλώς θα αδιαφορήσει. Γιατί δεν πιστεύει στον «πόλεμο», αλλά στο «γράψιμο» και στην απόλυτη απαξίωση. Σε «πεθαίνει» μέσα του και προχωράει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως έχει την φήμη του σκληρού, αλλά δεν είναι κακός. Είναι συγκρατημένος στην ζωή του, ψυχρός, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν αποτελεί κίνδυνο. Έχει μεγάλο σεβασμό στους κανόνες, στον νόμο και στην τάξη. Επίσης είναι το ζώδιο που υπακούει στην εξουσία και δεν την παρακάμπτει. Μπορεί στην ζωή του να είναι ανταγωνιστικός και να θέλει να «ανέβει» στην κορυφή, ωστόσο σπάνια χρησιμοποιεί βρώμικους τρόπους ή προκαλώντας κακό σε κάποιον. Το FBI τον έχει κατατάξει σε μια μεσαία θέση στην σχετική λίστα.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα 4 ζώδια δεν τα λες κι ευαίσθητα...

Αυτή είναι η φυγή του κάθε ζωδίου από την πραγματικότητα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved