Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, αυτό είναι το μυστικό χαρακτηριστικό σου!

Ποιο είναι το αφανές χαρακτηριστικό των ζωδίων του αέρα;

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, αυτό είναι το μυστικό χαρακτηριστικό σου!

Σε κάθε ζώδιο υπάρχουν στοιχεία που θα τα βρούμε σε όλους τους εκπρόσωπους αυτού του ζωδίου. Τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι εμφανή, ενώ υπάρχουν άλλα που δεν τα αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι κάθε ζώδιο κρατάει καλά κρυμμένες μερικές πτυχές του χαρακτήρα του. Παρακάτω θα διαβάσεις ποιο είναι εκείνο το στοιχείο το οποίο κάθε ζώδιο του αέρα προτιμάει να κρατάει κρυφό από όσους το περιβάλλουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως Δίδυμος, έχεις έμφυτη την ικανότητα να προβάλλεις ένα συναρπαστικό επιχείρημα και για τις δύο πλευρές μιας κατάστασης. Λες πάντα στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν, αλλά, ανά πάσα στιγμή, μπορείς «να τα γυρίσεις» και να τους πεις αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν.

Ίσως είναι δύσκολο για σένα να ελέγξεις τις λέξεις που βγαίνουν από το στόμα σου, ωστόσο είναι σημαντικό να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να λες το κάθε τι με τρόπο που να εκπέμπει κατανόηση και καλοσύνη.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, είσαι ένα πολύ ισορροπημένο και λογικό άτομο και πάντα προσπαθείς να συμπεριφέρεσαι σε όλους δίκαια. Η εικόνα που εισπράττουν οι άνθρωποι από εσένα είναι ενός ψυχρού, εγκεφαλικού ατόμου, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

Αυτό που πραγματικά ισχύει είναι ότι δεν βλέπεις κανέναν λόγο να ακολουθήσεις την καρδιά σου, όταν αυτό που έχεις μέσα στο μυαλό σου δείχνει να είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή. Και μπράβο σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσύ Υδροχόε, παρόλο που δεν το δείχνεις, είσαι ένα αξιαγάπητο άτομο. Ξέρεις ότι είσαι ο «διαφορετικός» ανάμεσα στους φίλους σου και κατά βάθος λατρεύεις αυτήν την κατάσταση.

Όμως, ακόμα κι αν δείχνεις ένα αδιάφορο και ψυχρό άτομο, έχεις μια βαθιά αγάπη για τους ανθρώπους και την ανθρωπότητα γενικότερα, έστω κι αν δεν νιώθεις την ανάγκη να το βροντοφωνάξεις.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που, μόλις τα βρουν μπαστούνια, παραιτούνται από κάθε προσπάθεια

Τα 3 ζώδια που ξοδεύουν τα πιο πολλά λεφτά!

Αυτοί είναι οι 3 αθεράπευτοι εγωιστές του ζωδιακού!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved