Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 22' 34" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 08° 39' 37" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 28° 00' 05" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 45' 18" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 24° 24' 54" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 10' 53" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 19' 43" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 33' 46" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 52' 45" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 54' 15" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 56' 31" ΚΡΙΟΣ

5 ζώδια που μπορούν να «διαβάσουν» τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου

Σαν να έχουν ακτίνες Χ

5 ζώδια που μπορούν να «διαβάσουν» τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου

Ο χαρακτηρισμός "διορατικός" αποδίδεται στον άνθρωπο που μπορεί να «βλέπει» πράγματα, τα οποία οι περισσότεροι αδυνατούν. Έναν τέτοιο άνθρωπο θα τον έλεγες και "σοφό" καθώς έχει τη δυνατότητα να πιάσει την άκρη του νήματος και να ξετυλίξει το κουβάρι σε κάθε θέμα, όσο πολύπλοκο κι αν δείχνει.Ωστόσο, η διορατικότητα μπορεί να αποδειχτεί και βάρος ή βάσανο για εκείνους που την έχουν. Αν αντιλαμβάνεσαι πράγματα που οι άλλοι αρνούνται να δουν, τότε θα υπάρξουν μπερδέματα ή συγκρούσεις. 

Παρακάτω θα δεις ποια είναι τα 5 πιο διορατικά ζώδια, που «διαβάζουν» τις σκέψεις και τα συναισθήματα, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι περισσότεροι Ιχθύες δεν γνωρίζουν πόσο διορατικοί είναι και όταν πουν κάτι που έχει βάθος και προοπτική, εκπλήσσονται τόσο όσο και οποιοσδήποτε άλλος. Ίσως η διορατικότητά τους να οφείλεται στο ότι είναι απίστευτα διαισθητικά άτομα και έχουν μια βαθιά κατανόηση τόσο για το πως λειτουργούν οι άνθρωποι όσο και τα άλλα πλάσματα του πλανήτη. Επίσης είναι εξαιρετικά δημιουργικοί, κάτι που τους βοηθάει να μη βλέπουν τα πράγματα μόνο όπως είναι, αλλά να έχουν τη δυνατότητα να δουν τι βρίσκεται βαθύτερα, πέρα από την επιφάνεια.

ΛΕΩΝ 

Ίσως να είναι η καλοσύνη, η δοτικότητα ή η σωφροσύνη τους που κάνει τους Λέοντες τόσο διορατικούς. Οι ίδιοι δεν κάνουν κάτι ιδιαίτερο ή μοναδικό, απλά φαίνεται να γνωρίζουν με την καρδιά τους τι ρόλο παίζουν οι άνθρωποι γύρω τους. Έχουν την ικανότητα να βλέπουν ξεκάθαρα και όχι πίσω από θολά παραπετάσματα που συνηθίζουμε να τοποθετούμε. Μπορούν να γίνουν εξαιρετικά βαθυστόχαστοι και λεπτομερείς, ιδιαίτερα με όσα ακούνε. Αυτό που κάποιος άλλος θα απέρριπτε ως άχρηστο, μπορεί για τον Λέοντα να είναι μια ευκαιρία ζωής.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν έναν τρόπο να διεισδύουν μέσα από την επιφάνεια και να φτάνουν εκεί που είναι η αλήθεια κάποιου. Είναι σα να έχουν μια χαρισματική αντίληψη. Πολλοί είναι αυτοί που εμπιστεύονται τους Διδύμους και απευθύνονται σ’ αυτούς, αν «πέσουν σε τοίχο» και δεν βγάζουν άκρη.Το σημαντικό με αυτό το αέρινο ζώδιο δεν είναι μόνο η ενσυναίσθησή τους, αλλά και η ικανότητά τους να μεταφέρουν τα νοήματα στους άλλους, με τρόπο απόλυτα κατανοητό. Είναι από τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια, κάτι που μάλλον εξηγεί γιατί είναι τόσο «καλοί αγωγοί» της γνώσης.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι καλοί στο να βλέπουν όλα τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Έχουν μια πολύ σαφή αίσθηση περί ορθού και δικαίου. Γενικότερα, δεν εκλαμβάνουν κάτι ως σωστό, επειδή οι άλλοι λένε ότι είναι σωστό. Προτιμούν να ανακαλύψουν μόνοι τους την εγκυρότητα μιας ιδέας και στη συνέχεια ν’ αποφασίσουν, αν αξίζει τον κόπο να μεταφερθεί και στους άλλους. Γενικά, η διορατικότητα των Ζυγών δεν είναι κάτι που έχει αποκτηθεί μετά από κόπο και προσπάθεια. Απλώς αποτελεί κομμάτι του εαυτού τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόκειται για χαρισματικά άτομα, που δεν αφήνουν τις προκαταλήψεις να τους επηρεάσουν, γεγονός που τους προικίζει με μια βαθύτερη κατανόηση των ανθρώπων. Συχνά χρησιμοποιούν τόσο κοφτερά λόγια, που μπορεί να τρομάξουν ή να απωθήσουν κάποιους. Όμως, αν μπορέσεις να ξεπεράσεις τον τρόπο που ο Υδροχόος παρουσιάζει μια ιδέα ή μια γνώμη, θα εκτιμήσεις πολύ το μυαλό και τον λόγο του. Μερικές φορές, οι άνθρωποι αρνούνται αυτά που λέει ο Υδροχόος ως εξωπραγματικά ή ανέφικτα. Τελικά, όμως, τα γεγονότα έρχονται και «κουμπώνουν» με τα λόγια του και τότε καταλαβαίνουμε ότι τα είχε πει σωστά από την αρχή. Πριν καν γίνουν. Γιατί ο Υδροχόος βλέπει πάντα πολύ μπροστά!

Διάβασε επίσης: Τα 3 ζώδια που εκτιμούν την αξία σου και το δείχνουν!

Μη βιαστείς να καταδικάσεις αυτά τα ζώδια για ένα λάθος τους

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved