Γλυκιά, φλογερή ή αισθησιακή; Σε ποια κατηγορία ανήκεις, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Μπορεί να... παίζεις και σε δύο...

Γλυκιά, φλογερή ή αισθησιακή; Σε ποια κατηγορία ανήκεις, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Θα σοκαριστείς με αυτό που θα σου πούμε, το ξέρουμε (χαχαχα), αλλά όντως το ζώδιό σου παίζει μεγάλο ρόλο και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι και το τι αίσθηση προκαλείς στους γύρω σου. Είναι αυτό το κάτι που έχεις. Αυτό το στοιχείο που σε κάνει να ξεχωρίζεις και φυσικά σε κατατάσσει το περιβάλλον σου σε μια από τις τρεις κατηγορίες. Υπάρχουν γυναίκες που είναι sexy, άλλες που είναι πραγματικά... hot και άλλες που είναι απλά cute και τα "καλά παιδιά".

Πάμε να δούμε σε ποια κατηγορία ανήκεις, ανάλογα με το ζώδιό σου:

Έχουμε και λέμε λοιπόν! Στην κατηγορία sexy ανήκουν οι Αιγοκερίνες, οι Λιονταρίνες, οι Τοξοτίνες και οι Παρθένοι. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια σίγουρα το έχεις αισθανθεί κι εσύ το πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Οι άντρες σε θεωρούν sexy και όντως είσαι και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα γι' αυτό πέρα από το να είσαι απλώς ο εαυτός σου. Μπράβο σου λοιπόν και συνέχισε να είσαι τόσο ανεπιτήδευτα sexy.

Πάμε στην κατηγορία hot. Οι γυναίκες «κόλαση», αυτές που μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα και στις οποίες κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί είναι οι Κριαρίνες, οι Ταυρίνες, οι Υδροχόοες και οι Διδυμίνες. Έχουν αυτό το κάτι, που θέλουν οι άντρες και ενώ οι άλλες γυναίκες παλεύουν για να το βρουν και να το αποκτήσουν, εκείνες το έχουν ως δώρο από την φύση και τον καλό Θεούλη.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Όσο για τις cute γυναίκες του ζωδιακού, είναι οι Ζυγίνες, οι Καρκίνες και οι Ψαρίνες. Μπορεί να μην είναι αυτό που λέμε… φωτιά και λαύρα, ωστόσο είναι τόσο ανεπιτήδευτα γλυκιές, χαμογελαστές, καλά παιδιά και τόσο ακαταμάχητες! Είναι οι γυναίκες που οι άντρες θέλουν να αγκαλιάσουν, να προστατεύσουν και να γίνουν ο πρίγκιπάς τους. Προκαλούν αισθησιασμό και πόθο κι εννοείται ότι δεν υστερούν σε ομορφιά.

Και κάπου εδώ θα αναρωτιέσαι γιατί δεν έχουμε αναφερθεί στις Σκορπίνες. Ο λόγος είναι απλός. Είναι μια κατηγορία μόνες τους. Όλα σε 1. Τι σημαίνει αυτό; Sexy, hot και cute... όταν θέλουν!

Διάβασε επίσης: 5 ζώδια που μπορούν να «διαβάσουν» τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου

Τα 3 ζώδια που μετανιώνουν για ό,τι κάνουν και τα 3 που παραμένουν αμετανόητα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved