Οι 4 άντρες του ζωδιακού που είναι φτωχοί στα λόγια και πλούσιοι σε πράξεις!

Είναι... φτιαγμένοι για να παρέχουν υπηρεσίες και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή της γυναίκας που είναι στο πλευρό τους

Οι 4 άντρες του ζωδιακού που είναι φτωχοί στα λόγια και πλούσιοι σε πράξεις!

Αν ψάχνεις κάποιον που να σε φροντίζει πραγματικά, να μιλάει λίγο, που δε θα σου υπόσχεται τον ουρανό με τα άστρα και μετά να σε κρεμάσει, νοιάζεται πραγματικά για σένα, παρέχοντας σου βοήθεια στα δύσκολα και που θα αφήσει τα δικά του για να ασχοληθεί με εσένα, τότε επίλεξε έναν από τους παρακάτω άντρες του ζωδιακού, που είναι... φτιαγμένοι για να παρέχουν υπηρεσίες και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των γύρω τους και φυσικά της γυναίκας που είναι στο πλευρό τους:

ΛΕΩΝ

Αν και ο Λέων τείνει να υπερβάλει σε πολλές εκδηλώσεις του, αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι κατεξοχήν γενναιόδωρο. Σίγουρα λατρεύει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής και, ναι, δεν θέλει τίποτα άλλο από το να επεμβαίνει δυναμικά για να αναδειχθεί ως ήρωας σε κάθε κατάσταση. Ωστόσο, σ’ ένα βαθύτερο επίπεδο, ο Λέων είναι προστατευτικός και πιστός και θα καταβάλlει τη μέγιστη προσπάθεια για να κάνει πράγματα για τον/την σύντροφό του. Είτε έρθει να σε πάρει από τη δουλειά επειδή έχεις πάει το αμάξι για σέρβις, είτε σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις το σπίτι σου επειδή περιμένεις κόσμο, ο Λέων θα σου δείξει πόσο νοιάζεται για σένα, προσφέροντας τη βοήθειά του, πριν ακόμα του τη ζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος «θα την ιδρώσει τη φανέλα», ακόμα και για να τακτοποιήσει και να οργανώσει τα πιο ασήμαντα πράγματα. Συγκροτημένος και προσεκτικά προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια, θα αφιερώσει χρόνο και θα βρει τρόπους να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη. Θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις την τσάντα ή το νεσεσέρ, θα σου επισημάνει ότι κάποια προϊόντα έχουν λήξει και, βέβαια, γνωρίζει το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου καλύτερα από σένα. Αυτό το ζώδιο της γης θα σου δείξει ότι νοιάζεται, λειαίνοντας όλες τις μικρές ατέλειες στο δρόμο που βαδίζεις! Οι Παρθένοι «συζούν» με τις λίστες εργασιών και προτεραιοτήτων, είναι γρήγοροι στη δράση και δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να κάνουν μια καλή πράξη για το πρόσωπο που αγαπούν.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δεν είναι ο τύπος που θα σου κάνει επιπόλαια δώρα ή μεγάλες δηλώσεις για την αγάπη του. Για αυτό το ζώδιο της γης τα πάντα είναι πράξεις. Ο παραδοσιακός «πατέρας» του ζωδιακού θα σου δείξει ότι νοιάζεται, αλλάζοντας λάδια στο αυτοκίνητό σου ή βοηθώντας σε να συναρμολογήσεις και να τοποθετήσεις το νέο έπιπλο που αγόρασες. Για τον Αιγόκερω όλα έχουν να κάνουν με το στόχο και τη δυνατότητα να τον επιτύχει. Επιπλέον, έχει υψηλά πρότυπα τόσο για τον εαυτό του όσο και για το αγαπημένο του πρόσωπο. Θα κάνει οτιδήποτε μπορεί για να βοηθήσει το ταίρι του να ευδοκιμήσει στη δουλειά ή στις σπουδές του. Θα διορθώσει ή θα επιμεληθεί τα γραπτά σου επισημαίνοντας όλα τα καίρια σημεία ή μπορεί να κάνει μαζί σου πρόβα με «εικονικό interview» κατά τη διάρκεια του βραδινού φαγητού!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο δημιουργικός Ιχθύς είναι ένα από τα πιο εκφραστικά ζώδια. Διαισθητικός και γεμάτος κατανόηση, έχει μεγάλη εμπειρία στο να αντιλαμβάνεται τι χρειάζεται ο/η σύντροφός του. Αν παρατηρήσει ότι εργάζεσαι υπερωρίες και δεν είχες χρόνο να πας στο σούπερ μάρκετ ή να μαγειρέψεις, τότε θα κανονίσει το πρόγραμμά του έτσι, ώστε να προλάβει να ετοιμάσει ένα όμορφο δείπνο για σένα. Αν αντιληφθεί ότι είσαι μέσα στο άγχος, θα ψάξει και θα βρει την πιο χαλαρωτική μουσική για να διώξει τις έννοιες σου μακριά. Όμως δεν είναι μόνο το ζώδιο που θα σε γεμίσει φιλοφρονήσεις και θα σου κάνει μικρά όμορφα δώρα, είναι επίσης πολύ καλός στο να ενθαρρύνει τις ενέργειές σου και να τονώνει το ψυχικό σου σθένος.

Διάβασε επίσης: Τα 4 ζώδια που χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους!

Οι 3 άντρες του ζωδιακού που είναι ρομαντικοί κι ας μην τους φαίνεται

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved