Οι 3 άντρες του ζωδιακού που είναι ρομαντικοί κι ας μην τους φαίνεται

Μη σε ξεγελούν τα φαινόμενα

Οι 3 άντρες του ζωδιακού που είναι ρομαντικοί κι ας μην τους φαίνεται

Σίγουρα οι παρακάτω άντρες του ζωδιακού μπορούν να σε κάνουν να… λιώσεις κι αυτό γιατί είναι αρκετά ρομαντικοί, αν και δεν τους φαίνεται. Ναι, ενδεχομένως να μην κάθεστε μαζί να κοιτάτε το φεγγάρι, να σου φέρνει λουλούδια και δωράκια μέρα παρά μέρα ή να σου αφιερώνει στιχάκια και τραγούδια, αλλά πίστεψέ μας, στο πλάι τους θα νιώσεις πόσο σημαντική είσαι γι' αυτούς!

ΚΡΙΟΣ

Το ρομαντικό στυλ του Κριού μοιάζει με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πάντα: εκρήξεις πάθους και απόλυτη αφοσίωση. Έτσι, ενώ δεν είναι πάντα καλός με πράγματα, όπως το να θυμάται ημερομηνίες και επετείους, είναι ο τύπος που θα σε εκπλήξει π.χ. ένα σαββατοκύριακο, οργανώνοντας σε χρόνο μηδέν ένα ταξιδάκι για δυο. Έτσι, για κανένα λόγο και από το πουθενά! Ο Κριός ζει για την κάθε στιγμή, επιδιώκοντας να κάνει πράξη οτιδήποτε τον ενθουσιάζει. Και θα το κάνει. Ίσως να μην αφιερώσει πολύ χρόνο στο να σχεδιάσει σχολαστικά τη ρομαντική του έκπληξη. Όμως, από τη στιγμή που θα νιώσει την επιθυμία να ζήσει έντονα το ρομάντζο μαζί σου, θα τα δώσει όλα κάνοντας μια γλυκιά, αφοπλιστική κίνηση.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουρα δεν είναι το πρώτο ζώδιο που σου ήρθε στο μυαλό, καθώς φαίνεται ένας άντρας πρακτικός, αναλυτικός και λίγο επικριτικός. Αλλά αυτό που δε γνωρίζεις είναι πόσο πολύ αγαπά να φροντίζει και να αναβαθμίζει τους ανθρώπους στη ζωή του. Έτσι, παρόλο που ο Παρθένος δεν είναι ο τύπος που θα σου στείλει ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα ή θα σου γράψει ερωτικά ποιήματα, δείχνει τη ρομαντική του πλευρά κάθε μέρα στα μικρά πράγματα που κάνει, όπως το να προβλέπει τις ανάγκες σου, να σου λέει αληθινά κομπλιμέντα, μέσα από την καρδιά του και να αναλαμβάνει ένα σωρό δουλειές για να είναι τέλειο το πάρτι των γενεθλίων σου. Είναι ο τύπος που αναζητά πάντα τρόπους να γιορτάσει μαζί σου και να σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστός/ή και αγαπημένος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν η προηγούμενη σχέση σου σε έκανε να νιώθεις ότι δεν είσαι σημαντικός/ή με το να μη θυμάται τα γενέθλια ή την επέτειό σας, μάλλον χρειάζεσαι έναν Αιγόκερω στη ζωή σου. Αυτό το ζώδιο μπορεί να μην τα καταφέρνει με τις… γλυκανάλατες εκδηλώσεις αγάπης, αλλά δεν θα ξεχάσει ποτέ μια σημαντική ημερομηνία ή να σου προσφέρει κάτι μοναδικό μια μέρα που είναι σημαντική για σένα. Ο Αιγόκερως είναι οργανωμένος, πειθαρχημένος, πιστός και… απόλυτα ρομαντικός. Μπορεί να μην αντιμετωπίζει την κάθε μέρα σαν μια ευκαιρία για «αγάπες και λουλούδια», αλλά όταν αποφασίζει να κάνει κάτι ρομαντικό, θα το κάνει όπως όλα τα πράγματα: με απόλυτη αφοσίωση και πολύ σχολαστικό σχεδιασμό!

Διάβασε επίσης: Οι 3 άντρες του ζωδιακού που είναι πολύ συνεσταλμένοι

Το ζώδιό του μαρτυρά το πώς θα τον κρατήσεις για πάντα κοντά σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved