Ξέρουμε τι σε κάνει να βγάζεις την κακή πλευρά του εαυτού σου, ανάλογα με το ζώδιό σου

Κανείς δεν γίνεται κακός χωρίς να έχει κάποιο λόγο...

Ξέρουμε τι σε κάνει να βγάζεις την κακή πλευρά του εαυτού σου, ανάλογα με το ζώδιό σου

Υπάρχουν διάφορα πράγματα και καταστάσεις να δείχνουν έναν άλλο εαυτό στους γύρω τους και να προσπαθούν να κρύψουν τις αδυναμίες τους ή τις ευαισθησίες τους. Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που κάνουν τους ανθρώπους να γίνουν πιο σκληροί, πιο απαιτητικοί, πιο κακοί και πιο δύσκολοι σαν χαρακτήρες.

Όπως θα δεις, χωρίσαμε τα ζώδια σε ομάδες με βάση το κοινό χαρακτηριστικό τους και όχι το στοιχείο τους (αέρας, φωτιά, γη, νερό) ή την ποιότητά τους (παρορμητικά, μεταβλητά, σταθερά).

Διάβασε το ζώδιό σου, αλλά και τον ωροσκόπο σου γιατί, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι πολύ σημαντικός και είναι αυτός που ευθύνεται -μεταξύ άλλων- και για αρκετά χαρακτηριστικά στην συμπεριφορά σου.

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα! Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

Ο Καρκίνος, ο Ιχθύς και ο Υδροχόος θα βγάλουν τον κακό τους εαυτό στους γύρω τους επειδή ο κόσμος ήταν κάποια στιγμή σκληρός απέναντί τους. Η σκληρότητα αυτή είναι που τους κάνει να γίνονται και εκείνοι ακόμα πιο… «άκαρδοι» και «πέτρες».

Ο Κριός, ο Τοξότης και Αιγόκερως επιλέγουν το πρόσωπο αυτό, επειδή… έτσι θέλουν να είναι. Δεν δέχονται να δείξουν κάποια αδυναμία γιατί φοβούνται ότι οι άλλοι θα τους… «πατήσουν» αν καταλάβουν το πόσο ευαίσθητοι είναι κατά βάθος.

Ο Ζυγός, ο Λέων και ο Ταύρος αγαπούν με όλη τους την καρδιά και δίνουν τα πάντα. Είναι φυσικό λοιπόν, κάποια στιγμή στην ζωή τους να προδοθούν. Και τότε είναι που θα τους «γυρίσει το μάτι» και θα αρχίσουν να δείχνουν ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό, ψυχρό, απότομο και ίσως λίγο… κακό.

Η Παρθένος, ο Δίδυμος και ο Σκορπιός είναι ζώδια που, όταν στραβώσουν, λειτουργούν με το μυαλό και όχι με την καρδιά τους. Δεν επιτρέπουν πολλά πολλά. Προτιμούν να τους φοβάσαι για να τους σέβεσαι, παρά να νιώσεις οικειότητα μαζί τους και να τους προδώσεις ή να τους «πατήσεις».

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που εκτιμούν την αξία σου και το δείχνουν!

Μη βιαστείς να καταδικάσεις αυτά τα ζώδια για ένα λάθος τους

Οι 5 πιο μυστηριώδεις άντρες του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved