Μη βιαστείς να καταδικάσεις αυτά τα ζώδια για ένα λάθος τους

Να είσαι λίγο πιο επιεικής γιατί και καταλαβαίνουν το σφάλμα τους και φιλότιμο έχουν

Μη βιαστείς να καταδικάσεις αυτά τα ζώδια για ένα λάθος τους

Είναι απολύτως φυσιολογικό κάποια στιγμή να κάνουμε ένα λάθος ή κάτι απερίσκεπτο που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη των άλλων προς το πρόσωπό μας, ακόμα και να γίνει αιτία για να χαλάσει η σχέση μας μαζί του γιατί δεν είναι πάντα εύκολο να συγχωρήσεις κάποιον/α που υπέπεσε σε ατόπημα.

Ωστόσο, με κάποια ζώδια μπορούμε να είμαστε λίγο πιο επιεικείς και να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία γιατί και την αναγνωρίζουν και φιλότιμο έχουν! Διάβασε παρακάτω και θα το διαπιστώσεις:

ΤΑΥΡΟΣ

Θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να επανορθώσει

Ο πεισματάρης Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο που δεν τα παρατάει ποτέ, ειδικά αν πρόκειται για τις στενές του σχέσεις. Αν σου έχει δώσει μια υπόσχεση, σημαίνει ότι έχει αποφασίσει να δώσει όλον τον εαυτό του. Αν αποτύχει να τηρήσει την υπόσχεσή του, θα νιώσει εντελώς συντετριμμένος. Είναι σαν να έχει καταργήσει τον ίδιο του τον εαυτό και όλα όσα πιστεύει.

Το πιο πιθανό μάλιστα είναι να έχει αρχίσει ήδη τη διαδικασία για να διορθώσει το σφάλμα του, πριν ακόμα εσύ το παρατηρήσεις. Η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία είναι πάνω απ’ όλα για έναν Ταύρο και δεν πρόκειται να χάσει χρόνο. Ακόμα και αν δεν του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει. Όμως, θα ήταν σφάλμα σου να μην το κάνεις, γιατί είναι ένα πολύ επίμονο και επιμελές ζώδιο. Θα υπάρχει σίγουρα μια λογική εξήγηση για τους λόγους που τα θαλάσσωσε την πρώτη φορά. Άκουσέ τον και δώσε του βήμα για να ξαναπροσπαθήσει. Δεν θα απογοητευτείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι σπάνιο να αποτύχει και σίγουρα αξίζει τη δεύτερη ευκαιρία

Πίσω από το ήρεμο παρουσιαστικό ενός Παρθένου, κρύβεται πάντα μια καταιγίδα δημιουργικότητας. Αν δεν κάνει κάτι χρήσιμο ή εποικοδομητικό, νιώθει σαν να αυτοκαταργείται και μετατρέπεται σε ένα άτομο που κατηγορεί τον εαυτό του. Η περηφάνια του είναι απέραντη και εξαρτάται αποκλειστικά από την παραγωγικότητά του. Το ζώδιο αυτό ενδιαφέρεται να είναι άνθρωπος των πράξεων και οι άλλοι να βασίζονται σε αυτόν ότι θα κάνει το κάτι παραπάνω. Δεν του αρέσουν οι προχειρότητες ή οι παραλείψεις και σίγουρα δεν κάνει πονηριές για να γλυτώσει κόπο ή να τελειώσει πιο γρήγορα κάτι που έχει αναλάβει. Γενικότερα, ένας Παρθένος είναι το άτομο που έχει ειλικρινείς προθέσεις και επιλέγει την έντιμη συμπεριφορά έναντι της θολούρας και της εξαπάτησης.

Για αυτούς τους λόγους, όταν σου ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία, είναι σίγουρο ότι δεν αστειεύεται. Το γεγονός ότι φάνηκε αναξιόπιστος στα μάτια σου την πρώτη φορά είναι κάτι που τον αρρωσταίνει. Το πιο πιθανό είναι να κάψει όλα τα εγκεφαλικά του κύτταρα μόνο και μόνο για να καταλάβει πώς μπόρεσε να κάνει την ανοησία και να σε απογοητεύσει. Αν έκανε το ίδιο λάθος δεύτερη φορά, δεν θα ήταν καν ο εαυτός του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ξεπεράσει τον εαυτό του προκειμένου να επανορθώσει

Είναι από τα πιο φιλόδοξα ζώδια και το «εγώ» του εξαρτάται αποκλειστικά από την ικανότητά του να αναρριχάται και να πετυχαίνει. Το να απογοητεύσει κάποιον είναι κάτι εντελώς αντίθετο με τις αξίες του. Αν δεν είναι αξιόπιστος ο Αιγόκερως, τότε ποιος είναι; Στην περίπτωση που κάνει ένα λάθος που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση, είναι σαν να ξεπέφτει ο ίδιος. Αν υπάρχει κάτι που μισεί περισσότερο απ’ οτιδήποτε, είναι το να αποτυγχάνει και να υποχωρεί. Ως εκ τούτου, θα προχωρήσει πέρα και πάνω από τις δυνατότητές του για να διορθώσει ένα πιθανό λάθος του, καταβάλλοντας τόσο μεγάλη προσπάθεια και παράγοντας τέτοιο έργο, ώστε να ξεχάσεις εντελώς ότι κάποια στιγμή υπέπεσε σε σφάλμα.

Εάν του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, δεν θα το μετανιώσεις ποτέ. Στην πραγματικότητα, ίσως θελήσεις να ξανακάνει λάθος προκειμένου να το ξαναδιορθώσει! Γιατί, όταν διακυβεύεται το «εγώ» ενός Αιγόκερω, παράγει απίστευτα σπουδαίο έργο!

Διάβασε επίσης:Αυτά είναι τα 5 πιο μελαγχολικά ζώδια

Μην «ανοίξεις πόλεμο» με αυτά τα 5 ζώδια, γιατί θα χάσεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved