Οι 5 πιο μυστηριώδεις άντρες του ζωδιακού

Ποτέ δεν θα τους μάθεις 100%

Οι 5 πιο μυστηριώδεις άντρες του ζωδιακού

Οι άντρες αυτοί κρατούν πάντα «κομμάτια» του εαυτού τους αποκλειστικά και μόνο για εκείνους. Δεν έχει καμία σημασία η κοινωνικότητα ή η εξωστρέφεια. Το θέμα είναι ότι δεν θέλουν να ανοίγουν όλα τα χαρτιά τους κι αυτό οφείλεται στον χαρακτήρα τους, δεν το κάνουν με σκοπιμότητα, ούτε αποσκοπούν σε κάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που η φήμη του περί μυστικοπάθειας έχει «ξεπεράσει την… οικουμένη», αυτό είναι ο Σκορπιός. Αυτός ο άντρας δεν θα σου πει ποτέ όλα όσα σκέφτεται ή πιστεύει. Κρατά πάντα μυστικά και συνεχώς έχει άσους στο μανίκι του που θα τους παίξει, όταν και αν χρειαστεί. Δεν θέλει κανείς να γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό του ή να μπορεί να τον «διαβάσει» και να τον χειριστεί. Άλλωστε αυτή είναι η δική του τακτική απέναντι στους άλλους, οπότε δεν θα επιτρέψει ποτέ να γυρίσει όλο αυτό εναντίον του.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος, ρομαντικός και χαμηλών τόνων. Είναι και αρκετά μυστικοπαθής. Λειτουργεί κυρίως με βάση τη διαίσθησή του, το οποίο -πιστέψτε μας- συναγωνίζεται αυτό του Σκορπιού. Καταλαβαίνει πολλά, χωρίς όμως να μοιράζεται όλα όσα βλέπει και μαθαίνει. Τα κρατά για εκείνον και λειτουργεί ανάλογα. Είναι «κλειστός» και «ανοίγεται» σπάνια και μόνο αν πραγματικά έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχει λόγος που ο Ζυγός συμπεριλάβεται στους μυστηριώδεις άντρες γιατί παρότι είναι κοινωνικός, μιλάει πολύ και είναι εξωστρεφής, όλα όσα λέει και κάνει είναι… ανούσια και δεν αφορούν ποτέ στην προσωπική του ζωή ή το τι πραγματικά σκέφτεται. Οι κουβέντες του είναι συχνά περί ανέμων και υδάτων και σπάνια ανοίγει την καρδιά του. Οπότε στα σημαντικά ζητήματα πάντα θα υπάρχει ένα μυστήριο που θα καλύπτει την ζωή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγοκερως, λόγω εμφάνισης, έχει έναν αέρα μυστηρίου γύρω του. Δεν είναι το ζώδιο που θα το δεις να μιλά πολύ ή να είναι εξωστρεφές. Πιο πολύ κάθεται σε μια γωνία αμίλητο, παρά θα συμμετέχει σε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Θα μιλήσει μόνο αν θεωρήσει πως έχει απέναντί του έναν αξιόλογο συνομιλητή, αλλά και πάλι δεν θα αποκαλύψει πράγματα για εκείνο. «Αγοράζει» πληροφορίες, δεν «πουλάει». Και αυτό είναι ακριβώς το στοιχείο που κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται για εκείνη και την ζωή του.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα πιο αρχηγικά ζώδια

Με αυτό το ζώδιο δε μπορείς να τα βγάλεις πέρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved