2 ζώδια που «καίνε καρδιές» + 1 που ζει για να αγαπάει!

Δύο ζώδια που θα ραγίσουν την καρδιά σου και ένα που θα σε αγαπήσει με πάθος!

2 ζώδια που «καίνε καρδιές» + 1 που ζει για να αγαπάει!

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν περάσει μέσα από σχέσεις, αν μη τι άλλο έχουν καταλάβει ότι για να κρατηθεί μια σχέση χρειάζεται πολλή δουλειά. Αν παρατηρήσουμε γύρω μας, θα δούμε ότι πράγματι υπάρχουν ζευγάρια που καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουν, να αναζωογονήσουν και στην τελική να σώσουν τη σχέση τους. Είτε επισκεπτόμενοι ειδικούς συμβούλους, είτε ανανεώνοντας τον εαυτό τους, είτε προσπαθώντας να είναι εκεί για τον σύντροφό τους και να καλύπτουν τις ανάγκες του. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν εκείνα τα ζευγάρια που όταν διαπιστώσουν ότι η σχέση τους είναι δυσλειτουργική, επιδιώκουν να κόψουν κάθε δεσμό και επικοινωνία με το ταίρι τους και να προχωρήσουν παρακάτω. Και βέβαια, το ζώδιο αυτών των ανθρώπων επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις συμπεριφορές τους.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που μπορεί να σε αφήσουν πίσω τους, να μαζεύεις τα κομμάτια σου με την καρδιά πληγωμένη. Επιπλέον, σου αποκαλύπτουμε ποιο είναι το ζώδιο που βγάζει στην επιφάνεια όλα του τα χαρίσματα όταν ερωτεύεται, διότι απλούστατα ο έρωτας αποτελεί πηγή ζωής για εκείνο.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Τα ζώδια που θα σου ραγίσουν την καρδιά

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος δεν είναι από τα ζώδια που «θα μασήσουν τα λόγια τους». Αυτό το ζώδιο της γης μπορεί να γίνει πολύ ωμό ή και ακόμα και θρασύ στον τρόπο που εκφράζεται, αλλά ως γνωστόν ο λόγος που το αγαπάμε είναι η ειλικρίνειά του! Εάν ένας Παρθένος εκφράσει τη δυσαρέσκειά του επειδή άργησες στο ραντεβού σας ή επειδή πετάς τα ρούχα σου στο πάτωμα, μην περιμένεις να το επαναλάβει εκατό φορές. Αυτός ο απόλυτος τελειομανής, το φρικιό της τακτοποίησης περιμένει από εσένα να διορθώσεις άμεσα το σφάλμα σου ή τουλάχιστον να δώσεις την εντύπωση ότι προσπαθείς.

Από τη στιγμή που θα αποφασίσει ότι η σχέση μεταξύ σας τελείωσε, δεν θα παρατείνει τη διαδικασία του χωρισμού με συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και άλλα παρεμφερή. Και το ακόμα πιο σίγουρο είναι ότι δεν «θα σου χαϊδέψει τα αυτιά» ούτε θα σε παρηγορήσει, λέγοντάς σου «δικό μου είναι το σφάλμα, δεν φταις εσύ» για να γίνει λιγότερο επώδυνο το χτύπημα. Αντιθέτως, θα σου αραδιάσει αναλυτικά τους λόγους για το χωρισμό σας (τους οποίους πιθανότατα έχει σημειώσει σε κάποια λίστα με τα υπέρ και τα κατά της σχέσης), οπότε αποκλείεται οποιαδήποτε σύγχυση ή παρανόηση. Ένας Παρθένος δεν αποθαρρύνεται ποτέ όταν αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις, όμως το να μείνει προσκολλημένος σε μια σχέση που δεν λειτουργεί πια, δεν είναι το στυλ του. Θέλει πάντα να προχωράει μπροστά!

ΖΥΓΟΣ

Αυτοί οι ένθερμοι άνθρωποι που είναι γεννημένοι για να προσφέρουν ευχαρίστηση στους άλλους, καταλήγουν να ραγίζουν καρδιές, όχι απαραίτητα επειδή τελειώνουν μια σχέση, αλλά επειδή παρέτειναν το χωρισμό για μεγάλο διάστημα, έχοντας τον φόβο ότι θα δημιουργηθούν δραματικές συγκρούσεις. Άλλωστε, είναι πρωτοπόροι στο να προσπαθούν να αρέσουν σε όλον τον κόσμο.

Ένας Ζυγός προσπαθεί συνεχώς να κρατάει ισορροπίες ώστε να διασφαλίζει ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι. Επομένως, δεν έλκεται καθόλου από την ιδέα να έρθει σε διαμάχη με τον/την σύντροφό του για ένα θέμα που τον ενοχλεί. Αυτό το ζώδιο του αέρα θα προτιμούσε να αποστασιοποιηθεί από την κατάσταση και να το κάνει με τέτοιο τρόπο ώστε το άλλο άτομο να υποχρεωθεί να χωρίσει μαζί του. Ιδού μερικές συμπεριφορές ενός Ζυγού που θέλει να χωρίσει αλλά δεν τολμάει να το πει ευθέως: Δεν απαντάει σε γραπτά μηνύματα, σε… ξεπετάει στις βιντεοκλήσεις τα βράδια, ακυρώνει τελευταία στιγμή το ραντεβού σας επινοώντας δικαιολογίες ή «εξαφανίζεται» με κάποιο μαγικό τρόπο όταν πρόκειται να αντιμετωπίσει μια ευθεία αντιπαράθεση μαζί σου.

Το ζώδιο που ζει για τον έρωτα!

ΛΕΩΝ

Ο περήφανος Λέων χρειάζεται κάποιον δίπλα του για να του επιβεβαιώνει πόσο υπέροχος είναι. Και ποιος είναι πιο κατάλληλος για να εκπληρώσει αυτήν την ανάγκη του εκτός από το άτομο που είναι ερωτευμένο μαζί του; Αν λοιπόν έχεις την τύχη να ερωτευτείς έναν Λέοντα, ετοιμάσου να νιώσεις τι σημαίνει γενναιοδωρία, τόσο υλική όσο και συναισθηματική. Θα απολαύσει με τρέλα να σου ετοιμάσει ένα υπέροχο φαγητό ώστε να του κάνεις κομπλιμέντα για τις μαγειρικές του ικανότητες ή να σε πάει μια ωραία εκδρομή για να διαπιστώσεις πόσο κοσμικός είναι ή να σου προσφέρει ένα υπέροχο ακριβό δώρο που θα συνοδεύεται από τα αγαπημένα σου σοκολατάκια. Έτσι κι εσύ θα μπορείς να πεις στον καθένα, πόσο σε προσέχει όταν του λες τι σου αρέσει, πόσο σε νοιάζεται και πόσο σπουδαίος ακροατής είναι.

Είναι άδικο όμως να πιστεύουμε ότι ένας Λέων τα κάνει όλα για λόγους ματαιοδοξίας. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς, κυβερνάται από τον Ήλιο και είναι γνωστό πώς έχει ζεστά, ευγενικά αισθήματα και γενναιόδωρη συμπεριφορά. Για αυτό και δεν του αρέσουν καθόλου οι σκοτεινές καταστάσεις και οι συναισθηματικές στενοχώριες. Επομένως, ο κυριότερος λόγος που επιδιώκει να σου προσφέρει τα καλύτερα είναι επειδή επιθυμεί να σε γεμίσει ευχαρίστηση και να σε βλέπει πάντα να χαμογελάς!

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Διάβασε επίσης:

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved