Τα 4 ζώδια που μπορεί ανά πάσα στιγμή να σε κρεμάσουν

Δε μπορείς να βασιστείς στο λόγο τους

Τα 4 ζώδια που μπορεί ανά πάσα στιγμή να σε κρεμάσουν

Αυτά τα ζώδια δε λένε απαραίτητα ψέματα, απλά δεν σκέφτονται και πολύ, πριν σου δώσουν το λόγο τους και μετά σε κρεμάνε. Είναι και μερικά που είναι επιρρεπή στο να μη «θυμούνται» όλα αυτά που έχουν τάξει και όταν έρθει η ώρα να βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες!

Παρακάτω θα βρεις τα τέσσερα ζώδια που μπορεί την κρίσιμη ώρα να σε αφήσουν εκτεθειμένο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι δεν είναι παθολογικοί ψεύτες, απλώς αλλάζουν γνώμη τελευταία στιγμή. Όσο γρήγορα, δηλαδή, αλλάζει και η Σελήνη ζώδια. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ζώδιο που πρέπει να παίρνεις τοις μετρητοίς τα όσα λέει.

ΖΥΓΟΣ

Εάν ένας Ζυγός σου έχει υποσχεθεί κάτι που δεν μπορεί να καταφέρει, το πιο πιθανό είναι να έχει δεσμευτεί για περισσότερα από όσα μπορεί να κάνει. Δεν φταίει εκείνος, του αρέσει να βάζει τον εαυτό του στη διαδικασία να προσπαθεί για κάτι περισσότερο, ακόμη κι αν, τελικά, δεν τα βγάζει σε πέρας.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος θέλει να τους κρατήσει όλους χαρούμενους κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι του. Προσπαθεί στα αλήθεια να κάνει τη διαφορά στις ζωές των άλλων, απλώς δεν τα καταφέρνει πάντα. Δεν χρειάζεται να του κρατήσεις κακία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς σκέφτεται πρώτα τους άλλους και ύστερα τον εαυτό του, απλώς μερικές φορές δεν σκέφτεται και τίποτα. Πράγμα που σημαίνει πως όταν σου υποσχέθηκε κάτι, το μυαλό του ταξίδεψε σε ένα άλλο... σύμπαν, χωρίς να σκεφτεί, αν μπορεί να τα καταφέρει. Δεν το κάνει επίτηδες, αλλά καλό είναι να μη στηρίζεσαι πάνω του.

Διάβασε επίσης: Τα 4 ζώδια που δεν ξέρουν, δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα!

3 ζώδια που προκαλούν εντάσεις και 3 που ηρεμούν τα πνεύματα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved