3 ζώδια που προκαλούν εντάσεις και 3 που ηρεμούν τα πνεύματα

Άλλοι ανάβουν τις «φωτιές» κι άλλοι τρέχουν να τις σβήσουν

3 ζώδια που προκαλούν εντάσεις και 3 που ηρεμούν τα πνεύματα

Όλοι έτυχε έστω και μια φορά στη ζωή μας να είμαστε παρόντες σε ένα σκηνικό, μια έντονη διαμάχη ακόμα και καβγά, όπου κάποια στιγμή ίσως και να ξέφυγε η κατάσταση, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν για να πέσουν οι τόνοι και να επανέλθει η ηρεμία. Συνήθως 3 είναι τα ζώδια που πυροδοτούν εντάσεις κι άλλα 3 που θα μπουν στη μέση για να επαναφέρουν την τάξη.

Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΚΡΙΟΣ

Από την φύση του ο Κριός είναι ένα άτομο παρορμητικό. Και όχι μόνο… Έχει αρκετά νεύρα, είναι οξύθυμος και φυσικά έχει διάφορα ξεσπάσματα. Όταν εκείνος δεν νιώθει καλά ή έχει τις μαύρες του (πράγμα αρκετά σύνηθες), τότε σχεδόν αμέσως προκαλεί εντάσεις και καβγάδες στο περιβάλλον του και στους ανθρώπους γύρω του. Δεν χρειάζεται να έχει συμβεί κάτι για να.. «εκραγεί». Το κάνει από μόνος του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα άτομο που δύσκολα συμβιβάζεται. Θέλει να περνάει το δικό του και να γίνονται τα πράγματα όπως ακριβώς τα έχει στο μυαλό του. Είναι εύκολο με έναν Ταύρο στην παρέα ή στην οικογένεια τα πράγματα αρκετά συχνά να ξεφεύγουν με καβγάδες και εντάσεις. Κι αυτό γιατί είναι εγωιστής, πιστεύει ότι έχει συνέχεια δίκιο και θα κάνει τα πάντα για να δείξει το πόσο… λάθος κάνουν οι άλλοι. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να επιβάλλει την άποψή του με φωνές και φασαρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνεσταλμένη και ντροπαλή ναι, μόλις ανοίξει όμως το στοματάκι της και αρχίσει, με το δεικτικό της ύφος την κριτική, χωρίς να νοιάζεται ποιον/α έχει απέναντί της και σε τι κατάσταση βρίσκεται, εύκολα προκαλείται σύρραξη. Η ίδια, δε, γίνεται ισχυρογνώμων, στην παραμικρή διαφωνία ή αντίρρηση, ανεβάζει τους τόνους της φωνής της και -κοροϊδευτικά μιλώντας- παθαίνει υστερία. Λογικό είναι και η άλλη πλευρά να τα πάρει άγρια μαζί της, με αυτή της την συμπεριφορά και να ξεσπάσει καβγάς.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΖΥΓΟΣ

Τον σκέφτηκες κι εσύ πρώτος/η τον Ζυγό και καλά έκανες. Μέσα έπεσες! Το ζώδιο αυτό θα μπορούσε να είναι ειρηνοποιός. Παίζει εύκολα τον ρόλο του διπλωμάτη και του διαμεσολαβητή. Θέλει να έχει γύρω του ηρεμία και σιχαίνεται τις εντάσεις και τις φωνές. Αν βρεθεί σε έναν χώρο όπου είτε έχει ξεσπάσει καβγάς, είτε πρόκειται να ξεσπάσει, θα μπει σίγουρα στη μέση και σαν καλός… «διαμεσολαβητής», θα προσπαθήσει να συμβιβάσει όλες τις πλευρές και να κατεβάσει τους τόνους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί ο Υδροχόος αρκετές φορές να είναι αυτός που… «βάζει φιτιλιές» σε μια συζήτηση, ωστόσο είναι και αυτός που θα μπει στη μέση για να «σβήσει μια φωτιά», αν δει ότι η κατάσταση πάει να ξεφύγει. Θα προσπαθήσει να τους επαναφέρει όλους στην τάξη, να τους ηρεμήσει και θα κάνει τα πάντα για να τους κάνει να δώσουν τόπο στην οργή και να καλμάρουν. Έχει τον τρόπο του, χωρίς να υψώνει την φωνή του ή οτιδήποτε άλλο, να ηρεμεί τα πνεύματα και να δείχνει σε όλους ότι πρέπει να φερθούν ψύχραιμα και πολιτισμένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς εκ φύσεως δεν αντέχει τις εντάσεις. Δεν μπορεί τις φωνές, τις φασαρίες και τα νεύρα. Βγαίνει «έξω από τα νερά του». Στο κομμάτι αυτό μοιάζει πάρα πολύ με τον Ζυγό. Θέλει ηρεμία και ειρήνη γύρω του. Έτσι, αν τύχει να βρεθεί σε ένα περιβάλλον όπου οι γύρω του ξεκινούν να τσακώνονται και να φωνάζουν, θα μπει στη μέση και θα προσπαθήσει να τους ηρεμήσει. Επειδή ο ίδιος γενικά είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, θα μπορέσει να τους καλμάρει και να τους οδηγήσει στο να κάνουν ένα βήμα πίσω.

Διάβασε επίσης: Με οδηγό το μυαλό ή την καρδιά; Πώς λειτουργεί το ζώδιό σου;

Αυτά είναι τα πιο τίμια ζώδια που θα συναντήσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved