Τα τρία ζώδια που μπορείς να τα γνωρίσεις άφοβα στους γονείς σου

Μήπως ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το ταίρι σου στους γονείς σου;

Τα τρία ζώδια που μπορείς να τα γνωρίσεις άφοβα στους γονείς σου

Μήπως η σχέση σου έχει προχωρήσει αρκετά και πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον/την σύντροφό σου στους γονείς σου; Αν διστάζεις και θέλεις να προετοιμάσεις κατάλληλα το πεδίο, δεν έχεις κι άδικο. Οι γονείς, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, θα εξετάσουν εξονυχιστικά το ταίρι σου και θα μπορέσουν να διακρίνουν κάθε πτυχή του χαρακτήρα του, κάθε προτέρημα ή ελάττωμα. Είναι λοιπόν λογικό να το σκέφτεσαι και να θέλεις να προετοιμάσεις το ταίρι σου για αυτήν τη συνάντηση, έχοντας κάποια αγωνία, αφού οι γονείς είναι εκείνοι που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο και να αλλάξουν εντελώς την πορεία της σχέσης σου.

Αν πάντως, σχετίζεσαι με ένα από τα 3 ζώδια της λίστας μας, πρέπει να ξέρεις ότι είσαι πολύ τυχερός/ή. Πρόκειται για τα ζώδια που αποκλείεται οι αγαπητοί σου γονείς να μην τα θέλουν ή να μην τα συμπαθήσουν. Γνωρίζουν ακριβώς τι να πουν και σε ποια χρονική στιγμή. Ακόμα κι αν η σχέση σου μαζί τους δεν είναι τόσο σοβαρή, οι γονείς σου θα ήθελαν να είναι. Η αφοσίωση αυτών των ζωδίων στο ταίρι τους είναι καθολική και έχουν γνήσια εκτίμηση για τις οικογενειακές αξίες, οπότε καθίστανται μια σταθερή αξία, κατάλληλη για να εισέλθει στην οικογένειά σου και να γίνει μέλος της!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο συμπαγής και αξιόπιστος βράχος σου!

Ένας Ταύρος δεν πείθει μόνο τους γονείς σου ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαιρετικός μέλλων σύντροφος, αλλά είναι και πολύ τυπικός. Αυτό το γήινο ζώδιο επικεντρώνει όλες του τις προσπάθειες στο να δημιουργήσει μια σταθερή βάση για να ευημερήσει η σχέση σας και οι γονείς σου θα παρατηρήσουν αμέσως πόσο υπεύθυνος/η είναι. Το πιο πιθανό είναι να έχει μια έχει μια καλή δουλειά, καθώς και πλήρη επίγνωση για το που θα ήθελε να είναι σε 10 χρόνια. Είναι το άτομο που θα προσφερθεί να δώσει μια χείρα βοηθείας για να στρωθεί το τραπέζι ή να πλυθούν τα πιάτα. Ο Ταύρος είναι πάνω απ’ όλα αξιόπιστος και οι γονείς σου θα νιώσουν ανακούφιση, διαπιστώνοντας πώς διάλεξες έναν τόσο σταθερό σύντροφο.

Ο Ταύρος είναι συνήθως και πολύ καλός μάγειρας, αφού ετοιμάζει κάθε φαγητό ή λιχουδιά, χρησιμοποιώντας και τις πέντε αισθήσεις του και προσθέτοντας κάθε συστατικό με τρυφερότητα και στοργική φροντίδα. Θα εκμεταλλευτεί με ανυπομονησία την ευκαιρία να κερδίσει την οικογένειά σου με τις ικανότητές του στην κουζίνα, φροντίζοντας να δείξει σε όλους ότι θα έχετε ένα τέλειο μέλλον μαζί.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δημιουργία οικογένειας είναι ο πιο σημαντικός του στόχος!

Αν και ο/η Καρκίνος σου θα είναι πιθανότατα υπερβολικά ντροπαλός/ή, όταν συναντήσει τους γονείς σου, η καλοσυνάτη και αγαπησιάρικη φύση του θα φανεί σε πολύ λίγο χρόνο. Αυτό το ζώδιο έχει μια έντονα ευαίσθητη καρδιά. Αισθάνεται την ανάγκη να είναι απόλυτα σίγουρος/η ότι όλοι όσοι βρίσκονται γύρω του απολαμβάνουν την φροντίδα που χρειάζονται. Είναι επίσης μεγάλος «σπιτόγατος», αφού το σπίτι του είναι το πιο αγαπημένο μέρος στον κόσμο. Ονειρεύεται να δημιουργήσει οικογένεια από τότε που θυμάται τον εαυτό του και ανησυχεί πολύ για το αν θα αναπτύξει μια καλή σχέση με τους γονείς σου. Οπότε, θα δώσει τον καλύτερό του/της εαυτό ώστε να νιώσουν ιδιαίτερα ευτυχείς για το ταίρι που έχεις βρει!

Ένας Καρκίνος είναι ουσιαστικά γονιός ο ίδιος, ακόμα κι αν δεν έχει παιδιά. Φροντίζει πολύ στο να είναι προστατευτικός/ή απέναντι στα αγαπημένα του πρόσωπα, φροντίζοντας να είναι υγιή, ασφαλή και ικανοποιημένα. Αισθάνονται επιβεβαίωση και καταξίωση όταν παρέχουν τον εαυτό τους για να φροντίσουν τους άλλους. Οι γονείς σου θα αισθανθούν σίγουροι ότι με τον/την Καρκίνο ως σύντροφό σου η οικογένειά σας μπορεί μόνο να δυναμώσει.

ΖΥΓΟΣ

Ο χαρισματικός συνεργάτης σου στο… έγκλημα!

Οι Ζυγοί αποπνέουν θετικές δονήσεις, με το που θα πατήσουν το πόδι τους μέσα σε ένα δωμάτιο. Η γοητεία τους είναι τόσο λεπτή και διακριτική, που ακόμα και οι πιο επιφυλακτικοί γονείς θα επηρεαστούν από την εξυπνάδα τους. Επίσης, «βυθίζονται» τόσο πολύ στο κάθε τι που αφορά την σχέση τους, κάνοντας τον/την σύντροφό τους το κέντρο του κόσμου. Εάν το ταίρι σου είναι Ζυγός οι γονείς σου θα δουν αμέσως την προφανή φροντίδα του προς εσένα και θα νιώσουν ότι είσαι σε καλά χέρια.

Με το να είναι ο ισχυρότερος διπλωμάτης του ζωδιακού, ο Ζυγός μπορεί να ισορροπήσει και να ανταπεξέλθει σε συγκρούσεις και διαφωνίες με καταπληκτική ευκολία. Ακόμα κι αν δεν έχει τίποτα κοινό με τους γονείς σου, θα καταφέρει να βρει κάτι που να τους συνδέει και να τους κινήσει το ενδιαφέρον. Αν η συζήτηση περάσει σε «επικίνδυνα» μονοπάτια, θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι όλα συνεχίζουν να πάνε καλά και δεν έχει επέλθει κάποια ρήξη. Ένας Ζυγός είναι τόσο ευγενής προσωπικότητα που θα μπορούσε να γίνει φίλος ακόμα και μ’ ένα άγριο θηρίο. Όσο για τους γονείς σου; Ευκολάκι!

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που δεν θα γνώριζες ποτέ στους γονείς σου!

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πολύ «δύσκολα» στην επιλογή συντρόφου!

Τα 4 πιο ανεύθυνα ζώδια για να κάνεις σχέση!

Αυτά τα 4 ζώδια είναι μάστερ στο ερωτικό παιχνίδι!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved