Τα 6 ζώδια με την πιο στιλάτη εμφάνιση

Φροντίζουν πάντα την εμφάνισή τους και κερδίζουν σε εντυπώσεις

Τα 6 ζώδια με την πιο στιλάτη εμφάνιση

Κάποιοι άνθρωποι είναι καλόγουστοι, φινετσάτοι και το στιλ τους αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Μάλιστα, μπορεί και να μην είναι πανάκριβα τα κομμάτια που φορούν, πάνω τους όμως έτσι φαίνονται. Η επιλογή ρούχων, παπουτσιών ή αξεσουάρ και ο συνδυασμός τους γίνεται αβίαστα και γι' αυτό πάντα, όπου κι αν βρεθούν, κερδίζουν τον θαυμασμό και τις εντυπώσεις. Ποια ζώδια είναι τα πιο στιλάτα;

ΚΡΙΟΣ

Δεν επηρεάζεται από το περιβάλλον ή από τα περιοδικά μόδας. Αν όμως θελήσει να ξεχωρίσει και να γίνει το κέντρο της προσοχής, θα διαθέσει περισσότερο χρόνο για να επιλέξει ρούχα που θα του επιτρέψουν να γοητεύσει τόσο τους γύρω του όσο και το αντικείμενο του πόθου του!

ΛΕΩΝ

Είναι ανεπιφύλακτα οπαδός της μόδας. Ψάχνει πάντα για τις τελευταίες καινοτόμες δημιουργίες και δεν έχει αντίρρηση να ακολουθήσει πιστά ό,τι είναι μοδάτο. Ζει για να δοκιμάζει νέες και συναρπαστικές τάσεις που θα κάνουν την εμφάνισή του ακόμα πιο in!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Έχει φινέτσα και καταπληκτικό γούστο. Λατρεύει να αντιγράφει το στιλ των μοντέλων των μεγάλων οίκων μόδας. Αν παραβρεθεί σε οποιαδήποτε εκδήλωση για τη μόδα, θα μπορούσες άνετα να τον μπερδέψεις με τους celebrities και τις φίρμες που παραβρίσκονται στο χώρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Του αρέσει να αναμιγνύει διάφορα στιλ, το κλασικό και το καινούργιο. Έχει πάντα στη ντουλάπα του ρούχα και παπούτσια για κάθε περίσταση και 2-3 "καλά κομμάτια", που δε φεύγουν από τη μόδα και καταφέρνει με τον τρόπο του να τραβά την προσοχή, χωρίς να καταφεύγει σε καμία υπερβολή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα του τα ρούχα έχουν μελετηθεί εκ των προτέρων, ακόμα και τα εκκεντρικά, οπότε ακόμα κι αν τραβήξει ένα τυχαία από τη ντουλάπα του, δεν θα έχει πρόβλημα να το προσαρμόσει στην εμφάνισή του. Διαθέτει, επίσης, την ικανότητα να συμβουλεύει τα κοντινά του πρόσωπα σε θέματα στιλ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ιδιόμορφη προσωπικότητα των Ιχθύων τους επιτρέπει να δοκιμάζουν νέα στιλ, με τα αποτελέσματα να… ποικίλουν. Αν έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στον Υδροχόο, μπορούν να εξελιχθούν σε πρωτοπόρες προσωπικότητες στους τομείς της μόδα και του styling!

Διάβασε επίσης: 3+1 ζώδια που θέλουν να τραβούν τους προβολείς πάνω τους!

Δες ποιο κατοικίδιο θα σου ταίριαζε, ανάλογα με το ζώδιό σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved