Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ιδού η καλύτερη συμβουλή για τη σχέση σου!

Σου έχω νέα: «Κανείς δεν είναι τέλειος!»

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ιδού η καλύτερη συμβουλή για τη σχέση σου!

Ας υποθέσουμε ότι έχεις μια σχέση με ένα άτομο που θεωρείς ιδανικό για σένα και βρίσκεστε στην καλύτερη φάση. Αν σε ρωτήσουν πώς τα πάτε μεταξύ σας, θα απαντήσεις «Μια χαρά! Έχω βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεννοούμαι σε όλα. Ευτυχώς!». Άρα, είσαι ο τέλειος σύντροφος και έχεις την τέλεια σχέση. Μπράβο σου…

Μόνο που σου έχω νέα: «Κανείς δεν είναι τέλειος!». Σίγουρα, υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν κάθε προσπάθεια να είναι «τέλειοι» και να απολαμβάνουν μια υγιή σχέση. Όμως όλοι έχουμε ελαττώματα και ιδιορρυθμίες (Ναι, ναι και εσύ Λέοντα!). Αναπόφευκτα, λοιπόν, οι προσπάθειες μας για καλυτέρευση μιας σχέσης είναι ένας διαρκής αγώνας προκειμένου να υπάρξει ισορροπία ανάμεσα στον πραγματικό και τον εξιδανικευμένο εαυτό μας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου για το χατίρι κάποιου άλλου. Υπάρχουν όμως πάντα περιθώρια βελτίωσης, καθώς και εργαλεία για να πετύχεις αυτήν τη βελτίωση, όπως οι σύμβουλοι σχέσεων κλπ.

Η αστρολογία μπορεί επίσης να βάλει το λιθαράκι της στην προσπάθειά σου για βελτίωση της σχέσης με τον άνθρωπό σου. Το ζώδιό σου είναι εκείνο που κρύβει το μυστικό ή μάλλον την καλύτερη συμβουλή, εκείνη που χρειάζεσαι περισσότερο για να βοηθήσεις ουσιαστικά τη σχέση σου στο να ευδοκιμήσει και να σταθεροποιηθεί.

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το βασικό μυστικό που πρέπει να κάνουν κτήμα τους τα ζώδια του αέρα και να το εφαρμόζουν κάθε στιγμή μέσα στη σχέση τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να είσαι παρών!

Ως κοινωνικές πεταλούδες οι Δίδυμοι αγαπούν το να αισθάνονται δεμένοι και συνδεδεμένοι με όλους τους ανθρώπους ανά πάσα στιγμή – πράγμα που σημαίνει ότι η προσοχή τους είναι αποσπασμένη σε διάφορα σημεία όλο το 24ωρο. Ένας Δίδυμος είναι ικανός να συμμετέχει ταυτόχρονα σε 5-6 ομαδικές συνομιλίες στα social, ενώ παράλληλα παρακολουθεί τις πιο πρόσφατες ειδήσεις αλλά και ένα video που μόλις του τράβηξε την προσοχή! Όλη αυτή η δραστηριότητα και η πολυδιάσπαση, μπορεί εύκολα να δημιουργήσει στον/στην σύντροφό του το συναίσθημα ότι τον/την παραμελεί.

Δίδυμε, αν θέλεις να εξασφαλίσεις μια αρμονική συνύπαρξη με το ταίρι σου, πρέπει να εξασκηθείς στο να αφήνεις το κινητό σου μακριά από τα χέρια και τα αυτιά σου και να προσφέρεις στο ταίρι σου όλη την προσοχή σου, χωρίς να αποσπάσαι.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Μίλα!

Ως λάτρεις της ισορροπίας και της ενότητας, οι Ζυγοί θα κάνουν σχεδόν οτιδήποτε για να αποφύγουν τη σύγκρουση με το ταίρι τους. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των συντρόφων τους, μπορούν να ξεχάσουν τις δικές τους απόψεις και ανάγκες. Μια μονόπλευρη σχέση για τον Ζυγό είναι κάτι ανυπόφορο. Χάνει την ισορροπία του και μοιάζει με… ζυγαριά που γέρνει μονόπατα από την μια πλευρά. Αυτό το ήρεμο και χαλαρό ζώδιο θα μπορούσε να επωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό, εάν ύψωνε το ανάστημά του και ανέπτυσσε τα επιχειρήματά του, κάθε φορά που δεν συμφωνεί με τον σύντροφό του.

Ζυγέ, η σύγκρουση δεν είναι πάντα κακό πράγμα. Πολύ συχνά, μια διαφωνία μπορεί να αποδώσει υγιώς και να καταλήξει σε κάτι ωφέλιμο. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα συντομέψει το διάστημα της συναισθηματικής σου ταλαιπωρίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξασκήσου στην κατανόηση!

Οι Υδροχόοι έχουν τη φήμη ότι ως σύντροφοι είναι λίγο… αναίσθητοι και μερικές φορές εκνευριστικά αδιάφοροι. Αυτό οφείλεται στο ότι ξοδεύουν πολύ χρόνο ασχολούμενοι με το μυαλό τους, τόσο που συχνά ξεχνούν να ενδιαφερθούν για το πώς αισθάνεται ο/η σύντροφός τους. Όσο περίεργος και έξυπνος είναι ένας Υδροχόος, άλλο τόσο μπορεί να παραμελήσει εντελώς την επικοινωνία με τον/την σύντροφό του, παρασυρμένος από τις μεγαλοφυείς ιδέες και τα απίθανα ενδιαφέροντά του. Και όταν το ταίρι του εκφράσει πόσο αποξενωμένο νιώθει, αυτό το… απίθανο ζώδιο του αέρα μάλλον θα αναζητήσει μια λογική εξήγηση παρά θα προσφέρει υποστήριξη.

Υδροχόε, το να μάθεις να «ακούς» ουσιαστικά τον σύντροφό σου και να καλλιεργήσεις την ενσυναίσθηση για τα συναισθήματα του, μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά στη σχέση σου!

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που θέλουν να δυσκολευτούν για να σε κατακτήσουν!

Τα 5 ζώδια που κρατάνε μυστική την ερωτική τους ζωή

Τα 4 πιο αξιόπιστα ζώδια για να κάνεις σχέση!

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού ελκύονται από το μυαλό κι όχι την εμφάνιση

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved