Τα 4 ζώδια που είναι «ανοιχτά βιβλία»

Ό,τι βλέπεις, παίρνεις...

Τα 4 ζώδια που είναι «ανοιχτά βιβλία»

Δεν πλασάρουν άλλη εικόνα, δε θα κάνουν παιχνίδια και στρατηγικές, δε θα μπουν καν στη διαδικασία να κρύψουν ό,τι θέλουν ή να σου που μισόλογα. Τα παρακάτω 4 ζώδια είναι «ανοιχτά βιβλία». Ό,τι βλέπεις παίρνεις, οπότε δε χρειάζεται να τα κοιτάς με καχυποψία.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι από τα λίγα ζώδια που έχουν αμεσότητα και ειλικρίνεια. Είναι σαν τα μικρά παιδιά. Θα σου πει αυτό που σκέφτεται, αυτό που θέλει, θα σου δείξει τον θυμό του και θα συναισθήματά του. Δεν θα παίξει με το μυαλό σου και σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτεί να προσπαθήσεις εσύ να παίξεις με το δικό σου. Είναι ένα ζώδιο αυθόρμητο και παρορμητικό, το οποίο για κανένα λόγο δεν «στήνει» παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ταύρο αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις. Είναι πιστός, ειλικρινής και προσγειωμένος. Μπορεί να είναι εξαιρετικά υπομονετικός και δε θα μπει ποτέ στην διαδικασία να στήσει παιχνίδια ή να προσπαθήσει να σε ελέγξει μέσω… mind games. Όλα αυτά του φαίνονται ανούσια και χάσιμο χρόνου. Είναι σαν τον Κριό στο κομμάτι αυτό. Ή θες ή δεν θες… Δεν υπάρχει κάτι στη μέση.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας δεν θα πέσει τόσο χαμηλά. Για εκείνον στρατηγικές και mind games θεωρούνται… ποταπές. Δεν είναι του επιπέδου του άλλωστε. Είναι και εκείνος άνθρωπος ειλικρινής και γενικά δείχνει τα συναισθήματά του, τι θέλει και τι όχι. Δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που είναι δήθεν και προσπαθούν να ελέγξουν τους άλλους συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενώ θα μπορούσε με μεγάλη ευκολία να παίξει με το μυαλό των άλλων, αρνείται να το κάνει. Δεν θέλει. Δεν το θεωρεί σημαντικό γιατί πιστεύει στην ισότητα και στην δικαιοσύνη και κυρίως δε θέλει να μπαίνει καν σε διαδικασία να παραστήσει κάτι άλλο από αυτό που είναι ή να κρύψει τις επιθυμίες ή την ενόχλησή του. Το παν γι' αυτόν είναι η ελευθερία έκφρασης και λόγου, οπότε δε θα προσπαθούσε να χειραγωγήσει κάποιον άλλο.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια κρατούν πάντα τις υποσχέσεις τους

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν «μασάνε τα λόγια τους»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved