Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν «μασάνε τα λόγια τους»!

Θα σου τα πουν «έξω από τα δόντια» κι ας πονέσεις!

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν «μασάνε τα λόγια τους»!

Όλοι έχουμε ακούσει να λένε ότι η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική. Όταν είσαι ένα ειλικρινές πρόσωπο, οι άνθρωποι σε εμπιστεύονται πιο εύκολα, αφού είσαι πιο αληθινός/ή στον τρόπο που προβάλεις τον εαυτό σου. Πολλοί άνθρωποι εκτιμούν την αλήθεια και, αν έχεις τη φήμη ότι είσαι πάντοτε ειλικρινής, τότε οι άλλοι νιώθουν άνετα να σου μιλήσουν, έχοντας τη σιγουριά ότι είσαι αυθεντικός μαζί τους. Μπορεί να απευθύνονται συχνά σε σένα για να τους συμβουλέψεις ή να ακούσουν τη γνώμη σου.

Υπάρχει βέβαια μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να είσαι ειλικρινής και να είσαι αγενής. Συχνά, είναι καλύτερα να κρατάς για τον εαυτό σου μερικές σκέψεις. Π.χ. αν δεν συμφωνείς απόλυτα με τις επιλογές ζωής ενός φίλου, πιθανόν να μην είναι πάντα καλή ιδέα να του/της το πεις. Από τη μία πλευρά, αν είσαι ένας άμεσος και ειλικρινής άνθρωπος, οι άλλοι σε εμπιστεύονται για να σου ανοίξουν την ψυχή τους και να πουν αυτά που τους απασχολούν, από την άλλη όμως, κάποιοι άλλοι ίσως θεωρήσουν αγενή και σκληρά αυτά που λες.

Είναι πράγματι σημαντικό να είσαι ειλικρινής, αλλά είναι επίσης σημαντικό να είσαι προνοητικός στον τρόπο που αλληλεπιδράς με τους άλλους. Κάθε ζώδιο έχει τον τρόπο του να «ανοίγεται» με τους ανθρώπους, αλλά μερικά ζώδια έχουν την τάση να σου πουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους, ανεξάρτητα με το πώς νιώθεις.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που δεν θα "μασήσουν" τα λόγια τους και θα σου πουν την αλήθεια όπως ακριβώς την σκέφτονται.

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός δεν έχει και τον καλύτερο έλεγχο στη γλώσσα του, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές, αφού συχνά λέει πράγματα τα οποία είναι εμφανώς προσβλητικά.

Είναι ανταγωνιστικό ζώδιο, αναζητά διαρκώς τη δύναμη και την ταχύτητα και εκτιμάει πολύ την αυτάρκεια και την αυτοδυναμία. Όταν πρόκειται να προσφέρει εποικοδομητική κριτική, δεν φοβάται να εκφράσει αυτά που σκέφτεται.

Ωστόσο, μερικές φορές γίνεται πολύ απότομος στον τρόπο που κριτικάρει τους άλλους. Ειδικά όταν είναι αναστατωμένος ή αγχωμένος μπορεί να πει κάποια πράγματα που θα τα μετανιώσει. Οπότε, καλύτερα να προσέχεις αυτό το ζώδιο όταν είναι θυμωμένο, αφού δεν πρόκειται να φοβηθεί ή να διστάσει να σε πληγώσει με τα λόγια του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος προσπαθεί να είναι αξιόπιστος όταν πρόκειται να πει την αλήθεια, ενώ είναι υπερβολικά έντιμος στην έκφραση των απόψεών του.

Μην περιμένεις να βάλει νερό στο κρασί του, εκφράζοντας τις σκέψεις του για ό,τι σε αφορά. Λέει πάντα αυτό που έχει στο μυαλό του.

Αν το νέο σου κούρεμα είναι μια… καταστροφή, θα είναι ο πρώτος που θα σου το πει. Επίσης, δεν θα διστάσει στιγμή όταν θα σου λέει ότι τα παπούτσια που επέλεξες είναι χάλια ή ότι ο/η σύντροφός σου είναι εντελώς αναξιόπιστος και επιπόλαιος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης δεν παίρνει ποτέ τα πράγματα στα σοβαρά, και υποθέτει ότι και οι άλλοι μοιράζονται μαζί του αυτήν τη νοοτροπία. Για αυτόν το λόγο δεν φοβάται να πει οτιδήποτε είναι μέσα στο μυαλό του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα προσβάλλει τον άλλον.

Δεν θα διστάσει να σε ενημερώσει με πολύ θαρραλέο τρόπο ότι σπαταλάς τις δυνάμεις και τα προσόντα σου σε μια αδιέξοδη δουλειά ή ότι η ζωή σου έχει ανάγκη από ποικιλία γιατί έχεις... μουχλιάσει!

Σίγουρα δεν είναι ο τύπος που θα μαζέψει τη γλώσσα του και θα υποκριθεί ότι υποστηρίζει τις αποφάσεις σου, όταν στην πραγματικότητα διαφωνεί μαζί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως δεν θα δείξει… έλεος για τα συναισθήματά σου όταν θα σου λέει κατάμουτρα την αλήθεια. Εκτιμάει την εντιμότητα εκ μέρους των άλλων, οπότε σε αντάλλαγμα είναι ειλικρινής μαζί τους.

Είναι από τα πιο «στεγνά» ζώδια και απεχθάνεται τις ωραιοποιήσεις και τις περιττές ευγένειες, όταν απευθύνει τον λόγο σε κάποιον. Αν λοιπόν ζητήσεις τη γνώμη του για κάτι, θα σου την πει με σαφήνεια και χωρίς περιστροφές.

Όταν κάνει ιδιαίτερα αρνητικές σκέψεις, θα προσπαθήσει να συγκρατηθεί, αλλά αυτό συνήθως δεν δουλεύει. Στο τέλος, η αλήθεια θα ξεχυθεί από μέσα του και θα σου πει αυτό ακριβώς που σκέφτεται.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που είναι εξπέρ στην αυτοάμυνα!

Αυτά είναι τα 4 πιο ευκολόπιστα ζώδια!

Τα 5 πιο προσγειωμένα ζώδια που δεν είναι καθόλου «δήθεν»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved