Τα 4 πιο λογικά ζώδια που δεν βιάζονται να ερωτευτούν!

Δίνουν προτεραιότητα στη λογική και όχι στο πάθος!

Τα 4 πιο λογικά ζώδια που δεν βιάζονται να ερωτευτούν!

Η αγάπη είναι μια πολύπλοκη διαδικασία και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιέζουμε την κατάσταση για να την κατακτήσουμε. Αν είναι γραφτό να γίνει, θα γίνει. Άλλωστε, δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να ερωτευτούν με την πρώτη ματιά. Υπάρχουν και κάποιοι που χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να βρουν το ιδανικό ταίρι.

Όταν βρίσκεσαι στην αρχή μιας ερωτικής σχέσης, χρειάζεται χρόνος για να ανοιχτείς, και είναι σημαντικό να απολαμβάνεις αυτήν τη διαδικασία, παρά να βιάζεσαι να προχωρήσεις και να ρισκάρεις έναν χωρισμό όταν τα πράγματα σοβαρέψουν.

Κάποια ζώδια έχουν την τάση να ταξιδεύουν με ορμή στο παιχνίδι της αγάπης, να πέφτουν και να πληγώνονται, με μεγάλη ταχύτητα. Και αυτό μπορεί πράγματι να είναι μια συναρπαστική εμπειρία. Άλλωστε, σημασία έχει το τι κάνεις σωστά για τον εαυτό σου και το ταίρι σου και όχι ο τρόπος που το κάνεις.

Όμως, για κάποια άλλα ζώδια, η αγάπη είναι ένα παιχνίδι υπομονής. Θέλουν να γεύονται κάθε στιγμή και κινούνται με βηματισμό που τους κάνει να νιώθουν ασφαλείς. Πιστεύουν ότι μια καλή σχέση χρειάζεται σταθερές βάσεις και, συνεπώς, το να κινούνται αργά είναι ο καλύτερος τρόπος για να χτίσουν από τα θεμέλια προς τα πάνω.

Διάβασε παρακάτω τα 4 ζώδια που «το πάνε λάου-λάου» στις σχέσεις τους και δεν βιάζονται καθόλου να εμπλακούν σε μια σοβαρή δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, οπότε πάνω από όλα δίνει προτεραιότητα στον έρωτα και την αγάπη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι βιάζεται να ερωτευτεί. Ως σταθερό ζώδιο της γης, ξέρει πόσο σημαντικό είναι να κτίσει γερά θεμέλια στη σχέση του. Είναι εξαιρετικά αφοσιωμένος και αξιόπιστος χαρακτήρας, οπότε θα χρειαστεί χρόνο έως ότου σιγουρευτεί ότι ο σύντροφός του λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

Δεν θα συναντήσεις εύκολα Ταύρο να «πέφτει στα πατώματα» για κάποιον/α. Αν μη τι άλλο, έχει την ικανότητα να στέκεται στα πόδια του και να συνεχίζει την πορεία του.

Ταύρε, φρόντισε να μάθεις πότε είναι η σωστή χρονική στιγμή για να παραδοθείς, να αγαπήσεις και να απολαύσεις τον έρωτα. Διαφορετικά, η πεισματική συμπεριφορά σου μπορεί να διώξει την αγάπη πολύ μακριά.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δυαδική φύση του Διδύμου σημαίνει ότι είναι ευμετάβλητος και εύκολα παρασύρεται από το… εκάστοτε ρεύμα. Μερικές φορές όμως, αυτή η ίδια φύση δυσκολεύει και τον ίδιο να κατανοήσει το πώς αισθάνεται πραγματικά.Η διπλή προσωπικότητα του δημιουργεί πολλές εσωτερικές συγκρούσεις, κυρίως όταν πρέπει να κατασταλάξει σε σχέση με τα ερωτικά του. Αλλά έχει μόνο μια καρδιά, οπότε είναι σημαντικό για τον ίδιο να την προστατεύσει.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Διδύμου είναι ότι καθοδηγείται από το μυαλό και όχι από την καρδιά του. Οπότε τείνει να προσεγγίζει τις συναισθηματικές του υποθέσεις, βασιζόμενος στις αρχές της λογικής.

Δίδυμε, θα πρέπει να διδαχθείς ότι δεν χρειάζεται να εξηγούνται όλα λογικά. Ο έρωτας είναι κάτι που δεν μπορεί να εξηγηθεί. Απλώς τον νιώθεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος έχει συνηθίσει κάποια πράγματα να γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο και λατρεύει να έχει τη δυνατότητα να κάνει αυτό που θέλει, με τον τρόπο που το θέλει. Σε περίπτωση που θα συνάψει κάποια σχέση, αυτόματα το άλλο άτομο απειλεί να... ταρακουνήσει την καθημερινή ρουτίνα της Παρθένου! Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που το συγκεκριμένο ζώδιο δεν συνηθίζει να «πέφτει με τα μούτρα» σε μια νέα σχέση.

Είναι επίσης βαθιά αναλυτικό και έχει την τάση να σκέφτεται περισσότερο από όσο χρειάζεται στις νέες σχέσεις του. Συχνά, μπορεί να αποκλείει τον εαυτό του από τη συμμετοχή σε μια σχέση, πριν ακόμα προλάβουν να αναδειχθούν οι δυνατότητές της.

Παρθένε, αν και είναι καλό να παίρνεις το χρόνο σου, το να είσαι ένα πλάσμα της συνήθειας σημαίνει επίσης ότι μπορεί να κάνεις τα ίδια λάθη, ξανά και ξανά. Σκέψου ότι το να προχωρήσεις σε μια σχέση είναι ένα μεγάλο ρίσκο, όμως το βραβείο είναι ακόμα μεγαλύτερο.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κατάκτηση της αγάπης είναι μια πρόκληση που κάθε Αιγόκερως επιθυμεί να δοκιμάσει, αλλά δεν σκοπεύει να κάνει οτιδήποτε βιαστικό για να το επιτύχει. Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχει μια πιο σταθερή σχέση, είναι πρόθυμος να ακολουθήσει τον δύσκολο δρόμο. Ως γνωστόν άλλωστε είναι το πιο υπεύθυνο ζώδιο.

Αυτό το ζώδιο ξέρει πολύ καλά ότι η δέσμευση δεν πρέπει να είναι κάτι βιαστικό. Παράλληλα όμως, έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει ένας εξαιρετικά αφοσιωμένος σύντροφος, οπότε αξίζει ο κόπος να περιμένεις.

Αιγόκερε, ο αργός βηματισμός σου είναι απλώς μέρος μιας διαδικασίας η οποία έχει απώτερο στόχο το να επιτύχεις τη σύνδεση με την αδελφή ψυχή σου!

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που νοσταλγούν έντονα τους πρώην τους!

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού ελκύονται από το μυαλό κι όχι την εμφάνιση

Τα 3 ζώδια που «παραβιάζουν» τον προσωπικό χώρο του συντρόφου τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved