Τα 6 ζώδια που έχουν ανάγκη την παρουσία και τη στήριξη άλλων

Είτε για επιβεβαίωση είτε για να τα καταφέρουν

Τα 6 ζώδια που έχουν ανάγκη την παρουσία και τη στήριξη άλλων

Οι άνθρωποι είναι χωρισμένοι σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Από τη μία βρίσκονται οι αυτάρκεις που ούτε θέλουν, ούτε δέχονται τη βοήθεια των άλλων και από την άλλη αυτοί που τους χρειάζονται, για να νιώσουν καλά ή για να καταφέρουν ό,τι θεωρούν πως δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους.

Σαφώς καμία συμπεριφορά από τις δύο δεν είναι εντελώς υγιής, ακόμη και αν αρκετοί θεωρούν την απόλυτη αυτάρκεια ένα σημάδι δύναμης. Ποια είναι τα ζώδια εκείνα που έχουν ανάγκη τους άλλους; Διάβασε τη λίστα που ακολουθεί και θα σου λυθούν όλες οι απορίες!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες βασίζονται περισσότερο απ' όλους στους άλλους. Έχουν ανάγκη την φροντίδα, την παρηγοριά, τη συναισθηματική στήριξη. Οι άνθρωποι στους οποίους αναζητά βοήθεια, είναι άτομα τα οποία με χαρά και προθυμία θα τον στηρίξουν, δε θα τον κρίνουν ποτέ για τις επιλογές του και ακριβώς γιατί γνωρίζουν πως στέκονται πλάι σε έναν αληθινό «βράχο», δεν ξεχνούν ποτέ αυτούς που τους βοήθησαν.

ΛΕΩΝ

Τα Λιονταράκια είναι γνωστό πως αποζητούν από τους γύρω τους προσοχή και ακριβώς για αυτό έχουν ανάγκη να υπάρχουν άνθρωποι δίπλα τους. Δεν μπορούν να κάνουν επίδειξη χωρίς κοινό. Δεν θα μπουν ποτέ στη διαδικασία να ζητήσουν χρήματα, συμβουλές, βοήθεια από τους άλλους. Αρκούνται στη συναισθηματική υποστήριξη και την παρουσία των γύρω τους.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΖΥΓΟΣ

Το μόνο που ενδιαφέρει έναν Ζυγό είναι το να έχει παρέα. Έχει ανάγκη να ανήκει σε μια σχέση, σε κλειστή ομάδα κι αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δε μπορεί να λειτουργήσει αυτόβουλα. Βασίζει ένα μεγάλο κομμάτι του στους άλλους, επηρεάζεται από τις απόψεις τους, αλλάζει γνώμη και κάνει τα πάντα να είναι αρεστός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα καρκινάκια δεν έχουν την απαίτηση από τους άλλους να τους βοηθήσουν, αφού μέσα στο μυαλό τους θεωρούν πως τους δίνουν την ευκαιρία να υπηρετήσουν κάποιον μεγαλύτερο ή βαθύτερο σκοπό. Είναι άνθρωποι ιδιαίτερα φιλικοί και καλοσυνάτοι, γεγονός που τους κάνει να δέχονται πάντα με χαρά τη συμμετοχή των γύρω τους. Δεν σκέφτονται πως επωφελούνται από τους άλλους, αλλά πως γίνονται η αφορμή να εμπλακούν οι άλλοι σε μία θαυμάσια εμπειρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρότι ο Ταύρος είναι ένα ισχυρό και ανεξάρτητο ζώδιο, πάντα ζητάει την έγκριση και τη βοήθεια των γύρω του πριν πάρει μία απόφαση, ειδικότερα από την οικογένειά του. Στην πραγματικότητα δεν έχουν κάποια απορία, ούτε την ανάγκη των άλλων, απλά πολλές φορές αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους ή αναζητούν μία διαφορετική οπτική των πραγμάτων πριν προχωρήσουν σε κάποιο επόμενο βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι στην πραγματικότητα μπορούν να μείνουν μόνοι τους, αλλά ακριβώς επειδή φοβούνται πολύ να το κάνουν καταλήγουν να προσκολλώνται στους άλλους. Βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε ανθρώπους που διαθέτουν ένα πιο ελεύθερο πνεύμα, γιατί είναι εκείνοι που τους προσκαλούν συχνότερα να κάνουν πράγματα. Το πρόβλημα με τον Υδροχόο είναι ότι δεν θα πει ποτέ «ευχαριστώ», ακόμη κι αν είναι το πιο εξαρτημένο ζώδιο από όλα.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που είναι εξπέρ στην αυτοάμυνα!

Αυτά τα 5 ζώδια πάντα θα σου δημιουργούν ερωτηματικά για το ποιόν τους

Αυτά είναι τα ζώδια που θα βάλουν πλάτη στα δύσκολα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved