Τα 3 ζώδια που είναι εξπέρ στην αυτοάμυνα!

Έχουν μεγάλη ανάγκη από ηρεμία και χαλάρωση

Τα 3 ζώδια που είναι εξπέρ στην αυτοάμυνα!

Στον πολύβουο κόσμο που ζούμε όπου όλοι ενθαρρύνονται να είναι παραγωγικοί, με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να έχεις διαπιστώσει ότι είσαι εκ φύσεως προγραμματισμένος/η όσον αφορά στο κατά πόσο προορίζεσαι για να μπεις μέσα στην «αλεστική μηχανή» της κοινωνίας. Όσο περνούν τα χρόνια και οι κοινωνίες «προοδεύουν», οι άνθρωποι έχουν ξοδέψει πολύ περισσότερο χρόνο στην εργασία τους παρά στις διακοπές, ισχυριζόμενοι συνήθως ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνουν ένα διάλειμμα και να χαλαρώσουν. Κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα του άπειρου ελεύθερου χρόνου που είχαν και δεν ήξεραν πώς να τον αξιοποιήσουν.

Ωστόσο υπάρχουν κάποια άτομα που έχουν κατακτήσει την ικανότητα να μένουν ήρεμα και συγκεντρωμένα, είτε είναι σε διακοπές είτε στη δουλειά. Δίνουν προτεραιότητα στην ειρήνη έναντι του χάους και αντιμετωπίζουν το άγχος με μια χαλαρή στάση. Δεν καθοδηγούν μόνο το δικό τους καθημερινό στρες με ευκολία, αλλά είναι επίσης εξαιρετικοί στο να προσφέρουν και στις δικές σου δυσκολίες. Είναι εξπέρ στην αυτοάμυνα και συνήθως καταλαβαίνουν πριν από τους άλλους πότε είναι η στιγμή για να κάνουν ένα βήμα πίσω. Η ιεράρχηση της ασφάλειας και της συναισθηματικής σταθερότητας είναι κάτι που ξέρουν πολύ καλά.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 3 ζώδια που δίνουν προτεραιότητα στη συναισθηματική χαλάρωση και στη διατήρηση της ψυχικής τους ισορροπίας, προκειμένου να επιβιώσουν σε αυτόν τον σκληρό και άσπλαχνο κόσμο!

ΤΑΥΡΟΣ

Ως σταθερό ζώδιο της γης, ο Ταύρος επιτρέπει στον εαυτό του να βυθίζεται στις απολαύσεις της ζωής και να ευχαριστιέται την κάθε στιγμή. Είτε πρόκειται για φαγητό, μουσική είτε για μια συνεδρία με μασάζ και spa, ο Ταύρος δίνει προτεραιότητα στην απόλυτα ήρεμη ζωή και διατηρεί την ήπια, συντηρητική φύση του. Ο κυβερνήτης πλανήτης του, η Αφροδίτη, τον προτρέπει να αγωνίζεται για να κατακτήσει την ενότητα και τη συντροφικότητα στη ζωή. Όταν προκύψει κάποιος καυγάς ή διαφωνία, ο Ταύρος θα πάρει το χρόνο του πριν καταλήξει σε αντιπαράθεση, γιατί είναι πολλά εκείνα που χρειάζεται να επεξεργαστεί.

Μερικές φορές, οι άλλοι μπορεί να τον θεωρούν πολύ χαλαρό ή αδιάφορο, αλλά είναι απλώς επαγγελματίας στο να προστατεύει την ψυχική του ηρεμία. Η σταθερή φύση του ζωδίου ευνοεί την ήρεμη στάση, κάτι που οι άλλοι μπορεί και να το ζηλεύουν. Ουσιαστικά, ένας Ταύρος θέλει απλώς να ζήσει μια γλυκιά και απλή ζωή.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεδομένου ότι ο Καρκίνος κυριαρχείται από τη Σελήνη, μπορούμε να πούμε ότι την μιμείται, με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, η ικανότητά του να «μαζεύεται» και μετά να «απλώνεται» του επιτρέπει να ζει τη ζωή του με έναν ήρεμο τρόπο. Αρκεί να έχει κάπου να πάει, όταν νιώσει συναισθηματικά φορτισμένος και χρειαστεί να υποχωρήσει για να απομονωθεί. Ο Καρκίνος είναι άτομο που κάνει συχνά ανήσυχες σκέψεις και διακατέχεται από πολλές ανασφάλειες, οπότε έχει ανάγκη από αρκετή ησυχία και απομόνωση.

Μπορεί να διδάξει στους άλλους την ακινησία που απαιτείται προκειμένου να επανατοποθετηθούν συναισθηματικά, κάτι που για τον Καρκίνο έχει προτεραιότητα πάνω απ’ όλα. Συνήθως εστιάζει την οπτική του στα κοντινά του άτομα, με το να διασφαλίζει ότι έχουν όλη την άνεση, τη φροντίδα και την παρηγοριά που χρειάζονται. Οι Καρκίνοι ηγούνται σιωπηλά, με την ευαισθησία τους, και ενσαρκώνουν την ουσία της μητρικής φροντίδας. Γενικά, προτιμούν τις άνετες βραδιές στο σπίτι παρά τις κουραστικές κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Όντας το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθύες σηματοδοτούν την αλλαγή της εποχής από τον χειμώνα στην άνοιξη. Ο Ιχθύς ως ένα εξαιρετικά δεκτικό και προσαρμόσιμο ζώδιο, έχει την ασυνήθιστη ικανότητα να αισθάνεται βαθιά συνδεδεμένος με οτιδήποτε ή οποιονδήποτε βρίσκεται στο περιβάλλον του. Επίσης έχει τη δυνατότητα να απορροφά και να αντανακλά τα συναισθήματα των άλλων, με έναν ήσυχο, απλό τρόπο που επιτρέπει στους ανθρώπους να τον εκτιμούν για την ευαισθησία του.

Σε γενικές γραμμές, τίποτα δεν φαίνεται να εκπλήσσει έναν Ιχθύ, αφού μπορεί να μένει ή να δείχνει ατάραχος και ανεπηρέαστος από τις αλλαγές γύρω του. Και αυτό οφείλεται στο ότι είναι πάντα ανοιχτός στο να νιώσει και να βιώσει την εμπειρία που του προσφέρουν οι καινούργιες καταστάσεις της ζωής. Κατά τακτά χρονικά διαστήματα όμως, έχει την ανάγκη να απομονώνεται, ώστε να μπορέσει να αφομειώσει υγιώς όλα τα εξωτερικά ερεθίσματα που δέχεται ο ευαίσθητος ψυχισμός του.

Διάβασε επίσης:

Τα πιο ανεξάρτητα ζώδια που είναι καλύτερα να τα αφήσεις ελεύθερα!

Αυτά είναι τα 4 πιο ευκολόπιστα ζώδια!

Τα 5 πιο προσγειωμένα ζώδια που δεν είναι καθόλου «δήθεν»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved