Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, πώς αντιδράς όταν «τα έχεις πάρει κρανίο»;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια του αέρα όταν τα νευριάσεις;

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, πώς αντιδράς όταν «τα έχεις πάρει κρανίο»;

Αν και το συναίσθημα του θυμού είναι κάτι μάλλον απωθητικό, είναι αναπόφευκτο να το νιώσεις αρκετές φορές στη ζωή σου. Μπορεί να είσαι ο τύπος που θα προσπαθήσεις να τον κρύψεις, ουρλιάζοντας πάνω σε ένα μαξιλάρι ή σπάζοντας πράγματα, αλλά ο θυμός ξαναβγαίνει πάντοτε στην επιφάνεια, εκτός αν λύσεις το θέμα δραστικά.

Ο καθένας από εμάς έχει ζήσει μια κατάσταση με φωνές και νεύρα από κάποιο κοντινό του πρόσωπο. Αν αναλογιστείς εκ των υστέρων μερικούς από αυτούς τους καυγάδες στους οποίους πιθανόν να έχεις εμπλακεί, θα μπορέσεις να καταλάβεις πολλά για τον τρόπο που τα ζώδια ενεργούν όταν έχουν θυμώσει μαζί σου.

Από τη στιγμή λοιπόν που το ζώδιο του καθενός δείχνει τόσα πολλά για το συναισθηματικό του φάσμα και γενικά για τον χαρακτήρα του, είναι επίσης ένας δείκτης για το πώς ο καθένας διαχειρίζεται τον θυμό του. Δυστυχώς κανένα από τα ζώδια δεν χειρίζεται καλά αυτό το συναίσθημα. Απλώς διαφέρουν μεταξύ τους στις αποχρώσεις μιας άσχημης αντιμετώπισης.

Διάβασε παρακάτω, πώς θα αντιδράσουν τα ζώδια του αέρα όταν πραγματικά τα έχεις τσαντίσει πολύ:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν ο Δίδυμος θυμώσει μαζί σου, έχει την ικανότητα να σε διαλύσει εντελώς με τα λόγια του. Η παροιμία «η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει» πρέπει να φτιάχτηκε από το… θύμα κάποιου Διδύμου! Με μεγάλη ευκολία, μπορεί να ξεστομίσει λόγια που «σφάζουν» και να σε θίξει τόσο πολύ, που θα τα θυμάσαι και θα σε στοιχειώνουν για πάντα.

Το πιο τρομακτικό είναι ότι δεν πρόκειται καν να σου φωνάξει, απλώς θα εκτοξεύσει τα βέλη του με όπλο την απόλυτη λεκτική ψυχρότητά του. Ένας θυμωμένος Δίδυμος έχει το ταλέντο να είναι ήρεμος και συγκεντρωμένος, καθώς «θα στρίβει το μαχαίρι στην πληγή», έχοντας την αυτοπεποίθηση ότι πέτυχε απόλυτα το στόχο του.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΖΥΓΟΣ

Δεδομένου ότι ο Ζυγός μισεί τις αντιπαραθέσεις, το πιο πιθανό είναι να εκφράσει το θυμό του με φουριόζικες ενέργειες «παθητικής αντίστασης». Ναι μεν δεν θα μαλώσει μαζί σου, αλλά δεν θα είναι και το ευχάριστο πλάσμα που έχεις συνηθίσει. Δεν του αρέσει να δημιουργεί δυσάρεστες καταστάσεις και δράματα, οπότε θα σε κάνει να υποφέρεις με το να αποφεύγει τις τρυφερές εκδηλώσεις και να σε τιμωρεί με τη… σιωπή του.

Θα αφήσει το θυμό ή την απογοήτευσή του να εκφραστεί πραγματικά, μόνο αν τον ρωτήσεις τελικά τι του συμβαίνει. Και τότε μην απορήσεις, αν από το στόμα του ξεχυθεί ένας χείμαρρος κατηγοριών!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι ήρεμοι άνθρωποι που δεν συνηθίζουν να εμπλέκονται σε διαμάχες ή συγκρούσεις. Πρέπει να κάνεις κάτι πραγματικά τρομερό για να βγάλεις την κακή πλευρά ενός Υδροχόου. Αλλά, αν το κάνεις, το πιο πιθανό είναι απλώς να… εξαφανιστεί! Όσο κι αν του τηλεφωνείς ή του στέλνεις μηνύματα ξανά και ξανά, δεν πρόκειται να σου απαντήσει.

Είναι επίσης πιθανό να μην παραστεί σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις, επειδή θα βρίσκεσαι κι εσύ εκεί. Απλώς δεν έχει ή δεν θέλει να διαθέσει ενέργεια για να αναμετρηθεί μαζί σου. Αντ’ αυτού προτιμάει να σε… σνομπάρει!

Διάβασε επίσης:

Αυτοί είναι οι «πυροσβέστες» του ζωδιακού

Τα ζώδια που κοιτάνε πρώτα το συμφέρον τους

Αυτά είναι τα ζώδια που θα ζήσουν μέχρι τα βαθιά γεράματα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved