Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 14° 44' 49" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 24° 01' 28" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 20° 12' 36" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 09° 38' 40" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 55' 24" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 35' 58" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 11' 32" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 00' 10" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 41' 09" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 45' 21" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 12' 54" ΤΑΥΡΟΣ R

Οι διαφορετικές φάσεις που περνάς στη ζωή σου, ανάλογα με το ζώδιό σου

Ποια είναι τα στάδια ζωής που περνά το κάθε ζώδιο ξεχωριστά και με τι παρομοιάζονται;

Οι διαφορετικές φάσεις που περνάς στη ζωή σου, ανάλογα με το ζώδιό σου

Κάθε ζώδιο περνά από διαφορετικά στάδια στην ζωή του, καθώς μεγαλώνει. Αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Κάποια άτομα ολοκληρώνουν τον κύκλο τους, όμως κάποια άλλα μένουν κολλημένα σε μια φάση και δεν μπορούν να προχωρήσουν. Αυτό τους δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητά τους γιατί δεν μπορούν να φτάσουν στις πραγματικές τους δυνατότητες. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω ποια είναι τα στάδια ζωής που περνά το κάθε ζώδιο ξεχωριστά και με τι παρομοιάζονται!

ΚΡΙΟΣ 

Πρόβατο, Κατσίκα, Όρυξ

Ο Κριός θα περάσει από αρκετά στάδια στην ζωή του. Το πρώτο από αυτά θα είναι το «πρόβατο». Είναι η στιγμή που ο Κριός δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός από το να δουλεύει σκληρά για να πετύχει τον σκοπό του. Σε αυτό το σημείο, ο Κριός θα αγνοήσει λίγο την οικογένειά του ή άλλα πράγματα που θα έπρεπε να είναι σημαντικά για εκείνον. Καθώς ο Κριός μεγαλώνει και κινείται στο στάδιο ή τη φάση της κατσίκας, θα αρχίσει πραγματικά να ηρεμεί. Όσο περισσότερη είναι η πρόοδος και η ανάπτυξη του, τόσο το καλύτερο. Μόλις ο Κριός φτάσει εκεί που πρέπει, θα βρεθεί στην φάση «Όρυξ (είδος αντιλόπης)» και θα αποκτήσει ισορροπία στην ζωή του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος, Βούβαλος, Βίσωνας

Ο Ταύρος στην ζωή του ξεκινά ως «ταύρος», είναι οξύθυμος και αναστατώνεται αρκετά εύκολα. Παρ' όλο που αυτή η συμπεριφορά του δεν θα εξαφανιστεί πλήρως ποτέ, θα μπορέσει κάποια στιγμή να την ελέγξει, όταν φτάσει στην φάση του «βούβαλου». Όταν θα τα έχει καταφέρει όλα αυτά και θα μπορεί να ελέγχει τα συναισθήματά του, τότε θα έχει φτάσει στην φάση του «βίσωνα» όπου -από εκεί και πέρα- και θα είναι πραγματικά ευτυχισμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμοι, Παπαγάλος, Αστέρι

Οι Δίδυμοι ξεκινούν την ζωή τους ως «δίδυμοι» χωρίς να γνωρίζουν ποια είναι τα όριά τους. Δεν ξέρουν καλά τον εαυτό τους και αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα στην ζωή τους. Όσο παλεύουν να ανακαλύψουν το ποιοι πραγματικά είναι, αρχίζουν να μιμούνται τους άλλους και μπαίνουν στην φάση του «παπαγάλου». Αυτή η φάση είναι το σημείο όπου οι Δίδυμοι δεν ξέρουν πού πάνε και μέχρι να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους, θα συνεχίσουν τις μιμήσεις. Μόνο όταν φροντίσουν πραγματικά τον εαυτό τους και κάνουν μια ενδοσκόπηση, θα μπορέσουν να φτάσουν στην φάση του «αστεριού», όπου θα ξέρουν και ποιοι είναι και ποιος είναι ο σκοπός της ζωής τους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καβούρι, Ηλίανθος, Μέλισσα

Ο Καρκίνος ξεκινά την ζωή του ως «καβούρι» που δεν ξέρει τι να κάνει σε αυτό τον κόσμο. Βοηθά τους άλλους υπερβολικά, με αποτέλεσμα εκείνοι να τον χρησιμοποιούν και να τον εκμεταλλεύονται. Δεν μπορεί να προχωρήσει στην ζωή του, τουλάχιστον μέχρι να φτάσει στην φάση του «ηλίανθου». Είναι η στιγμή που θα καταλάβει ότι πρέπει να δίνεις, αλλά και να… παίρνεις στην ζωή. Από εκεί και πέρα, μπορεί να περάσει στην φάση της «μέλισσας» για την οποία και προοριζόταν από την αρχή. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεκόψει από τοξικούς ανθρώπους και να βρει γαλήνη. 

ΛΕΩΝ

Λιονταράκι, Λιοντάρι, Πολεμιστής

Ο Λέων ξεκινά την ζωή του ως ένα μικρό «λιονταράκι» και παρότι το «εγώ» του είναι «φουσκωμένο», δεν ξέρει πώς ακριβώς να δείξει αυτά που θέλει να φανούν. Με αρκετή πρόοδο στην ζωή του, θα φτάσει στην φάση του «λιονταριού», όπου και θα είναι ικανός να αναδείξει τα ταλέντα του. Δυστυχώς, αυτό είναι το σημείο όπου κολλάνε αρκετοί Λέοντες στην ζωή τους και δεν προχωρούν στο επόμενο στάδιο που είναι αυτό του «πολεμιστή». Αυτό γίνεται γιατί δεν μπορούν να μοιραστούν την σκηνή και τα φώτα με άλλους και τα θέλουν όλα δικά τους.

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα! Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκούδα, Φώκια, Μεφίτιδες (είδος ασβού)

Η Παρθένος αρχικά είναι μια «αρκούδα». Δεν είναι κακιά ούτε επιθετική. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανεχτεί πολλά-πολλά. Σε αυτή την φάση της ζωής της, θα πρέπει να μάθει να δουλεύει πάνω σε διάφορα πράγματα και να κυριαρχήσει στις δυνάμεις της. Σίγουρα, μπορεί να μην έχει την πρόθεση να βλάψει άλλους ανθρώπους, αλλά κάνει πολλά, όταν είναι νεότερη. Παρότι στο στάδιο της φώκιας όλα γίνονται πιο ξεκάθαρα, έχει ακόμη πολλά χιλιόμετρα να διανύσει για την επόμενη φάση, ωστόσο βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Μόλις γίνει «ασβός», θα καταλάβει τα πραγματικά χαρακτηριστικά της. Σε αυτό το σημείο θα αξιοποιήσει στο έπακρο όλα όσα έμαθε και θα μπορεί να συγκρατείται. 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγαριά, Φίδι, Ασβός

Ο Ζυγός ξεκινά την ζωή τους ως «ζυγαριά». Ζυγίζει τα πάντα και πηγαίνει μόνο σε μονοπάτια που γνωρίζει και που του είναι εύκολα και ασφαλή. Στην πορεία όμως αυτό καταντά βαρετό για εκείνον και έτσι περνά στην φάση του «φιδιού». Μια σημαντική μετάβαση, η οποία όμως περιέχει και αρκετό πόνο. Ο Ζυγός θα εγκαταλείψει αρκετούς κοντινούς του ανθρώπους. Μόλις περάσει τον απαραίτητο χρόνο σκέψης, θα περάσει στο επόμενο στάδιο στο οποίο και θα είναι πιο ώριμος. Μόνο όταν αποδεχτεί ο Ζυγός ότι η ωρίμανση είναι απαραίτητη, θα περάσει στο στάδιο του «ασβού». Εκεί βέβαια θα δει ότι έχει και μια κακή πλευρά μέσα του και ότι προφανώς δεν είναι το άτομο που όλοι θα θέλανε να είναι. Μόνο όσοι αξίζουν την φροντίδα του και όσοι μείνουν στο πλευρό του θα βλέπουν την καλή πλευρά του Ζυγού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιός, Αράχνη, Λεβάντα

Ο Σκορπιός γεννιέται και ξεκινά με την φάση του «σκορπιού». Είναι ήρεμος και μέσα σε μια στιγμή μπορεί να γίνει θανάσιμος. Δεν μένει όμως πάντα έτσι. Αν έχει σωστή αντιμετώπιση θα ωριμάζει όλο και πιο πολύ. Έτσι θα γίνει «αράχνη» και θα είναι πιο πρόθυμος να ανοιχτεί στους άλλους και να εμπιστευτεί. Αυτή είναι μια φάση της ζωής του που μπορεί να τον φοβίσει, ωστόσο θα του κάνει παράλληλα καλό. Είναι η περίοδος που ο Σκορπιός δείχνει τις πραγματικές του αξίες και αρετές. Η επόμενη φάση είναι αυτή της «λεβάντας», η οποία έχει να κάνει με το ένστικτο. Δεν φτάνουν όλοι οι Σκορπιοί στην φάση αυτή, αλλά όσοι το κάνουν, είναι επειδή κατάφεραν να μάθουν ότι το ένστικτό τους δεν είναι πάντα αληθινό και μπορεί να τους οδηγήσει σε λάθη. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κένταυρος, Σκύλος, Φεγγάρι

Ο Τοξότης ξεκινά την ζωή του από την φάση του «Κενταύρου». Είναι μια περίοδος της ζωής του με αρκετό πόνο και μοναξιά. Ο Τοξότης περιφέρεται και πληγώνει αρκετούς ανθρώπους. Όταν το καταλάβει αυτό, η καλύτερη απόφαση είναι να περάσει λίγο χρόνο μόνος του, μέχρι να φτάσει στην φάση του «σκύλου», που είναι και καλή και κακή για διαφορετικούς λόγους. Στην φάση αυτή θα είναι πιο δεμένος με τους άλλους, ωστόσο μπορεί να προσκολληθεί σε ανθρώπους που είναι εντελώς λάθος. Αν ο Τοξότης ωριμάσει και σταματήσει να τρέχει μακριά από άτομα που νοιάζονται για εκείνον, θα μπορέσει να φτάσει στην φάση του «φεγγαριού» η οποία είναι γεμάτη από χαρά και αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τράγος, Γαζέλα, Γοργόνα

Ο Αιγόκερως ξεκινά την ζωή του από το στάδιο του «τράγου» και έπειτα, όταν μάθει πόσο σημαντικό είναι να εκφράζεις αυτά που θέλει και νιώθει, περνά σε αυτό της «γαζέλας». Το δεύτερο αυτό στάδιο, μπερδεύει αρκετούς Αιγόκερους, όμως τους δίνει την δυνατότητα της ωρίμανσης και της ελευθερίας. Το να μάθει τα όρια της ελευθερίας του είναι σημαντικό και είναι το μεγαλύτερο βήμα για να μπορέσει να πάει στο επόμενο στάδιο της ζωής του που δεν είναι άλλο από αυτό της «Γοργόνας».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παγώνι, Βάτραχος, Χέλι

Η πρώτη φάση στην ζωή του Υδροχόου είναι αυτή του «παγωνιού». Σε αυτή, το ζώδιο αυτό είναι ένα άτομο κλειστό, στο οποίο δεν αρέσει να μοιράζεται και να εκφράζει τους προβληματισμούς του. Όταν βρει κάποιον στον οποίο να μπορεί να μιλήσει, τότε θα περάσει στην φάση του «βάτραχου». Εκεί θα συνειδητοποιήσει το πόσο σημαντικό είναι να κυνηγά τα όνειρά του, με τα οποία παλεύει. Η επόμενη φάση για τον Υδροχόο είναι αυτή του «χελιού», η οποία έχει να κάνει με την ενότητα και με την επανένωση με άτομα με τα οποία είχε χαθεί στο παρελθόν. Ο Υδροχόος δεν εξαρτάται από τους άλλους, ούτε φυσικά βασίζεται μόνο στον εαυτό του. 

ΙΧΘΥΕΣ

Ψάρι κλόουν, Αστακός, Υδραγγεία

Για τον Ιχθύ, το να ξεκινά την ζωή του ως «ψάρι κλόουν» είναι γλυκόπικρο. Είναι μια περίοδος γεμάτη σύγχυση και στρες. Μόνο όταν ο Ιχθύς σταματήσει να ασχολείται με τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι από εκείνον, θα μπορέσει να περάσει στο στάδιο του «αστακού». Σε αυτή τη φάση, θα μπορεί να αφήσει το ένστικτό του να τον οδηγήσει εκεί που πρέπει να βρίσκεται και από εκεί όσο πιο μεγάλος θα γίνεται, τόσο πιο κοντά θα φτάνει στην φάση της «υδραγγείας». Πρόκειται για ένα στάδιο κατά το οποίο θα μπορεί να εκφράζει τον εαυτό του και την δημιουργικότητά του.

Διάβασε επίσης:

Αυτοί είναι οι 3 αθεράπευτοι εγωιστές του ζωδιακού!

Τα 5 ζώδια που παρατηρούν τα πάντα και δε μιλούν

Τα 5 ζώδια που είναι πάντα πρόθυμα να σε βοηθήσουν

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved