Αυτοί είναι οι 3 αθεράπευτοι εγωιστές του ζωδιακού!

Ίσως να διαπίστωσες πως ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτούλη του

Αυτοί είναι οι 3 αθεράπευτοι εγωιστές του ζωδιακού!

Σου έχει τύχει ποτέ να εισβάλει στη ζωή σου ένα εγωιστικό πλάσμα και να την κάνει άνω-κάτω; Ίσως εκεί που ασχολιόσουν με τη δουλειά σου, χωρίς να παρεμβαίνεις πουθενά, αυτό το πρόσωπο αποφάσισε να προσκαλέσει τον εαυτό του και να εισβάλει στη ζωή σου για να γκρεμίσει τα πάντα. Ίσως έχει κάποιο ραντάρ που εντοπίζει την αφέλεια και εσύ ήσουν ο τέλειος στόχος. Ίσως η ευαισθησία που σε διακρίνει να σε κάνει τον καλύτερο υποψήφιο για τις ιδιοτελείς ιδιοτροπίες του. Ίσως στην αρχή να ήταν φιλικός μαζί σου και στη συνέχεια να διαπίστωσες πως ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτούλη του. Από τη στιγμή που πήρε αυτό που ήθελε, πολύ πιθανό να φύγει, χωρίς καν να σε χαιρετίσει. Πάντα επιστρέφει όμως. Αργότερα… όταν θα χρειαστεί κάτι άλλο από σένα.

Αν όλα αυτά σου μοιάζουν οικεία, ίσως να μην εκπλαγείς με τα 3 ζώδια της λίστας μας, στην οποία μάλιστα, μερικές αρκετά αξιόπιστες πηγές προσθέτουν και Τοξότη, Αιγόκερω, Σκορπιό. Πριν όμως διαβάσεις παρακάτω, να ξέρεις πως όλα τα ζώδια μπορεί να είναι εγωιστές. Ακόμα κι ένας οσιομάρτυρας όπως ο Ιχθύς ή ένα τρυφερό πλάσμα όπως ο Καρκίνος! Απλώς, ο εγωισμός των ζωδίων της παρακάτω λίστας μπορεί να γίνει αντιληπτός από ένα χιλιόμετρο μακριά. Αυτό που βλέπεις, αυτό παίρνεις!

ΚΡΙΟΣ

Όταν ο Κριός θέλει κάτι, καλύτερα να κάνεις στην άκρη!

Ο Κριός βρίσκεται σε έναν αέναο ανταγωνισμό με όλους γύρω του. Αν έχει την προσοχή του στραμμένη προς ένα βραβείο, μπορεί ακόμα και να πέσει πολύ χαμηλά για να το πάρει. Θα θυσιάσει την ιερότητα της φιλίας, θα αποξενωθεί από τους πάντες και τα πάντα, επειδή εστιάζει τόσο έντονα στη νίκη. Ένας Κριός με υγιή αυτοπεποίθηση, πιθανόν είναι έτοιμος να αναιρέσει και να παραδεχθεί ότι είναι εγωιστής που και που. Ωστόσο, ένας ανασφαλής Κριός θα ισχυριστεί ότι δεν είναι καθόλου εγωιστής. Απλά είναι «αποφασισμένος» ή «αγωνίζεται για το σωστό». Εντάξει, Κριέ, έτσι είναι σίγουρα. Μπορείς να συνεχίσεις να το λες στον εαυτό σου!

Φυσικά δεν είναι όλοι οι Κριοί τόσο εγωιστές. Μερικές φορές χρησιμοποιούν την ατελείωτη φιλοδοξία τους και για να βοηθήσουν ή να ανυψώσουν τους άλλους και, φτάνοντας στην κορυφή, θα πάρουν μαζί και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αν γνωρίσεις έναν εξελιγμένο Κριό, μην τον αφήσεις ποτέ να φύγει.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Θέλει να είναι πάντα το επίκεντρο της προσοχής

Σίγουρα θα έχεις γνωρίσεις ανθρώπους που σε μια παρέα ή εκδήλωση είναι ή επιδιώκουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής όλων. Ακόμα και αν είναι η σειρά κάποιου άλλου να λάμψει ή να τραβήξει επάνω του τα φώτα, με κάποιο τρόπο θα βρουν έναν τρόπο να κλέψουν κάτι από τη λάμψη του άλλου. Σε μια συζήτηση, αντί να ακούνε τι λέει κάποιος, περιμένουν ανυπόμονα για να αρπάξουν την ευκαιρία να εκφράσουν τη δική τους άποψη. Λοιπόν, μην εκπλαγείς αν ένα τέτοιου είδους άτομο είναι Λέων! Αν δεν τον προσέχουν όλοι, ανά πάσα στιγμή, αυτό το ζώδιο μπορεί να βρεθεί στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Νομίζει ότι όλα έχουν σχέση με το άτομό του, λες και είναι ο πρωταγωνιστής σε μια ταινία, όπου όλοι οι υπόλοιποι υποδύονται απλώς κάποιους χαρακτήρες ή είναι κομπάρσοι. Για να σου το κάνω λίγο χειρότερο, πιθανότατα δεν έχει επίγνωση του ναρκισσισμού του. Ένας Λέων, βαθιά μέσα του, πιστεύει πάντα ότι είναι ήρωας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι Λέοντες είναι εγωπαθείς ή συμπεριφέρονται αυταρχικά. Ένας Λέων που έχει αναπτύξει υψηλές αξίες και διαθέτει αυτοσεβασμό βρίσκει πάντα έναν τρόπο να εξισορροπήσει την αγάπη του για προβολή με τις ανάγκες των άλλων. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ περήφανος όταν τους βοηθάει να ξεπεράσουν τις φοβίες τους, λειτουργώντας ως γονιός που διδάσκει στα αγαπημένα του πρόσωπα να αγαπούν τη ζωή και να είναι δημιουργικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξέρει το σωστό και όλοι οι άλλοι κάνουν λάθος!

Ο Παρθένος είναι ένας αμετανόητος περήφανος. Είναι σχολαστικός, τελειομανής και συνήθως βλέπει τον εαυτό του ως τον πιο έξυπνο μέσα σε μια παρέα ανθρώπων. Οι υπόλοιποι είναι απλώς… τεμπέληδες, ανεύθυνοι και ανοικοκύρευτοι! Πιστεύει ότι έχει καταβάλει τον χρόνο και την προσπάθεια για να γίνει ο πιο αναπτυγμένος άνθρωπος που υπάρχει, γεγονός που του δίνει το δικαίωμα να επικρίνει τους άλλους. Θα σε κρίνει χωρίς συγγνώμη, επισημαίνοντας τα ελαττώματά σου, λες και ο ίδιος δεν έχει ατέλειες! Να ξέρεις ότι ένας Παρθένος, περιμένει από εσένα να αλλάξεις. Ωστόσο ο ίδιος είναι τέλειος, όπως είναι! Εάν περιμένεις να συμβιβαστεί, ετοιμάσου να απογοητευτείς. Για τον Παρθένο, όλος ο κόσμος πρέπει να αλλάξει.

Βέβαια, παρά τον πνευματικό εγωισμό του, ένας Παρθένος μπορεί να αποδειχτεί απίστευτα σεμνός και ψυχικά γενναιόδωρος. Στην πραγματικότητα, ο συμπονετικός Παρθένος θα βάλει στην άκρη τις υπερβολικές απαιτήσεις του, προκειμένου να φροντίσει τους άλλους γύρω του, συχνά αγνοώντας τις δικές του ανάγκες!

Διάβασε επίσης:

Τα 5 πιο προσγειωμένα ζώδια που δεν είναι καθόλου «δήθεν»!

Έτσι θα προσπαθήσει να σε κοντρολάρει το κάθε ζώδιο

Αν έρθεις σε κόντρα με αυτά τα ζώδια, θα χάσεις σίγουρα!

Αυτά τα 3 ζώδια είναι μακράν οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved