Αυτά είναι τα 3 πιο άπληστα ζώδια

Δεν το βάζουν κάτω, πριν πάρουν αυτά που θέλουν. Και θέλουν πολλά!

Αυτά είναι τα 3 πιο άπληστα ζώδια

Ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο αντιφάσεις. Διδασκόμαστε ότι η ανιδιοτέλεια είναι το κλειδί για να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή, ότι αν παραμερίσεις το εγώ σου και βάλεις τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σου είναι το πιο καλοπροαίρετο που μπορείς να κάνεις. Αν μπορούσαμε να παραιτηθούμε απλώς από την επιθυμία μας για κοσμικά αγαθά και να δώσουμε τα χρήματά μας στους φτωχούς, τότε ίσως ο κόσμος να γνώριζε την ειρήνη. Από την άλλη πλευρά, ζούμε σε μια καταναλωτική κοινωνία, που μας λέει ότι χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερα από αυτά που έχουμε. Χρειαζόμαστε να βγάλουμε περισσότερα λεφτά, χρειαζόμαστε ένα καλό σπίτι σε μια πλούσια περιοχή, χρειαζόμαστε ένα πολυτελές αυτοκίνητο, χρειαζόμαστε περισσότερους οπαδούς στο Instagram, κ.λπ.

Ποια είναι λοιπόν η σωστή επιλογή; Πλούτος ή γενναιοδωρία; Μην ανησυχείς, κανείς δεν πρόκειται να σε κρίνει άσχημα, αν διαλέξεις το ένα ή το άλλο. Ανεξάρτητα προς ποια πλευρά κλίνεις, διάβασε παρακάτω ποια είναι τα πιο άπληστα ζώδια σε αυτό το κυνήγι της επιτυχίας και της αναγνώρισης στο οποίο μας έχει παρασύρει η σύγχρονη ζωή.

Τα ζώδια αυτά, όταν θέλουν πολύ να αποκτήσουν κάτι, συχνά ξεπερνούν τα όρια της απληστίας. Αυτό δεν τους κάνει βέβαια κακούς ανθρώπους. Αν και είναι κάτι περισσότερο από ικανοί να σε εξαντλήσουν σωματικά και ψυχικά, να ξέρεις ότι η απληστία τους έχει και ανταποδοτικές ιδιότητες.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο στο αστρολογικό ημερολόγιο, και ως εκ τούτου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το «βρέφος» του ζωδιακού. Όταν θέλει κάτι, θα παραμερίσει κάθε ίχνος συναισθήματος που έχει για να το επιτύχει. Όπως ένα παιδί, μπορεί να «ξεφύγει» εντελώς όταν δεν έχει αυτό που θέλει. Είναι γνωστός για την ανυπομονησία του και όταν κυνηγάει τα όνειρά του θα παραβλέψει όλες τις περιττές λεπτομέρειες, θα παρακάμψει τους άλλους που έκαναν το λάθος να βρεθούν στο δρόμο του και θα σπείρει «καταστροφές» γύρω του. Όταν στρέψει το βλέμμα του πάνω σε κάτι, όλες οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Δεν πρόκειται να σταματήσει, αν δεν πάρει αυτό που θέλει. Όλοι, όσοι ξέρετε έναν Κριό, θα το έχετε διαπιστώσει σίγουρα.

Αυτή η αδίστακτη ενέργειά του δεν είναι τόσο αρνητική όσο φαίνεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει η ζωή ενός Κριού, χωρίς να αφήσει τη σφραγίδα του στον κόσμο. Η ταχύτητα με την οποία κινείται δημιουργεί ηλεκτρισμό γύρω του και αν έχεις έναν Κριό στο πλάι σου, θα μετατρέψει τον κόσμο σου σε έναν κόσμο που πάντα θα ήθελες. Ωστόσο, αν τύχει να έχεις εσύ αυτό που θέλει να αποκτήσει, να είσαι βέβαιος/η ότι θα το διεκδικήσει.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΛΕΩΝ

Δεν υπάρχει μέρος στο οποίο θα ήθελε να βρίσκεται περισσότερο ένας Λέων, από τη σκηνή, όπου το κοινό μπορεί να τον δει και να τον… δοξάσει! Στην πραγματικότητα, είναι ο τύπος που θα τα βάλει με άλλους που έχουν τις ίδιες βλέψεις, προκειμένου να φτάσει εκεί ψηλά. Ο Λέων πραγματικά ευδοκιμεί και δείχνει τον χαρισματικό εαυτό του, όταν όλα τα μάτια είναι στραμμένα επάνω του. Ενώ μερικοί άνθρωποι μπορεί να αποφεύγουν τις φωτογραφίες, ο Λέων θα πάρει την πιο σέξι στάση του και θα σπεύσει να… αποθανατιστεί! Δεν είναι ασυνήθιστο να ακούσεις ότι ένας Λέων «έκλεψε» τα φώτα της δημοσιότητας, παραγκωνίζοντας με «θράσος» και φυσική άνεση τον άλλον ή την άλλη που είχαν τον ίδιο σκοπό με εκείνον. Πράγματι, λειτουργεί έτσι, αλλά είναι κάτι που δεν μπορεί να το αποφύγει. Οδηγείται από το ένστικτό του και μάλλον δεν συνειδητοποιεί καν ότι το κάνει. Απλώς δεν μπορεί να κρατήσει τη… μεγαλοπρέπειά του για τον εαυτό του.

Αν σου έτυχε κάποια στιγμή, να χάσεις τη δόξα σου εξαιτίας ενός Λέοντα, ίσως να μην σε νοιάζει που η άπληστη ιδιοσυγκρασία του έχει και μια φωτεινή πλευρά. Όμως, όποτε ο Λέων κερδίζει κάτι, μοιράζεται πάντα τα κέρδη ή τον πλούτο που θα αποκτήσει. Όποτε τον επαινούν για κάτι, πάντα θα αναφέρει όσους τον βοήθησαν για να φτάσει εκεί που βρίσκεται. Απλώς του αρέσει να είναι αυτός που μιλάει. Αυτό είναι όλο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι σίγουρα το πιο μυστήριο ζώδιο της λίστας μας, και όλες οι εκφάνσεις της απληστίας του εκφράζονται τόσο αδιόρατα, που μπορεί και να μην τις προσέξεις ποτέ. Ένας Αιγόκερως θα εργαστεί μέχρι τελικής πτώσεως για να κατακτήσει τους στόχους του και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Θα περάσει από όλον τον πόνο και τα βασανιστήρια του κόσμου για να πάρει αυτό που θέλει. Το κουράγιο, το πείσμα και η υπομονή του είναι παροιμιώδη. Όσο πιο δύσκολο είναι κάτι, τόσο καλύτερα για τον Αιγόκερω, ο οποίος λατρεύει τις προκλήσεις. Μάλιστα, είναι απίστευτα κτητικός όταν τύχει να κερδίσει ένα βραβείο, ένα κύπελλο κ.λπ. Έχει δουλέψει τόσο σκληρά, πολύ πιο σκληρά από όσο μπορεί να κατανοήσει ένας μέσος άνθρωπος, που θα προτιμήσει να τον καταδικάσεις, αλλά δεν θα το μοιραστεί μαζί σου.

Παρόλο που η άπληστη ενέργεια του Αιγόκερω μπορεί να σε φρικάρει μερικές φορές, τουλάχιστον είναι άπληστος για πράγματα για τα οποία εργάστηκε σκληρά. Αυτό το ζώδιο δεν δέχεται ποτέ βοήθεια από τους άλλους. Είναι ανεξάρτητο και δεν βασίζεται σε κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό του για να πετύχει αυτά που θέλει. Συνηθίζει μάλιστα να απαιτεί από τους άλλους να έχουν το ίδιο επίπεδο εργασιακής ευσυνειδησίας και ηθικής. Για να λέμε και «του στραβού το δίκιο», μάλλον θα μπορούσες να διδαχθείς ένα-δυο πραγματάκια από τον Αιγόκερω.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια είναι μακράν οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού!

5 ζώδια που γίνονται τα καλύτερα αφεντικά!

Τα 4 ζώδια με την πιο ισχυρή διαίσθηση - Ακολουθούν πάντα το ένστικτό τους!

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν ποτέ τους κανόνες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved