Τα 5 ζώδια που δεν τα αγγίζει ο «πόνος» των άλλων παρά μόνο ο δικός τους

Δεν βλέπουν τίποτα άλλο πέρα από τη μύτη τους

Τα 5 ζώδια που δεν τα αγγίζει ο «πόνος» των άλλων παρά μόνο ο δικός τους

Δεν ενδιαφέρονται για τα δικά σου προβλήματα. Δεν τα νοιάζει. Μιλάμε για τα ζώδια εκείνα που είναι τόσο «απορροφημένα» στο «εγώ» τους και στον κόσμο τους που όχι μόνο δεν βλέπουν γύρω τους τι συμβαίνει, αλλά δεν θεωρούν καν τα προβλήματα των άλλων έστω και λίγο σημαντικά. Το μόνο που κάνουν είναι να μιλούν για τον εαυτό τους και για τα διάφορα θέματα που εκείνα αντιμετωπίζουν.

ΚΡΙΟΣ

Πώς μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις έναν Κριό μέσα στο πλήθος; Θα τον ακούσεις να λέει συνεχόμενα την λέξη «εγώ». Είναι εγωκεντρικός, θέλει όλοι να ασχολούνται μαζί του, θεωρεί πως μόνο τα δικά του προβλήματα είναι σημαντικά και πως όλα πρέπει να περιστρέφονται γύρω από εκείνον. Το κάνει συνέχεια στην καθημερινή του ζωή και αυτό είναι ένα στοιχείο του που εκνευρίζει τόσο τους φίλους του, όσο και τους συντρόφους του ή την οικογένειά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος γενικά στην ζωή του επικεντρώνεται στον εαυτό του. Δεν είναι εγωκεντρικός, όπως ο Κριός για παράδειγμα, αλλά ασχολείται μόνο με τα δικά του προβλήματα και δεν θα «δει» καν τα όποια θέματα των άλλων. Ναι, μπορεί να γίνει αρκετά αγενής στο κομμάτι αυτό. Αυτοί είναι οι κανόνες του. Αν τους δέχεσαι έχει καλώς, αλλιώς τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν εκπλήσσεσαι σίγουρα που βλέπεις τον Δίδυμο στην σχετική μας λίστα. Είναι ένα άτομο που πραγματικά δεν βλέπει πέρα από την μύτη του και τα δικά του προβλήματα. Είναι ικανός να σε ζαλίζει όλη μέρα με τα θέματά του και αν πας εσύ να τους πεις για ένα δικό σου πρόβλημα τότε θα στραβώσει και θα γυρίσει την κουβέντα ξανά στα δικά του. Γιατί για εκείνον αυτά είναι τα σημαντικά. Τα άλλα μπορούν να περιμένουν.

ΛΕΩΝ

Πρώτο τον περίμενες στην σχετική μας λίστα, αλλά είπαμε να κάνουμε την… έκπληξη και να τον βάλουμε προτελευταίο (χαχαχα). Δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά για το ζώδιο αυτό. Πάνω από όλους και όλα είναι ο εαυτός του και αυτό είναι γνωστό. Είναι εγωιστής, εγωκεντρικός και drama queen. Απαιτεί να ασχοληθείς εσύ με τα δικά του θέματα κι όχι αυτός με τα δικά σου. Άλλωστε είναι ο «βασιλιάς» μην το ξεχνάμε. Και τα προβλήματά του είναι πρώτης γραμμής όχι… τριτοτέταρτης…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος «χάνεται» τόσο εύκολα στις λεπτομέρειες της δικής της ζωής, που δεν σκέφτεται καν ότι υπάρχουν γύρω της άνθρωποι που μπορεί να έχουν και εκείνοι θέματα και μάλιστα πολύ πιο σοβαρά από τα δικά της. Βάζει προτεραιότητα στο να λύσει ό,τι απασχολεί εκείνη και «τυφλώνεται». Αρέσκεται να γκρινιάζει και να μιζεριάζει και δεν θέλει ούτε καν να ακούει την όποια… «γκρίνια» κάποιου άλλου.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που υποτιμούν τους άλλους

Τα 5 πιο προσβλητικά ζώδια

Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι ζημιάρηδες του ζωδιακού!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved