Αυτά είναι τα ζώδια που θέλουν να αλλάζουν συχνά τη διακόσμηση του σπιτιού τους

Έχουν τη... λόξα τους!

Αυτά είναι τα ζώδια που θέλουν να αλλάζουν συχνά τη διακόσμηση του σπιτιού τους

Η διακόσμηση του σπιτιού μας δεν φτιάχνει μόνο τη διάθεσή μας, αλλά δείχνει και το προσωπικό μας γούστο. Μερικοί άνθρωποι, μάλιστα, θέλουν συνεχώς να την ανανεώνουν, είτε επειδή βαριούνται, είτε επειδή θέλουν να ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Τα παρακάτω πέντε ζώδια λατρεύουν να διακοσμούν το σπίτι τους και να βάζουν την προσωπική τους πινελιά στο χώρο τους.

ΖΥΓΟΣ

Δεν είναι απορίας άξιο γιατί ο Ζυγός είναι στην κορυφή της λίστας. Είναι οι πιο εκπλεπτισμένος και κομψός άνθρωπος, που του αρέσουν τα ακριβά και όμορφα πράγματα γύρω του. Έτσι, αγοράζει συνεχώς διάφορα περίεργα, μοντέρνα και καλαίσθητα αντικείμενα για το σπίτι του και φροντίζει το περιβάλλον του να είναι σαν να έχει βγει από περιοδικό για εσωτερική διακόσμηση.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων θέλει να τραβά την προσοχή των άλλων και να είναι στο προσκήνιο, οπότε λογικό είναι να επιδεικνύει το στιλ και το ιδιαίτερο γούστο του, με μια πανέμορφη διακόσμηση του σπιτιού του, που θα βγάζει και την... αριστοκρατική του φύση. Θέλει μάλιστα να την αλλάζει συχνά και χρησιμοποιεί τη δημιουργικότητά του, κάνοντας και πολλά DIY πράγματα γιατί τον ευχαριστούν και καμαρώνει με ό,τι φτιάχνει.

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα! Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τελειομανής Παρθένος θα προσπαθεί πάντα να διακοσμεί το σπίτι της με τα καλύτερα πράγματα, καθώς είναι οπαδός των λιτών γραμμών και της ποιότητας, όχι της ποσότητας. Θέλει τα πάντα άψογα, κομψά, αλλά ντελικάτα. Εννοείται ότι θα φροντίσει να αξιοποιήσει την κάθε γωνιά, να υπάρχουν στο χώρο λειτουργικά αντικείμενα και όσα έχουν μια λεπτομέρεια που τα κάνει να ξεχωρίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος ελκύεται από ακριβά πράγματα και βαριά αντικείμενα. Δεν τον νοιάζει, αν δώσει κάτι παραπάνω, αφού πρόκειται για το σπίτι του. Έτσι κι αλλιώς όμως, ακολουθεί την τάση του κλασικού-διαχρονικού, οπότε ξέρει ότι ό,τι αγοράσει θα κρατήσει για πολύ. Αυτό που επιδιώκει δεν είναι μόνο να φτιάξει έναν χώρο για να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες του, αλλά να αποπνέει μια ζεστασιά και ηρεμία, ώστε να αισθάνονται άνετα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κι ο Σκορπιός μοιάζει με τον Ταύρο στον τομέα της ζεστασιάς που θέλει να έχει το σπίτι του, ωστόσο, ρίχνει το βάρος του στα χρώματα και τον φωτισμό. Έντονα κοντράστ σκούρων και ανοιχτόχρωμων τοίχων ή υφασμάτων, έπιπλα βαριά και αντικείμενα περίτεχνα είναι τα αγαπημένα του. Είναι τελευταίος στη λίστα γιατί δε θέλει να αλλάζει συχνά τη διακόσμηση.

Διάβασε επίσης: 4 ζώδια που μόνιμα παίρνουν αυτό που θέλουν

Μια ματιά αυτών των 4 ζωδίων φτάνει για να σου κοπούν τα πόδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved