Μια ματιά αυτών των 4 ζωδίων φτάνει για να σου κοπούν τα πόδια

Είναι προτιμότερο να σε βρίσουν ή να τσακωθούν μαζί σου

Μια ματιά αυτών των 4 ζωδίων φτάνει για να σου κοπούν τα πόδια

Το ύφος των συγκεκριμένων ζωδίων τους είτε από γεννησιμού τους είτε σαν αντίδραση είναι τόσο ψυχρό, σχεδόν άψυχο. Είναι προτιμότερο να σε βρίσουν ή να τσακωθούν μαζί σου παρά να σε κοιτάξουν.

Αν δε σου έχει τύχει ακόμα να τα συναντήσεις, τότε καλό θα ήταν να προετοιμαστείς και να πάρεις και τις ανάλογες προφυλάξεις, για να αποφύγεις να τα φτάσεις σε αυτό το σημείο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι ο βασιλιάς του πάγου, έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το βλέμμα του είναι ψυχρό κι ενίοτε κακό. Ιδίως, όταν βλέπει πράγματα που θεωρεί ανεπίτρεπτα και λάθος ή τον φέρεις σε δύσκολη θέση μπροστά σε κόσμο, που τον νοιάζει η γνώμη του.

Ένα επιπλέον tip: Μην του κάνεις πλάκα σε "ώρα υπηρεσίας", δηλαδή, όταν εργάζεται ή για σοβαρά θέματα γιατί πας γυρεύοντας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η προσωποποίηση της φράσης "με ένα βλέμμα, σου κόβονται τα πόδια". Μη σου πούμε ότι προτιμάς να σε βρίσει, παρά να σε κοιτάξει γιατί πραγματικά είναι πιο απειλητικός και ο νους σου μόνο στο κακό πάει.

Και δικαίως, καθώς εκείνη τη στιγμή σκέφτεται πώς θα σε εξαφανίσει από τον χάρτη.

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα, το χαρακτήρα, τα ταλέντα, τις τάσεις, τις αντιδράσεις, τη συμπεριφορά ή τα γούστα σου! Το γνώριζες; Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο δύσκολο είναι να του ανέβει το αίμα στο κεφάλι και να τον δεις μαινόμενο, τόσο εύκολα θα σε κοιτάξει με παγωμένο ύφος, αν σε δει να "κοπανιέσαι και να χτυπιέσαι" για ψύλλου πήδημα, να το παίζεις αδύναμος και "δε μπορώ, θα καταρρεύσω".

Το ίδιο ισχύει κι αν τον βγάζεις από τη βολή του, κοινώς, να τον πρήζεις με ό,τι του αρέσει να κάνει ή να μην κάνει στην καθημερινή του ζωή. Πρώτα θα σε παγώσει με το βλέμμα του κι αν δεν πιάσεις το... υπονοούμενο, θα τον δεις να αναψοκοκκινίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θίξε του ένα πρόσωπο που αγαπά ή έχει υψηλά στην εκτίμησή του, τις αρχές του ή όποια αξία "κουβαλάει" από το σπίτι του και το πρώτο πράγμα που θα εισπράξεις είναι το παγωμένο βλέμμα του.

Εκεί παύει να βγάζει ζεστασιά και ευαισθησία, μη σου πούμε ότι κατατάχτηκες (χωρίς να το ξέρεις) στους εχθρούς του. Το επόμενο βήμα είναι η άμεση απομάκρυνσή του ή η δική σου, αφού θα βρει τρόπο να σε "φάει λάχανο".

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος, όπως και ο Αιγόκερως, δεν είναι έτσι κι αλλιώς από τα ζώδια που βγάζουν ζεστασιά. Έχει κι αυτή ένα βλέμμα απόμακρο, παρατηρεί και καταγράφει λόγια και συμπεριφορές, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες.

Μπορεί να σε παγώσει, όταν δείξεις επιπολαιότητα σε κάτι που γι' αυτήν είναι σημαντικό, πεις κάποια βλακεία ή είσαι άσχετος ή αδιάφορος σε ένα φλέγον ζήτημα. Επίσης, αν δεν ξέρεις να μιλάς και πετάξεις κάποιο "τούβλο" γραμματικό ή συντακτικό. Το ανάλογο ύφος συνοδεύεται πάντα από το ανασηκωμένο φρυδάκι.

Διάβασε επίσης: Αυτό είναι το πιο «τοξικό» στοιχείο του χαρακτήρα σου, ανάλογα με το ζώδιό σου

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού είναι η επιτομή του στιλ και της κομψότητας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved