4 ζώδια που μόνιμα παίρνουν αυτό που θέλουν

Έχουν τον τρόπο τους...

4 ζώδια που μόνιμα παίρνουν αυτό που θέλουν

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που πάντα παίρνουν αυτό που θέλουν στην ζωή τους. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πετυχαίνουν το στόχο τους. Δεν είναι μόνο θέμα ικανοτήτων αυτό το χαρακτηριστικό τους. Είναι και θέμα χαρακτήρα. Τα ζώδια αυτά είναι επίμονα και δεν κάνουν πίσω με τίποτα! Πάμε να δούμε για ποια άτομα μιλάμε.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ο απόλυτος κυνηγός. Σε όλα! Είτε στα ερωτικά του, είτε στα επαγγελματικά του, είτε στα προσωπικά του. Είναι ο άνθρωπος που θέτει στόχους και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τους κατακτά και παίρνει αυτό που θέλει. Είναι φιλόδοξος, δεν κάνει πίσω και είναι μαχητής. Κυνηγά τα όνειρά του, είναι πολυάσχολος και εργάζεται σκληρά. Δεν δέχεται το «όχι» και γι αυτό καταφέρνει στο τέλος να το κάνει… «ναι» και να παίρνει αυτό που θέλει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο επίμονα άτομα που θα συναντήσεις ποτέ σου. Είναι πιο αργός σε σχέση με τον Κριό, αλλά είναι πιο μεθοδικός. Αν δεν γίνει το δικό του, πεισμώνει και δεν κάνει πίσω με τίποτα. Δεν θα ησυχάσει ποτέ, αν δεν πάρει αυτό που θέλει. Όταν κάτι του μπει στο μυαλό, δεν του φεύγει για κανένα λόγο. Του γίνεται εμμονή. Ο Ταύρος θα ηρεμήσει μόνο όταν πάρει αυτό που θέλει. Μέχρι τότε, θα εργαστεί σκληρά και θα δοκιμάσει τα πάντα μέχρι να πετύχει. Έχει γαϊδουρινή υπομονή και δεν τον νοιάζει πόσος χρόνος θα του χρειαστεί.

Το γενέθλιο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα! Παράγγειλε τώρα την Ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν υπάρχει περίπτωση ένας Σκορπιός να μην πάρει αυτό που θέλει. Είναι το άτομο που κινεί όλα τα νήματα. Χειραγωγεί ανθρώπους και κατευθύνει τις καταστάσεις. Δεν το κάνει ποτέ φανερά. Το κάνει όμως μεθοδικά, με πειθώ και στρατηγική. Αν δεν κερδίσει ή αν δεν γίνει το δικό του, το θεωρεί ως μια μεγάλη ήττα και αποτυχία και θα «σκυλιάσει» ακόμα περισσότερο για να ανατρέψει το όποιο αποτέλεσμα. Έχει υπομονή και επιμονή. Και φυσικά πολλά βέλη στην φαρέτρα του...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο επίμονο και άκρως μεθοδικό. Δεν αφήνει ποτέ τίποτα στην τύχη. Εργάζεται σκληρά και δεν εγκαταλείπει ποτέ καμία προσπάθεια. Δεν τον νοιάζει πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να πετύχει αυτό που θέλει. Θα βάλει όλα τα μέσα και όλη του την δύναμη για να τα καταφέρει. Και παίρνει πάντα αυτό έχει βάλει στο μυαλό του αργά ή γρήγορα. Γιατί εκεί που οι άλλοι κουράζονται, αυτός συνεχίζει και δεν καταθέτει τα όπλα.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους και τους άλλους

Αυτά είναι τα ζώδια που αντιμετωπίζουν με θάρρος τους φόβους τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved