7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Ιχθύ!

Έχεις σχέση με Ιχθύ; Ας πρόσεχες!

7 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις, αν αγαπάς έναν Ιχθύ!

Οι Ιχθύες είναι από τα πιο διαισθητικά και αισθησιακά πλάσματα όλου του ζωδιακού κύκλου. Το ζωδιακό σύμβολο τους από μόνο του δείχνει μια ρευστή δημιουργικότητα που καθρεφτίζει χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, όπως η συμπόνια και η αποδοχή – κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει τη μαγιά του τέλειου συντρόφου. Σωστά;

Σωστά!

Ως γνωστόν, όμως, υπάρχουν πάντα κάποιες ενοχλητικές λεπτομέρειες. Αν είσαι Ιχθύς ή έχεις συνάψει σχέση με αυτό το υδάτινο ζώδιο, παρακάτω θα βρεις κάποιες αλήθειες που πιθανότατα θα σου μοιάζουν πολύ οικείες.

1. Έχει διαίσθηση και εμπιστεύεται το ένστικτό του περισσότερο από κάθε τι

Μην τολμήσεις να του πεις ψέματα, γιατί θα σε ξεσκεπάσει.

Πώς το ξέρει ότι λες ψέματα;

Μην υποτιμάς τη διαίσθηση του Ιχθύ!

Η διαίσθησή του συνήθως τον σώζει από ποικίλες κακοτοπιές, χωρίς καν να το ελέγχει! Για παράδειγμα, μπορεί να μην υπογράψει ένα έγγραφο ή να μη δεσμευτεί σε μια κατάσταση, επειδή «κάτι δεν του πήγαινε καλά». Κάτι… Αορίστως…

Επίσης, μην παραξενευτείς αν κάποια στιγμή ο Ιχθύς σου σε τραβήξει απότομα στην αγκαλιά του, και την επόμενη στιγμή δεις να πέφτει ένα βαρύ αντικείμενο, ακριβώς στο σημείο όπου βρισκόσουν προηγουμένως!

2. Είναι υπερβολικά συναισθηματικό άτομο

Αλήθεια όμως! Τα μάτια του αστράφτουν, έτοιμα ανά πάσα στιγμή να αναβλύσουν από συγκίνηση. Μέσα στο βλέμμα του μπορείς να διακρίνεις την ενσυναίσθηση που τον βοηθά να συμμετέχει βαθιά σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του.

Για την ακρίβεια είναι λίγο σαν ενοχλητική ασθένεια. Μόλις κάποιος βάλει τα κλάματα δίπλα του θέλει να κλάψει μαζί του. Συμμετέχει, συμπάσχει και ταυτίζεται απόλυτα με τον πόνο του άλλου. Θα κλάψει μαζί του, ακόμα κι αν τον μισεί!

3. Έχει την τεμπέλικη πλευρά του

Είναι στη φύση του να μένει ως αργά το πρωί στο κρεβάτι, ειδικά τα σαββατοκύριακα, για να χουζουρέψει και να ονειροπολήσει.

Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπάει περισσότερο από ένα καλό χουχούλιασμα στον καναπέ, με παρέα που τον καταλαβαίνει και γενικά αλληλο-καταλαβαίνονται. Για έναν/μια Ιχθύ αυτή η επιλογή είναι πάντα καλύτερη από την έξοδο σε οποιοδήποτε κλαμπ.

4. Είναι υπερβολικά περιποιητικό ζώδιο

Μπορεί να το παρακάνει, αλλά αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή θέλει να σε φροντίζει.

Πήρες κλειδιά; Πήγες στο γιατρό; Μίλησες με το αφεντικό σου; Πως νιώθεις;

Αν καταπιέζεσαι, να ξέρεις ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό. Είναι στη φύση του Ιχθύ να νοιάζεται.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

5. Δεν θα διστάσει να σε εγκαταλείψει αν δεν του δώσεις το συναίσθημα ή την τρυφερότητα που έχει ανάγκη

Ο Ιχθύς είναι το άτομο που δεν καταλαβαίνει τον λόγο που κάποιος μένει σε μια σχέση, ενώ νιώθει προδομένος ή εισπράττει αδιαφορία. Αν δέχεται τέτοιες συμπεριφορές, συνήθως θα προτιμήσει να αποχωρήσει από τη σχέση του.

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να… μείνει. Πώς εξηγείται; Απλούστατα, σύμφωνα με τον Ιχθύ, δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη ότι σε αγαπάει!

6. Είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού του!

Όταν μιλάμε για Ιχθύ, μιλάμε για την αυτολύπηση στα καλύτερά της! Μη σε παραξενέψει αν μέσα στη νύχτα βρεις τον Ιχθύ σου να κάθεται μόνος/η σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, βυθισμένο σε σκέψεις για το τι είναι και τι θα έπρεπε να είναι, να μετανιώνει για κάτι που είπε ή να εύχεται να είχε κάνει καλύτερα κάτι άλλο. ΄

Αυτός είναι ο πιο εποικοδομητικός τρόπος που διαθέτει για να κριτικάρει τον εαυτό του, όμως παράλληλα ελλοχεύει ο κίνδυνος να περιπέσει σε βαθιά θλίψη. Σε τέτοιες στιγμές, το καλύτερο είναι να συμπαρασταθείς και να υπενθυμίσεις στον Ιχθύ σου πόσο υπέροχο άτομο είναι.

Σε αυτές τις φάσεις πάντως, ακόμα κι αν προσπαθήσει να δείξει αυτοσυγκράτηση, συχνά δεν μπορεί και απλώς πρέπει να αφεθεί στις παράξενες μουσικές και τα παιχνίδια της φαντασίας του.

7. Έχει την τάση να χάνεται στις δικές του δημιουργικές σκέψεις

Το αποτέλεσμα; Να δείχνει κάπως απρόσιτος/η.

Ένας Ιχθύς μπορεί να δείχνει αυστηρός και απλησίαστος και όταν τον γνωρίσεις από κοντά να διαπιστώσεις πόσο γλυκό και συναισθηματικό άτομο είναι.

Ακόμα κι αν θεωρείται μυστηριώδης, στην πραγματικότητα είναι πολύ ευγενική και ήπια προσωπικότητα, αν μπορείς να δεις πέρα από την σκοτεινή και απροσδιόριστη συμπεριφορά που εκφράζει τις περισσότερες φορές.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο στοργικοί σύντροφοι!

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved