Αυτά τα 3 ζώδια «καίνε» τις σχέσεις τους πολύ γρήγορα!

Θα σε αφήσουν σύξυλο και θα αναζητήσουν νέες περιπέτειες!

Αυτά τα 3 ζώδια «καίνε» τις σχέσεις τους πολύ γρήγορα!

Μερικοί άνθρωποι, εκ φύσεως, τα πάνε καλά με τις δεσμεύσεις και είναι πρόθυμοι να δουλέψουν και να παλέψουν, προκειμένου να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, ενώ παράλληλα μένουν εντελώς αφοσιωμένοι στο πρόσωπο που αγαπούν.

Από την άλλη υπάρχουν και άτομα, που αδυνατούν να εμβαθύνουν ή να πολυασχοληθούν με τις δυσκολίες της σχέσης τους, οπότε τους είναι πιο εύκολο να τα παρατήσουν και να… πάνε για άλλα!

Παρακάτω θα ασχοληθούμε με τα ζώδια που διαλύουν εύκολα μια σχέση και προχωρούν στην επόμενη. Όμως, μην βιαστείς να τα κατηγορήσεις. Αν κάτι έχει «σπάσει» μέσα τους, καταλαβαίνουν ότι πρέπει να τερματίσουν τη σχέση. Δεν έχουν κάποιο λόγο να το κάνουν, όταν όλα πάνε καλά. Γιατί, άλλωστε, να μένεις με κάποιον/α όταν είναι ολοφάνερο ότι τα πράγματα δεν οδηγούν πουθενά;

Βέβαια, είναι επίσης γνωστό, ότι αυτά τα ζώδια, συνήθως τρομοκρατούνται με τη δέσμευση. Φοβούνται πολύ μήπως πληγωθούν και κινούνται γρήγορα, πριν σοβαρέψουν τα πράγματα. Κατά βάθος, αυτό που δεν θέλουν είναι να «ραγίσει» είτε η δική τους καρδιά είτε του άλλου ατόμου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι, σε αντίθεση με την επικρατούσα άποψη, λατρεύουν το ρομαντισμό. Απλώς, θα τον ήθελαν με περισσότερους από ένα άτομο! Όχι ότι είναι άπιστοι, απλώς μην περιμένεις να εξαντλήσουν την άσκηση της γοητείας τους μόνο σε σένα. Πιστεύουν ακράδαντα ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην είναι φίλοι με τους πάντες.

Αν επιτρέψεις σε έναν Δίδυμο να ασκεί τη γοητεία του στον καθένα ή την καθεμία που συναντάει, χωρίς να ζηλεύεις, θα σε εκπλήξει το για πόσον καιρό μπορεί να δεσμευτεί με ένα άτομο. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν αυτή το διαρκές παιχνίδισμα ενός Διδύμου προς το περιβάλλον του. Έχει ανάγκη από ένα ιδιαίτερο είδος ατόμου που θα καταλάβει και θα εκτιμήσει τις ανάγκες του. Αν μπλοκάρεις την αναβράζουσα φύση του με τις ανασφάλειές σου, θα νιώσει ασφυξία και θα πετάξει μακριά σου, κατευθυνόμενος/η προς… κάτι άλλο που είχε πάρει το μάτι του ή είχε τραβήξει το ενδιαφέρον του!

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες, πάνω απ’ όλα, δίνουν προτεραιότητα στην ακόρεστη ανάγκη τους για περιπέτεια και η αλήθεια είναι ότι αυτό περιλαμβάνει και μια μακροπρόθεσμη σχέση. Ανακαλύψεις, ταξίδια, συναντήσεις με νέα άτομα, καινούργιες εμπειρίες. Όλα αυτά είναι απαραίτητα για να νιώσει ευτυχισμένος ένας Τοξότης. Μια δεσμευτική σχέση απαιτεί συμβιβασμούς και θυσίες, πράγματα δηλαδή με τα οποία πολύ δύσκολα θα συμφωνήσει. Αυτός είναι ο λόγος που του είναι δύσκολο να μείνει στο πλευρό κάποιου για πολύ καιρό και, εφόσον διαθέτει μια μαγνητική προσωπικότητα, του είναι πολύ εύκολο να προχωρήσει σε κάτι καινούργιο.

Ωστόσο, αν συναντήσει ένα εξίσου ανεξάρτητο άτομο που θα είναι πρόθυμο να τον συντροφεύσει στις αποδράσεις του, θα μείνει μαζί του για πάντα. Ένας Τοξότης θέλει σίγουρα να βρει το άλλο του μισό και πιστεύει ότι κάπου βρίσκεται και περιμένει να συναντηθούν. Η αδελφή ψυχή του δεν μπορεί να είναι στο σπίτι και να τον περιμένει να γυρίσει, φοβούμενη να βγει έξω από τη ζώνη άνεσης και ασφάλειας των 4 τοίχων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έναν Υδροχόο πρέπει να τον εισάγεις στο θέμα «έρωτας» σε μικρές δόσεις. Αν, για παράδειγμα, του «πετάξεις» ένα «σ’ αγαπώ» στο τρίτο ραντεβού, ο Υδροχόος σου θα εξαφανιστεί τόσο γρήγορα που θα αφήσει πίσω του ένα σύννεφο σκόνης! Όντας ένα από τα πιο… αόριστα ζώδια όλου του ζωδιακού, προτιμάει να ζει τη ζωή με τους δικούς του όρους και να περιπλανιέται όπου ο ίδιος θέλει. Αν τα πράγματα σε μια σχέση του σοβαρέψουν πολύ γρήγορα, ο Υδροχόος «θα την κάνει». Αν του φορτώσεις δεσμεύσεις, υποχρεώσεις και ανάγκες, θα σπάσει τα δεσμά του και δεν θα ρίξει πίσω του ούτε μια ματιά.

Δεν είναι ότι θέλει να μείνει μόνος του για πάντα. Απλώς, παίρνει τις σχέσεις τόσο σοβαρά που δεν θα μπει σε μια μακροχρόνια δέσμευση με όποιον/α συνάψει μια απλή σχέση. Θα μείνει ελεύθερος και μόνος για αρκετά χρόνια, πηγαίνοντας με μεγάλη του χαρά από τον ένα σύντροφο στον άλλον. Μέχρι που να βρει κάποιον/α που θα συνταράξει τη ζωή του, όσο κανένα άλλο άτομο. Αυτό θέλει και αναζητά διαρκώς: Το μοναδικό, το ξεχωριστό, το ασυνήθιστο, το συγκλονιστικό!

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο στοργικοί σύντροφοι!

Το ζώδιό του δείχνει τον λόγο που δε θα σε παντρευτεί

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να σε συγχωρήσουν, μετά από μια απιστία!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved