Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, πόσο επικίνδυνος τύπος είσαι;

Κινδυνεύεις κι εσύ και οι άλλοι!

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, πόσο επικίνδυνος τύπος είσαι;

Η προσωπικότητα κάθε ανθρώπου είναι ένας συνδυασμός από όμορφα και θετικά καθώς και αρνητικά έως επικίνδυνα χαρακτηριστικά. Μερικές φορές εκδηλώνουμε προς τα έξω τα όχι και τόσο ωραία χαρακτηριστικά μας και μερικές φορές τα κρατάμε κρυμμένα έως ότου εκδηλωθούν σε ανύποπτο χρόνο, χωρίς καν να τα ελέγχουμε. Οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε κακοί από πεποίθηση και δεν σκοπεύουμε να βλάψουμε τους ανθρώπους ή τους εαυτούς μας, αλλά είναι και αδύνατο να είμαστε καλοί όλη την ώρα!

Πάντως, αν έχεις διαρκώς μια τέτοια συμπεριφορά, θα υπάρξουν συνέπειες. Ίσως όχι άμεσα, αλλά θα υπάρξουν. Όταν, λοιπόν, αποκαλύπτεται η επικίνδυνη πλευρά σου, πρόσεχε! Κάτι θα συμβεί και μάλλον δεν θα είναι καλό. Θα είναι δραματικό, θα ταρακουνήσει τις καταστάσεις και τους συνανθρώπους σου και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο όπως πριν.

Δεν είμαστε όλοι άγγελοι αλλά είναι καλό για μας να προσπαθούμε διαρκώς να βελτιωνόμαστε, ώστε, όταν βγαίνει στην επιφάνεια η επικίνδυνη πλευρά του εαυτού μας, να μην καταστρέφουμε εντελώς τη ζωή μας.

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό των ζωδίων του νερού που πρέπει οπωσδήποτε να το λάβουν υπόψη:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πιο επιβλαβές χαρακτηριστικό της προσωπικότητας ενός Καρκίνου είναι η αδυναμία του να παίρνει θετικές αποφάσεις με συνέπεια.

Αφήνει τα συναισθήματά του να τον κυβερνούν σε σημείο να κάνει βλαβερές πράξεις ακόμα και εναντίον του εαυτού του.

Όταν είναι σε φάση που παίρνει λανθασμένες και βλαβερές αποφάσεις, είναι σα να προκαλεί ένα φαινόμενο κυματισμού το οποίο φέρνει ακόμα περισσότερες κακές αποφάσεις και πόνο.

Καρκίνε, πρέπει να σκέφτεσαι ολικά το κάθε τι και όχι μόνο με συναισθηματικές προσλαμβάνουσες. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζεις τις επιπτώσεις των ενεργειών σου.

Να ξέρεις ότι δεν επηρεάζεις απλώς τη δική σου ζωή αλλά και τη ζωή των άλλων.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι προφανές ποιο είναι το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου. Ο θυμός!

Αν κάποιος σε προδώσει, θα τον πληγώσεις και θα τον κάνεις να πληρώσει.

Αρνείσαι να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν και να μη δώσεις συνέχεια, ακόμα και αν το άτομο που θα πονέσεις είσαι εσύ ο ίδιος/α.

Καλό θα είναι να θυμάσαι ότι κάθε λάθος δεν είναι και μια πρόσκληση για εκδίκηση.

Οι άνθρωποι κάνουν λάθη, εσύ κάνεις λάθη και μερικές φορές, πρέπει να συγχωρεθούν, όχι μόνο για το δικό τους καλό αλλά και για το δικό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό των Ιχθύων είναι ότι μερικές φορές χάνονται τόσο πολύ στις σκέψεις τους που δεν έχουν συναίσθηση τι συμβαίνει γύρω τους.

Μιλάμε για τη γνωστή «αφηρημάδα» των Ιχθύων, η οποία όμως έχει πολλές προεκτάσεις και συχνά δυσάρεστες συνέπειες για αυτούς.

Ζώντας στο δικό τους φαντασιακό κόσμο, είναι ευάλωτοι σε ατυχήματα, σε εξαπατήσεις, πλάνες, αποπροσανατολισμό και θολούρα στη λήψη αποφάσεων.

Ιχθύ, μερικές φορές, για τη δική σου προστασία, πρέπει να γνωρίζεις πλήρως το περιβάλλον σου.

Ίσως να ζεις στο δικό σου κόσμο, για να αποφύγεις τον πόνο και τη σκληρή πραγματικότητα, όμως με το να μην τα βλέπεις δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ή δεν σε επηρεάζουν.

Το να βγεις αργά το βράδυ για να περπατήσεις μέσα σε ένα πάρκο δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις ένα ταξίδι στη χώρα της φαντασίας σου.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια είναι μακράν οι καλύτεροι ψεύτες του ζωδιακού!

Τα 4 ζώδια με την πιο ισχυρή διαίσθηση - Ακολουθούν πάντα το ένστικτό τους!

Τα 4 ζώδια που υποτιμούν τους άλλους

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι άρχοντες του κουτσομπολιού!

Πώς να «σκοτώσεις» τη βαρεμάρα, ανάλογα με το ζώδιό σου!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved