Τα 5 πιο παρεξηγημένα ζώδια!

Βρίσκονται συνέχεια στο στόχαστρο όλων

Τα 5 πιο παρεξηγημένα ζώδια!

Ίσως να έχεις προσέξει κι εσύ ότι κάποια συγκεκριμένα ζώδια είναι οι «συνήθεις ύποπτοι», όταν δημιουργείται μια ενοχλητική ή δυσάρεστη κατάσταση. Ψάχνουμε δηλαδή τον υπαίτιο ή τον υποκινητή μιας κρίσης, υποδεικνύοντας αυτομάτως συγκεκριμένα πρόσωπα και καταλήγοντας στη γνωστή σκέψη «Δεν μπορεί, σίγουρα αυτός/ή την έχει κάνει τη ζημιά».

Είναι όμως πράγματι έτσι;

Τα ζώδια που εξετάζουμε πιο κάτω βρίσκονται συχνά στη δύσκολη θέση να πρέπει να απολογούνται για τα λόγια και τα έργα τους. Τις περισσότερες φορές μάλιστα αιφνιδιάζονται από τις... επιθέσεις που δέχονται, επειδή η συμπεριφορά τους είναι πηγαία και μάλλον αυθόρμητη. Και ενώ μπορεί να έχουν τις καλύτερες προθέσεις, βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να «τους ζητάνε τα ρέστα» και να πρέπει να απολογηθούν ή να εξηγήσουν γιατί έκαναν το ένα ή το άλλο.

Μάθε λοιπόν κι εσύ ποιοι είναι οι συνήθεις ύποπτοι του ζωδιακού, πριν βιαστείς να τους κρίνεις.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί έχουν τη «μαγική» ικανότητα να «ερεθίζουν» τους γύρω τους, χωρίς όμως να είναι πραγματικά κακοί ή ανυπόφοροι. Είναι αρκετά περήφανοι και πεισματάρηδες, ακόμα και αυθόρμητοι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν κακές προθέσεις και δε θα τα βάλουν με κανέναν χωρίς λόγο και αιτία. Εντούτοις, η δυναμική συμπεριφορά και η ορμή τους δημιουργεί συχνά αντιπάθειες.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Μπορεί οι Λέοντες να βγάζουν προς τα έξω μια αλαζονική ή «ψωνισμένη» εικόνα, όμως κατά βάθος κρύβουν ένα… λούτρινο αρκουδάκι με χρυσή καρδιά. Είναι γενναιόδωροι, αλέγροι, φροντίζουν πολύ τους αγαπημένους τους, θέλουν να τους παρέχουν τα πάντα, αλλά πολλοί δε βλέπουν τίποτα άλλο, από μια… ντίβα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θεωρείται ένα από τα πλέον ψυχρά ζώδια. Κάποιοι νομίζουν ότι δεν έχει καν καρδιά. Τον χαρακτηρίζουν άκαμπτο και φοβιστικό. Ο Αιγόκερως μπορεί να δείχνει φοβιστικός, αλλά δεν είναι. Απλά εμπνέει δέος, γιατί είναι συμπαγής, ευθύβολος και με αντοχές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μόνο που ενδιαφέρει πραγματικά έναν Σκορπιό είναι το να μπορεί να εμπιστευτεί κάποιον άλλον άνθρωπο γι’ αυτό και είναι παρατηρητικός, λιγομίλητος και δείχνει απόμακρος και μυστηριώδης. Ίσως αυτά τον κάνουν να φαίνεται σκληρός και αγέλαστος, όμως δεν είναι αλήθεια. Και χιούμορ έχει και θέλει να είναι αγαπητός.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα «Ψαράκια» έχουν πολύ υψηλά στάνταρ για τον εαυτό τους και μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους. Ο τρόπος που λειτουργούν ή σκέφτονται είναι παρεξηγήσιμος για πολλούς, καθώς προκειμένου να ηρεμήσουν από το χάος που έχουν στο κεφάλι τους συχνά απομονώνονται, ενώ παράλληλα είναι μυστικοπαθή και φοβούνται την έκθεσή τους στον έξω κόσμο.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν φανερώνουν ποτέ τα συναισθήματά τους!

Τα 4 ζώδια που σε «ψαρώνουν», αλλά έχουν χρυσή καρδιά!

Αυτά είναι τα ζώδια που λατρεύουν να διαφωνούν με όλους και με όλα!

Τι φαγητό θα ήσουν ανάλογα με το ζώδιο σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved