Αυτά τα ζώδια δείχνουν μεγαλύτερα από την ηλικία τους

Είναι αυτό που λέμε... μεγαλοδείχνουν

Αυτά τα ζώδια δείχνουν μεγαλύτερα από την ηλικία τους

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι -για διαφορετικούς λόγους ο καθένας- δείχνουν σχετικά μεγαλύτεροι από όσο είναι στην πραγματικότητα. Και δεν μιλάμε μόνο για την εμφάνισή τους, αλλά και για την ωριμότητά τους. Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που δείχνουν, αλλά σημασία έχει η εντύπωση που αφήνουν στους γύρω τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο το οποίο έχει ως κυβερνήτη του τον Κρόνο. Αυτό το γεγονός, από μόνο του, κάνει τα άτομα που γεννιούνται στο ζώδιο αυτό, να είναι πιο ώριμα από την ηλικία τους, πιο συγκροτημένα, πιο σοφά και πιο περιορισμένα. Δεν θα τα δεις να κάνουν τρέλες ή να δρουν απερίσκεπτα. Ο Κρόνος επίσης είναι και ένας ακόμα λόγος που κάποιες φορές δείχνουν μεγαλύτερα ηλικιακά από όσο είναι στην πραγματικότητα όταν είναι νέα, ενώ όταν γερνούν, αρχίζουν να αποκτούν μια ξεχωριστή γοητεία.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι αυτό που λέμε.. ο σοφός της παρέας. Είναι ένα άτομο έξυπνο, συνήθως με αρκετές γνώσεις και με ρητορικό ταλέντο. Μάχεται για τις ιδέες του και θέλει πάντα να δημιουργεί θετικές εντυπώσεις στο περιβάλλον του. Η αποφασιστικότητα, που επιδεικνύει, τον κάνει να μοιάζει ώριμος και σοφός. Οι άλλοι πιστεύουν ότι ξέρει τι κάνει και τι λέει και τους πείθει σχετικά εύκολα. Δείχνει πολλές φορές πιο ώριμος από ό,τι είναι στην πραγματικότητα και σε κάνει να αναρωτιέσαι για το πόσες εμπειρίες έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς μπερδεύει τον κόσμο γύρω του αρκετά συχνά. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που σφάλουν σχετικά με την ηλικία του και τον θεωρούν μεγαλύτερο από όσο είναι, απλά και μόνο επειδή συμπεριφέρεται διαφορετικά από τους συνομήλικούς του. Δεν το κάνει επειδή είναι ώριμος, αλλά επειδή παίρνει τις σωστές αποφάσεις, την κατάλληλη στιγμή. Ο Ιχθύς έχει μια απίστευτη διαίσθηση που τον καθοδηγεί και δεν τον εκθέτει ποτέ, οπότε δεν πέφτει εύκολα σε παγίδες. Επίσης ακριβώς λόγω ενστίκτου, δίνει πολύ καλές και σοφές συμβουλές.

Διάβασε επίσης:

Τα 5 ζώδια με τις περισσότερες ανασφάλειες!

Τα 4 ζώδια που πάντα περιμένουν να συμβεί το χειρότερο

Τα 3 ζώδια που ζητούν βοηθεια, επιδιώκοντας να τραβήξουν την προσοχή

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved