Παγκόσμια ημέρα του άντρα: Όλα τα αρσενικά του ζωδιακού είναι ξεχωριστά

... και γι' αυτό τα αγαπάμε

Παγκόσμια ημέρα του άντρα: Όλα τα αρσενικά του ζωδιακού είναι ξεχωριστά

Παγκόσμια ημέρα του άντρα σήμερα και είναι ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε ή επισημάνουμε το κύριο χαρακτηριστικό τους (ανάμεσα σε πολλά άλλα) που τους κάνει αξιαγάπητους και μοναδικούς.

Δες πιο κάτω για πιο λόγο κάθε άντρας ξεχωρίζει από τους άλλους, ανάλογα με το ζώδιό του και γι' αυτό τον αγαπάμε!

ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΙΟΣ

Τον αγαπώ επειδή, με τόσα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης που στέλνει, με κάνει να νιώθω ότι νοιάζεται. Αγαπώ ακόμα τη θετική του ματιά για τη ζωή και το μέλλον. Έχει τη δύναμη και το δυναμισμό να ξεπερνάει πάντα τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν στο διάβα του.

ΑΝΤΡΑΣ ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπώ την πρωτόγονη αγάπη του για ζωή. Επίσης, την πρακτικότητά του και τον τρόπο που έχει να ξεχωρίζει αν τα πράγματα είναι ρεαλιστικά ή όχι. Λατρεύω την ευρεία του γνώση για το σύμπαν και τον κόσμο που μας περιβάλλει.

ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπώ το πόσο τρωτός δείχνει τις περισσότερες φορές και τον τρόπο που μιλάει με αληθινή περίσκεψη και στοχασμό, δείχνοντας συνέπεια απέναντι στον εαυτό του αλλά και τους άλλους ανθρώπους. Θαυμάζω τη δυνατή σύνδεσή του τόσο με τα απλά γήινα πράγματα, όσο και με το σύμπαν.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον αγαπώ γιατί είναι ένας σπιτόγατος που θα καλωσορίσει τους άλλους στον χώρο του με ανοιχτές αγκάλες. Ο τρόπος που έχει να γίνεται συμπαθής στους άλλους τον κάνει μοναδικό και αξιολάτρευτο. Είναι πολύ έντιμος με τα συναισθήματά του.

ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΩΝ

Αγαπώ την ανιδιοτέλειά του. Την ικανότητά του να φροντίζει πάντα τους άλλους αλλά και τον εαυτό του. Ένα άτομο με πολύ μεγάλη καρδιά που δίνει χώρο στους άλλους ανθρώπους. Θαυμάζω την ικανότητά του να απαρνιέται εντελώς ανθρώπους, αν νιώσει ότι τον εκμεταλλεύτηκαν. Διακρίνεται για το ευγενικό και ανοιχτό πνεύμα του.

ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπώ το χιούμορ του. Με κάνει να γελάω. Μου αρέσει ο τρόπος που μου ανοίγεται, παρόλο που του είναι εξαιρετικά δύσκολο το να γίνεται ευάλωτος. Η προσωπική του σύνδεση με ένα πρόσωπο μπορεί να είναι πολύ πιο βαθιά από αυτό που φαίνεται επιφανειακά.

ΑΝΤΡΑΣ ΖΥΓΟΣ

Αγαπώ το μοναδικό τρόπο που έχει να παίρνει αυτό που θέλει. Μένει πάντα αφοσιωμένος και αληθινός στις επιθυμίες και τις ανάγκες του. Μου αρέσει που σκέφτεται τους άλλους τόσο, όσο και τον εαυτό του.

ΑΝΤΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπώ το χαρισματικό χαρακτήρα του και την ικανότητά του να κάνει φίλους ακόμα και μέσα από μια συζήτηση. Λατρεύω την ήρεμη φύση και τη δεκτικότητά του, που συνυπάρχει δίπλα-δίπλα με την παθιασμένη πλευρά του.

ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπώ την ανεξάρτητο χαρακτήρα του και τον τρόπο που ζει τη ζωή του στο μέγιστο. Μου αρέσει ο ενθουσιασμός που έχει για όλα τα πράγματα στη ζωή. Είναι κοινωνικός, αξιαγάπητος και νοιάζεται για τους άλλους με όλη του την καρδιά.

ΑΝΤΡΑΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπώ το πόσο συγκροτημένος είναι και ότι ξέρει τι θέλει από τη ζωή. Μου αρέσει που δείχνει συνέπεια στις αρχές του και δεν αφήνει τα σχόλια του κόσμου να επηρεάσουν τις αποφάσεις και τις πράξεις του. Έχει ευγενική και μεγάλη καρδιά.

ΑΝΤΡΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπώ το πάθος του για όλη την ανθρωπότητα, αλλά και τους πιο κοντινούς συνανθρώπους του. Τον θαυμάζω επειδή νοιάζεται για ένα σωρό πράγματα που δεν είναι προσωπικά αλλά πανανθρώπινα, κρατώντας πάντα χρόνο για τον εαυτό του. Το ανοιχτό μυαλό και η προοδευτική νοοτροπία του τον κάνουν αξιαγάπητο.

ΑΝΤΡΑΣ ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπώ τον τρόπο που αναλαμβάνει τα ηνία όταν χρειαστεί και ότι μπορεί εύκολα να αναλάβει ευθύνες. Λατρεύω την κυρίαρχη προσωπικότητά του και τη συναρπαστική παρουσία του. Οι πιο καλές του στιγμές είναι όταν μετατρέπεται σε ένα απαλό, τρυφερό πλάσμα, με αυτό το ιδιαίτερο σπινθήρισμα στα μάτια του.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν ποτέ τους κανόνες!

Αυτό είναι το έμφυτο ταλέντο σου που πρέπει να εκμεταλλευτείς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved