Αυτό είναι το «Κάτι Καλύτερο» που αξίζει σε κάθε ζώδιο

Όλα, αναζητούν διαρκώς το κάτι παραπάνω σε κάθε τομέα της ζωής τους

Αυτό είναι το «Κάτι Καλύτερο» που αξίζει σε κάθε ζώδιο

Όλα τα ζώδια έχουν τα χαρίσματά τους, τις ιδιοτροπίες τους, τα πάνω τους και τα κάτω τους. Και όλα, αναζητούν διαρκώς Κάτι Καλύτερο, σε κάθε τομέα. Στις σχέσεις, τα επαγγελματικά, τη φιλία, την αγάπη.

Όσο για τους ενήλικες που έχουν επιλέξει να ατμίζουν και αναζητούν Κάτι Καλύτερο, το έχουν ήδη, με το myblu, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς που έκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα και κατάφερε να γίνει Νο1 στις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών, στην κατηγορία του, μόλις σε ένα χρόνο! Αν είσαι και εσύ ενήλικος ατμιστής, ανακάλυψε ποια γεύση myblu ταιριάζει σε κάθε ζώδιο, ανάλογα με το στοιχείο που ανήκει.

Ζώδια του Αέρα

Τα ζώδια του Aέρα είναι κοινωνικά, έξυπνα, σαγηνευτικά! Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι είναι ευχάριστοι, έχουν χιούμορ και είναι πολύ επικοινωνιακοί. Τους αρέσει να γίνονται το επίκεντρο της παρέας και να γοητεύουν. Αναζητούν Κάτι Καλύτερο και το βρίσκουν στις φρουτένιες γεύσεις myblu Strawberry Mint 1,6% με γεύση φράουλα-μέντα και Mango Apricot 1,6% με γεύση μάνγκο-βερίκοκο. Φορτίζουν την μπαταρία myblu σε μόλις 30 λεπτά και απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους γεύσεις κάθε στιγμή!

Ζώδια της Γης

Τα ζώδια της Γης είναι ρεαλιστικά, πατάνε γερά στα πόδια τους, βάζουν στόχους και τους πετυχαίνουν! Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι ξεχωρίζουν γιατί είναι απίστευτα υπεύθυνοι και αξιόπιστοι. Έχουν καλό γούστο, εκτιμούν τα εκλεπτυσμένα πράγματα και απολαμβάνουν τη ζωή στο έπακρο. Επιλέγουν myblu για το πρακτικό design και τα 5 μεταλλικά χρώματα: κόκκινο, μωβ, μπλε, μαύρο, χρυσό. Βρίσκουν πολύ εύχρηστες τις προγεμισμένες κάψουλες myblu και προτιμούν την Tobacco Vanilla με γεύση βανίλια και ένταση 0,8%.

Ζώδια του Νερού

Τα ζώδια του Νερού είναι συναισθηματικά, καλόκαρδα και ευαίσθητα. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες διαθέτουν μια εσωτερική ηρεμία και βοηθούν όσους το έχουν ανάγκη. Είναι δοτικοί και αγαπούν με όλη τους την καρδιά, χωρίς να ζητούν ανταλλάγματα. Αναζητούν Κάτι Καλύτερο κάθε στιγμή και προτιμούν τις προγεμισμένες κάψουλες myblu σε δροσερές γεύσεις, όπως την Blue Ice 0,8% και την Blue Ice 0%, με μηδέν νικοτίνη, τις οποίες τοποθετούν στη συσκευή τους με μια κίνηση click and go!

Ζώδια της Φωτιάς

Τα ζώδια της Φωτιάς έχουν πάθος, ενέργεια, ζωντάνια! Κριοί, Λέοντες και Τοξότες είναι ανίκητοι, με μια εσωτερική δύναμη που τους γεμίζει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Έχουν άστρο και λάμψη, ενώ προσπερνούν με ευκολία όλα τα εμπόδια. Αγαπημένη τους γεύση myblu είναι Menthol 1,6% με γεύση μέντα. Επιλέγουν myblu χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί γνωρίζουν ότι πρόκειται για προϊόν ασφαλές, ποιοτικό και καινοτόμο.

myblu1year

Η αναζήτηση για Κάτι Καλύτερο δεν σταματάει ποτέ. Εκτός και αν πρόκειται για το myblu, το No1 ηλεκτρονικό τσιγάρο που προσφέρει στα ζώδια/ατμιστές όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό!

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα ζώδια που μένουν για πάντα παιδιά!

Αυτά είναι τα ζώδια που «δεν το βάζουν κάτω» με τίποτα!

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν όλα τα φόντα για να πετύχουν στη ζωή τους!

Τα 4 ζώδια με την πιο ισχυρή προσωπικότητα!

Ποια ζώδια είναι πρόθυμα να ζητήσουν συγγνώμη και ποια αρνούνται πεισματικά;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved