Τα 4 ζώδια με την πιο ισχυρή προσωπικότητα!

Η δύναμή τους κρύβεται μέσα στην ψυχή τους

Τα 4 ζώδια με την πιο ισχυρή προσωπικότητα!

Αν διαβάζεις αστρολογικά άρθρα, θα έχεις μέχρι στιγμής μάθει ένα σωρό χαρακτηριστικά για τα ζώδια, είτε θετικά είτε αρνητικά, που αφορούν εσένα ή τα κοντινά σου πρόσωπα.

Σταχυολογώντας όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, σκεφτήκαμε να αναζητήσουμε τα ζώδια που έχουν τη μεγαλύτερη δύναμη σε σχέση με τα υπόλοιπα. Και λέγοντας δύναμη, δεν εννοούμε βέβαια την σωματική, αλλά την ψυχική δύναμη, το λεγόμενο σθένος, που συνοδευόμενο από το πείσμα και τη βούληση, μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο ισχυρό.

Καταλήξαμε, λοιπόν, ότι τα ζώδια που έχουν τη μεγαλύτερη «δύναμη» είναι τα παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί έχουν αναμφισβήτητα πολύ ισχυρή προσωπικότητα, αλλά είναι επίσης πολύ διαφορετικοί από τα υπόλοιπα ζώδια, λόγω της έντασης και της έμφασης που χαρακτηρίζουν τις ενέργειές τους.

Μάλιστα, μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι πιο εμφανές στο συναισθηματικό επίπεδο. Θα σταματήσουν να σε «τσιγκλάνε», μόνον όταν φτάσουν στο στόχο τους. Είναι επίσης πολύ επικριτικοί (στάζουν φαρμάκι), συχνά γίνονται αλαζονικοί και μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να επικοινωνείς μαζί τους σε καθημερινή βάση. Για να είσαι λοιπόν μαζί με ένα Σκορπιό, θα πρέπει να έχεις και τις ανάλογες αντοχές και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτείς καλά, πριν «μπλέξεις» με οποιονδήποτε τρόπο μαζί του.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ

Ο λέων είναι ένα από τα πιο δυνατά ζώα της φύσης και βέβαια το ίδιο ισχύει και για το ζώδιο του Λέοντα, το οποίο δηλώνει έναν ισχυρό και κυριαρχικό χαρακτήρα. Όπως το λιοντάρι είναι βασιλιάς στη ζούγκλα, έτσι και οι εκπρόσωποι του ζωδίου αυτού θέλουν να βασιλεύουν στο χώρο τους, στην οικογένεια και στη δουλειά τους.

Ο Λέων είναι πάντα έτοιμος να δώσει εντολές, οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι και οι πιο ενδεδειγμένες, λόγω της στρατηγικής σκέψης που διαθέτει. Βέβαια, εξαιτίας της αδιαμφισβήτητης δύναμής του, μπορεί να είναι και περήφανος, υπεροπτικός ή μεγάλος πεισματάρης. Ναι, είναι γεννημένος ηγέτης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι πολύ δυνατοί και επίμονοι άνθρωποι. Επίσης, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν προσεκτικοί ή και επιφυλακτικοί, όμως εμπιστεύονται τις ικανότητές τους. Έχουν μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα, τόσο στην επαγγελματική όσο και στη συναισθηματική τους ζωή.

Είναι επίσης πολύ απαιτητικοί με τους φίλους και τους συντρόφους τους. Θα επιμείνουν μέχρι τέλους στις απαιτήσεις και τους ισχυρισμούς τους, ακόμα κι αν χρειαστεί να τους πληγώσουν.

ΚΡΙΟΣ

Μπορούμε να συμπεράνουμε σχετικά εύκολα ότι ο Κριός ανήκει στην ομάδα των πιο ισχυρών του ζωδιακού. Έχει αστείρευτη ενέργεια, μια πολύ έντονη προσωπικότητα και είναι ιδιαίτερα περιπετειώδης. Δεν φοβάται σχεδόν τίποτα και είναι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις ή να ηγηθεί σε μια κατάσταση. Παράλληλα, έχει ένα πολύ δυνατό ένστικτο αυτοσυντήρησης.

Δυστυχώς, είναι επίσης πολύ επαναστατικός και εκδηλωτικός τύπος, οπότε αυτόματα δημιουργεί εχθρούς. Δεν φοβάται να πει την άποψή του πάνω σε οποιοδήποτε θέμα, είναι πολύ ανθεκτικός και κυρίως… ξεροκέφαλος. Δύσκολα θα τον πείσεις για κάτι άλλο από αυτό που έχει εκείνος στο κεφάλι του.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν όλα τα φόντα για να πετύχουν στη ζωή τους!

Τα 5 ζώδια που «ρουφούν» την ενέργεια των άλλων

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που κάνουν συνεχώς τα ίδια λάθη

Τα 4 ζώδια που νοιάζονται αρκετά για τη γνώμη των άλλων

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved