Αυτά είναι τα 4 ζώδια που κάνουν συνεχώς τα ίδια λάθη

Παθαίνουν αλλά... δεν μαθαίνουν

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που κάνουν συνεχώς τα ίδια λάθη

Τα ζώδια αυτά δεν βάζουν μυαλό. Κάνουν συνεχόμενα τα ίδια λάθη, τα παθήματα δεν τους γίνονται μαθήματα και δεν φροντίζουν να διορθώσουν τις αστοχίες του παρελθόντος. Ό,τι κάνουν, επηρεάζει κυρίως τη δική τους ζωή και όχι τόσο των άλλων. Το θέμα είναι ότι κάνουν... κύκλο και όχι βήματα μπροστά, αφού βιώνουν ξανά τις ίδιες καταστάσεις και έχουν τα ίδια αποτελέσματα. Πάμε να δούμε ποια είναι τα ζώδια αυτά που κάνουν συνεχώς τα ίδια σφάλματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Νο 1 αμετανόητος του ζωδιακού, που κυριεύεται από τον ενθουσιασμό, την τρέλα ή τη βιασύνη του, το συναίσθημα της στιγμής κυριαρχεί στις αντιδράσεις του, οπότε δεν κάθεται να σκεφτεί κατά πόσο ό,τι κάνει βλάπτει τον ίδιο ή είναι λάθος και φυσικά, επειδή δεν συνηθίζει να αυτοπεριορίζεται ή να αυτομαστιγώνεται, συχνά ξαναπέφτει στα ίδια ατοπήματα και επαναλαμβάνει λάθη του παρελθόντος με χαρακτηριστική ευκολία. Αν μάλιστα του πεις "πάλι τα ίδια, βρε παιδί μου;", το πιο πιθανό είναι να γελάσει και να απαντήσει με άνεση: "Σιγά μωρέ, πώς κάνεις έτσι; Δεν τρέχει και τίποτα"

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης και είναι σταθερός στις απόψεις και στα πιστεύω του. Αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του μπορεί να του βγαίνει μεν σε καλό σε κάποιες στιγμές στην ζωή του, όμως σε κάποιες άλλες τον… «θάβει». Και αυτό γιατί είναι ξεροκέφαλος και «αγύριστο κεφάλι» και δεν λέει να αλλάξει την λάθος νοοτροπία που μπορεί να έχει ή τις εσφαλμένες του αντιλήψεις. Φυσικά όλα αυτά οδηγούν σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο δεν ξεφεύγει ποτέ. Έτσι πέφτει ξανά και ξανά στην ίδια παγίδα.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος, αν και ζώδιο του αέρα, ανήκει στον σταθερό σταυρό και δεν… «στρίβει εύκολα». Δεν λέμε ότι δεν είναι έξυπνος (γάτα με πέταλα είναι). Λέμε απλώς ότι δεν αλλάζει εύκολα τις θεωρίες και τις αντιλήψεις του και προτιμάει να μένει στα ίδια και σε αυτά που έχει συνηθίσει. Δεν δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη του, αντιθέτως τα επαναλαμβάνει συχνά, με αποτέλεσμα να πληγώνεται και να τρώει τα μούτρα του με την πρώτη ευκαιρία. Ένας ακόμα λόγος που ο Υδροχόος κάνει τα ίδια λάθη, είναι επειδή δεν θέλει να παραδεχτεί ότι κάπου… έσφαλε και δεν ήταν σωστός, όπως διατυμπάνιζε σε όλους. Έτσι ξανακάνει τα ίδια και τα ίδια για να τους αποδείξει ότι τελικά είχε… δίκιο.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς έχει μέσα του τον φόβο της απόρριψης και της εγκατάλειψης και δεν θέλει να πληγώνει τους γύρω του. Προτιμά να πονέσει ο ίδιος και ας το ξέρει από την αρχή ότι αυτό που κάνει είναι λάθος. Δεν αλλάζει στάση ζωής και νοοτροπία και συνεχίζει να κάνει στην ζωή του τα ίδια σφάλματα ακριβώς για τους λόγους που προαναφέραμε. Το συναίσθημα και ο φόβος είναι τα δυο εκείνα στοιχεία που τον «καταστρέφουν» και δεν τον αφήνουν να αλλάξει και να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ζωή του. Μπορεί να δείχνει μεγάλη συμπόνοια και κατανόηση για τους γύρω του, όμως δεν κάνει το ίδιο με τον εαυτό του. Αντιθέτως «αυτομαστιγώνεται».

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 4 ζώδια σπάνια μετανιώνουν για ό,τι κάνουν!

Τα 4 πιο ακίνδυνα ζώδια σύμφωνα με το FBI

Τα 4 ζώδια που είναι ανίκανα να διαχειριστούν το θυμό τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved