Αυτά είναι τα ζώδια που «δεν το βάζουν κάτω» με τίποτα!

Είναι «αδίστακτα» στην επιδίωξη των στόχων τους

Αυτά είναι τα ζώδια που «δεν το βάζουν κάτω» με τίποτα!

Όλα τα ζώδια έχουν μια συγκεκριμένη γκάμα χαρακτηριστικών που τα διαφοροποιεί από τα άλλα. Ενώ κάποια ζώδια είναι γνωστά για την ηρεμία και τη γαλήνη που τα διακρίνει, κάποια άλλα δεν ησυχάζουν ποτέ, ούτε παρατάνε τον αγώνα τους για να πετύχουν τους στόχους που βάζουν. Χαρακτηρίζονται δηλαδή κυρίως από την επιμονή τους, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό.

Το να είσαι επίμονος ίσως δεν ακούγεται και τόσο θετικό, κυρίως γιατί η επιμονή και η εμμονή είναι δύο έννοιες που μπορεί να μπερδεύονται μεταξύ τους. Πράγματι, αν η χαλκέντερη συμπεριφορά αυτών των ζωδίων διοχετεύεται σε αρνητικές διόδους, τα αποτελέσματα θα είναι επίσης αρνητικά. Αν όμως χρησιμοποιούν με τον σωστό τρόπο τα ανθεκτικά χαρίσματά τους είναι προς το συμφέρον όλων γύρω τους, αφού υπερισχύει η φυσική τους προδιάθεση για μια θετική εργασιακή ηθική, η οποία επιφέρει αποτελέσματα με υψηλά πρότυπα.

Διάβασε παρακάτω, ποια είναι τα πιο επίμονα ζώδια που κυνηγούν ακούραστα τους στόχους τους. Μάθε, επίσης ποιες είναι οι θετικές τους πλευρές και τι πρέπει να κάνουν για να αποτρέψουν τη σκοτεινή πλευρά τους «να πάρει το πάνω «χέρι».

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς κυβερνάται από τον Άρη, είναι γεννημένος για ηγέτης και ωθείται από την ακούραστη διάθεσή του για κίνηση. Η συνήθης στάση του Κριού «είμαι ο καλύτερος, πάω μπροστά, μπορώ καλύτερα» του προσδίδει το χαρακτηριστικό της ανυπομονησίας. Δεν είναι ο τύπος που θα καθίσει και θα περιμένει τα πράγματα να συμβούν. Θα τα προκαλέσει. Η φυσική τάση του Κριού είναι να παίρνει αυτό που θέλει αμέσως, ευθέως και με όλη του την προσοχή στραμμένη στο στόχο του.

Όσον αφορά στα οφέλη, ο Κριός δεν χάνει χρόνο. Ζει τη ζωή του στο φουλ και δεν φοβάται να ξεκινήσει πράγματα που οι άλλοι ίσως φοβούνται να προσπαθήσουν. Το «αδίστακτο» πνεύμα που διαθέτει, ενέχει επίσης παιδικότητα και ενθουσιασμό, ενώ συνήθως αυτό που έλκει τους άλλους είναι η επιμονή του.

Αλλά όταν δεν συγκρατεί την ανυπομονησία του, ο Κριός μπορεί να γίνει απερίγραπτος ή και απρόβλεπτος. Αν του συμβεί κάτι πραγματικά σοβαρό, μπορεί να πάει από το 0 στο 100, πολύ γρήγορα. Συχνά, υπάρχει μια ανακολουθία ανάμεσα στα έργα και τα λόγια του, πράγμα που οδηγεί τους άλλους να πιστεύουν ότι είναι αναξιόπιστος ή ανώριμος.

Η καλύτερη συμβουλή σε έναν Κριό είναι το «Ηρέμησε λίγο και πάρε μια ανάσα». Να μην δεσμεύεται προφορικά σε μεγάλα σχέδια, αν δεν είναι βέβαιος ότι θα σεβαστεί τη δέσμευσή του, ειδικά στον τομέα των σχέσεων. Πρέπει πρώτα να κατανοεί τις επιπτώσεις των ενεργειών του και το πώς αυτές μπορεί να επηρεάσουν τα άτομα που εμπλέκονται.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιός διαθέτει έντονη προσωπικότητα. Αντιλαμβάνεται και νιώθει τα πάντα σε βάθος, ενώ το κάθε τι που συμβαίνει ή δεν συμβαίνει μπορεί να τον επηρεάσει στα άκρα. Ευτυχώς, ο Σκορπιός έχει μια «υπερδύναμη» που του επιτρέπει να περνάει και να ξεπερνάει ακόμα και τα χειρότερα γεγονότα, μέσα από τα οποία βγαίνει ακόμα πιο δυνατός. Είναι αυτή η συγκεκριμένη ιδιότητά του που τον κάνει από τα πιο παθιασμένα άτομα που μπορεί να συναντήσεις, ενώ τον καθιστά ανένδοτο ως προς τον τρόπο που επιλέγει να ζήσει τη ζωή του.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Σκορπιός μπορεί να είναι χειριστικός, κυριαρχικός και κτητικός, προκειμένου να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο. Καθώς είναι πολύ παθιασμένος και έχει την ικανότητα να «βουτάει» σε σκοτεινές, βαθιές και προσωπικές εξερευνήσεις, τείνει να υπονομεύει τον ίδιο τον εαυτό του.

Σκορπιέ, πάτα πόδι στον έλεγχο. Τόσο στη ζωή όσο και στις σχέσεις σου, πάντα μπορούν να εμφανιστούν εξωτερικές πιέσεις ή δυνάμεις, που είναι αδύνατο να τις ελέγξεις όλες και μάλιστα ικανοποιητικά. Οπότε ίσως είναι καλύτερο να στρέψεις την προσοχή σου σε αυτά που μπορείς να ελέγξεις, όπως τα λόγια σου…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι ένα από τα ζώδια που ποτέ δεν τα παρατάνε και θέλουν να ξεπερνάνε όλες τις προκλήσεις και τα εμπόδια που θα τύχουν στο δρόμο τους. Είναι γνωστοί ως ένα από τα πιο φιλόδοξα ζώδια. Πράγματι, τίποτα δεν θα τους σταματήσει, μέχρι να φτάσουν το στόχο τους.

Στα θετικά αυτού του ιδιαίτερου «πείσματος» περιλαμβάνεται το ότι οι Αιγόκεροι είναι υπομονετικοί και καταλαβαίνουν πως θα χρειαστεί να επενδύσουν σε χρόνο και εργασία για την πραγματοποίηση των πιο φιλόδοξων ονείρων τους. Επίσης, η πρακτικότητα που εκ φύσεως διαθέτουν θα τους βοηθήσει να βάλουν ξεκάθαρους στόχους οι οποίοι θα έχουν δυνατότητες να πραγματοποιηθούν.

Όταν ένας Αιγόκερως θέλει να πετύχει αυτό που έχει βάλει στο μυαλό του, μπορεί να μοιάζει ψυχρός και αδιαπέραστος. Όπως λέγεται, οι φιλόδοξοι στόχοι καριέρας μπορούν να επηρεάσουν τις σχέσεις ενός Αιγόκερω, επειδή συχνά δίνει την εντύπωση στους συντρόφους τους ότι έρχονται δεύτεροι στις προτιμήσεις του.

Αιγόκερε, η ισορροπία μεταξύ εργασιακής και προσωπικής ζωής είναι σημαντική. Μην δαγκώνεις περισσότερο από όσο μπορείς να μασήσεις σε μια μπουκιά.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν όλα τα φόντα για να πετύχουν στη ζωή τους!

Τα 4 ζώδια με την πιο ισχυρή προσωπικότητα!

Το ζώδιό σου δείχνει αν έχεις στυλ ή είσαι εντελώς «χύμα»!

Ποια ζώδια είναι πρόθυμα να ζητήσουν συγγνώμη και ποια αρνούνται πεισματικά;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved