Ποια ζώδια ρίχνουν το βάρος τους στα πνευματικά και ποια στα υλικά αγαθά;

Μάθε ποια ζώδια είναι πνευματικά και ποια όχι

Ποια ζώδια ρίχνουν το βάρος τους στα πνευματικά και ποια στα υλικά αγαθά;

Το ζώδιό σου μπορεί να αποκαλύψει τον τύπο του ανθρώπου που είσαι και που θα γίνεις καθώς μεγαλώνεις. Μπορεί όμως να προβλέψει και πράγματα, όπως το επίπεδο πνευματικότητας που θα έχεις στη ζωή σου. Συνήθως, οι άνθρωποι έχουν διαφορετική προσέγγιση στα πνευματικά θέματα και είναι πράγματι ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο αυτό καθορίζεται από το ζώδιό του καθενός.

Ποια είναι λοιπόν τα πιο πνευματικά ζώδια του ζωδιακού; Κάποιοι θα έλεγαν ότι είναι ο Τοξότης, επειδή κυβερνάται από τον Δία, αλλά κάθε ζώδιο έχει ένα επίπεδο πίστης ή μεταφυσικής προσέγγισης στη ζωή.

Υπάρχουν συγκεκριμένα ζώδια που διαθέτουν μεγάλη πνευματικότητα και η θρησκεία ή η μεταφυσική βρίσκονται στο επίκεντρο της ζωής τους. Η πίστη και οι πνευματικές πεποιθήσεις τους είναι κάτι στο οποίο βασίζονται πλήρως για τις επιλογές και τις απόψεις τους γύρω από τα σπουδαία θέματα της ζωής. Σίγουρα όμως, οι πνευματικές ενασχολήσεις δεν είναι ο κύριος σκοπός τους, ούτε η ζωή τους περιστρέφεται γύρω από θρησκευτικές ή άλλες μεταφυσικές απόψεις.

Υπάρχουν επίσης και ζώδια που δεν έχουν καμία σχέση με την εκκλησία, την πίστη ή γενικά με την πνευματικότητα στις διάφορες εκφάνσεις της. Δεν είναι απαραίτητα εναντίον, απλώς δεν επιθυμούν να είναι κομμάτι της ζωής τους. Δίνουν προτεραιότητα σε άλλες, πιο πρακτικές πτυχές του καθημερινού βίου.

Διάβασε παρακάτω, για να μάθεις ποια είναι τα πιο πνευματικά ζώδια και ποια είναι λιγότερο πνευματικά.

Τα πνευματικά ζώδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι ένα ζώδιο που του αρέσει να ξέρει ότι κάποιος άλλος έχει την έννοια τους και τους προσέχει καθώς πορεύονται στη ζωή και επιδιώκουν την επίτευξη των στόχων τους.

Δεν επιθυμούν καθόλου να νιώθουν μόνοι, οπότε για έναν Σκορπιό είναι καλή επιλογή το να κοιτάει τη ζωή από μια πνευματική σκοπιά και να πιστεύει στην προστασία που του προσφέρει κάποια «ανώτερη δύναμη».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόκειται για ένα ζώδιο που πάντα θέλει να βελτιώνεται και να προχωράει προς το καλύτερο. Μονίμως αναζητά τη γνώση και ψάχνει για πληροφορίες που θα του ήταν χρήσιμες και θα τον βοηθούσαν να μάθει πώς να αναπτύσσεται στη ζωή.

Οι πνευματικές πτυχές στις οποίες είναι ανοιχτός ο Τοξότης δεν αφορούν απαραίτητα σε συγκεκριμένα θρησκευτικές οντότητες που κατέχουν την απόλυτη πνευματική αλήθεια. Έχει μια ευρεία αντίληψη για τους θεούς και τα πανίσχυρα όντα που επηρεάζουν όλο το σύμπαν. Είναι ένα πολύ ανοιχτόμυαλο ζώδιο.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ένα πολύ ευγενικό ζώδιο και ενδιαφέρεται, εκτός από τον εαυτό του, να είναι καλά και οι άλλοι. Του αρέσει να σκέφτεται και να είναι πνευματικό ον, θεωρώντας ότι αυτή η προσέγγιση τον βοηθάει να εξελιχθεί, να αναπτυχθεί, να γίνεται καλύτερος και πιο σοφός.

Οι Λέοντες δεν βασίζονται αποκλειστικά στις πεποιθήσεις τους για να καθορίσουν ολόκληρη τη ζωή τους. Σίγουρα όμως η πνευματικότητα είναι κάτι που τους βοηθά πολύ στις συναισθηματικές δοκιμασίες τους.

Τα «υλιστικά» ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι ένα πολύ πρακτικό ζώδιο που επικεντρώνεται στην εξωτερική διάσταση των πραγμάτων και στις χειροπιαστές εκφάνσεις της ζωής, παρά στις πιο εσωτερικές ή μεταφυσικές. Τους αρέσει να υπάρχουν γεγονότα, προκειμένου να υποστηρίξουν τόσο τις απόψεις όσο και τις πράξεις τους.

Είναι δύσκολο για έναν Δίδυμο να σκεφτεί ή και να ζήσει μια ζωή που βασίζεται, έτσι γενικά και αόριστα, στην πίστη. Πρέπει να δει κάτι για να το πιστέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ ρεαλιστές και τους αρέσει να κάνουν πράγματα μόνοι τους. Δεν προσεύχονται ούτε στρέφονται σε κανέναν για συμβουλές. Παίρνουν τις καταστάσεις στα χέρια τους και αποφασίζουν την καλύτερη πορεία δράσης για τον εαυτό τους.

Τους αρέσει να περνάνε καλά, να διασκεδάζουν και να ζουν τις καλύτερες στιγμές της ζωής τους, χωρίς να σκέφτονται ή να ανησυχούν για τις συνέπειες.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι ένα πολύ ζωηρό και μάλλον «ασεβές» ζώδιο. Σίγουρα τείνουν προς μια αντί-θεϊκή ή αντι-θρησκευτική στάση ζωής, παρά το αντίθετο. Δεν πιστεύουν ότι ο Θεός ή η πνευματικότητα μπορεί να τους προσφέρει κάτι.

Πιστεύουν ότι όλα τα θέματα θρησκείας ή πνευματικής ζωής είναι ένα αστείο και όχι κάτι που μπορεί πράγματι να τους βοηθήσει να ανταπεξέλθουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Διάβασε επίσης:

Τι είναι αυτό που κάθε ζώδιο δεν παραδέχεται ούτε στον εαυτό του;

Αυτά είναι τα ζώδια που μένουν για πάντα παιδιά!

Αυτά είναι τα ζώδια που «δεν το βάζουν κάτω» με τίποτα!

Τα 4 ζώδια με την πιο ισχυρή προσωπικότητα!

Ποια ζώδια είναι πρόθυμα να ζητήσουν συγγνώμη και ποια αρνούνται πεισματικά;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved